Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στην Cyta πάρα πολλά χρόνια. 6 ίσως;  Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ποιανω καλές ταχύτητες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πληρώνω περίπου 24€ για 24αρι , σταθερά και 3 ώρες κινητό. Αξίζει να κοιτάξω κάπου αλλού; Το συμβόλαιο μου λίγει τέλος του χρόνου. .

Επεξ/σία από Aggeluska
Δημοσ.
Στις 6/12/2018 στις 9:32 ΠΜ, Aggeluska είπε

Είμαι στην Cyta πάρα πολλά χρόνια. 6 ίσως;  Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ποιανω καλές ταχύτητες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πληρώνω περίπου 24€ για 24αρι , σταθερά και 3 ώρες κινητό. Αξίζει να κοιτάξω κάπου αλλού; Το συμβόλαιο μου λίγει τέλος του χρόνου. .

Θα κοιταξεις τι σε συμφερει οικονομικα γιατι απο ταχυτητα οπου και αν πας θα ειναι το ιδιο, εκτος και αν υπαρχει καινουρια καμπινα κοντα σου οποτε αν πας οτε θα εχεις πολυ καλυτερες ταχυτητες.

Δημοσ.

Εγω εχω καινούργια καμπίνα εξω απο την πολυκατοικία μου. Η cyta για το 50 vdsl μου παει στα 28€ και ο οτε για 50vdsl μου παει στα 31€ τι να επιλέξω ???

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ferox είπε

Εγω εχω καινούργια καμπίνα εξω απο την πολυκατοικία μου. Η cyta για το 50 vdsl μου παει στα 28€ και ο οτε για 50vdsl μου παει στα 31€ τι να επιλέξω ???

ΟΤΕ

Δημοσ.

Γιατι οι καμπινες ειναι δικες του και κανει οτι θελει.....οποτε αν εισαι με cyta vdsl δεν αποκλειεται να σου δημιουργει προβληματα και εσυ να κατηγορεις την cyta, ενω αν εισαι οτε θα σε σεβονται περισσοτερο.Δυστυχως στην Ελλαδα του πΟΤΕ ζουμε...

Δημοσ.

Εμενα ληγει το συμβολαιο μου με τη wind και για 50αρι vdsl δινω 33ε

Φιλοι μου που κανανε αιτηση σε αλλο παροχο για να φυγουν τους εδωσε η wind το ιδιο πακετο στα 19€!!!!!

Το ιδιο λεω να κανω 

Παιζει καποια αλλη προσφορα αν δεν πιασει ο εκβιασμος ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, adi32 είπε

Φιλοι μου που κανανε αιτηση σε αλλο παροχο για να φυγουν τους εδωσε η wind το ιδιο πακετο στα 19€!!!!!

Το ιδιο λεω να κανω 

Η γνωστοποιηση στη wind θα γινει μετα απο 14 ημερες και δε θα μπορεις να μεινεις στη wind οτι προταση και να σου κανει.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, adi32 είπε

Το ιδιο λεω να κανω 

Υπάρχει λόγος που είναι στα 19. Πρώτον είναι πολύ πιθανό να είναι έτσι για κάποιο χρονικό διάστημα Χ και μετά να ανεβαίνει. Δεύτερον, μπορεί να είναι χωρίς ΦΠΑ, τέλη ή άλλες επιπλέον χρεώσεις. Τρίτον, είναι δεδομένο ότι πρέπει να πληρώσεις ρήτρα στον άλλον παροχο για την ακύρωση της αίτησης/συμβολαίου οπότε λαμβάνεται και αυτό υπόψη. 

Γενικά έχει βρωμίσει το θέμα με τα μουφα vdsl στα 19 και 20 ευρώ. Χαμός από δήθεν συνδέσεις 50 που πιάνουν λιγότερα από όσο η 24αρα από καμπίνα του ΟΤΕ. Καταλαβαίνω ότι η τιμή είναι στο πρώτο άκουσμα της δελεαστική αλλά θέλει πραγματικά πολύ προσοχή. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Υπάρχει λόγος που είναι στα 19. Πρώτον είναι πολύ πιθανό να είναι έτσι για κάποιο χρονικό διάστημα Χ και μετά να ανεβαίνει. Δεύτερον, μπορεί να είναι χωρίς ΦΠΑ, τέλη ή άλλες επιπλέον χρεώσεις. Τρίτον, είναι δεδομένο ότι πρέπει να πληρώσεις ρήτρα στον άλλον παροχο για την ακύρωση της αίτησης/συμβολαίου οπότε λαμβάνεται και αυτό υπόψη. 

Γενικά έχει βρωμίσει το θέμα με τα μουφα vdsl στα 19 και 20 ευρώ. Χαμός από δήθεν συνδέσεις 50 που πιάνουν λιγότερα από όσο η 24αρα από καμπίνα του ΟΤΕ. Καταλαβαίνω ότι η τιμή είναι στο πρώτο άκουσμα της δελεαστική αλλά θέλει πραγματικά πολύ προσοχή. 

Όχι είναι καθαρά 19 για δύο χρόνια χωρίς τίποτα άλλο και είναι 50αρι. 

Στον γελοιο πΟΤΕ που μου έγινε και ασφαλιστικό γραφείο δεν πηγαίνω ούτε αν το βάλει 5€

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Όχι είναι καθαρά 19 για δύο χρόνια χωρίς τίποτα άλλο και είναι 50αρι. 

Στον γελοιο πΟΤΕ που μου έγινε και ασφαλιστικό γραφείο δεν πηγαίνω ούτε αν το βάλει 5€

Δεν λέω ότι δεν είναι, λέω ότι μπορεί να μην είναι ή να έχει ψιλά γράμματα για να σε πηδηξει μετά. Αν μη τι άλλο λόγο εργασίας με τον τομέα της εξυπηρέτησης και παραπόνων για 3 χρόνια τα έβλεπα κάθε μέρα μέχρι και την Δευτέρα που μας πέρασε που παραιτήθηκα. 

Γίνονται πολλά και δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά, θέλει πολύ προσοχή σε τέτοια τιμολόγια γιατί βρωμάνε και ζεχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρχει πουστια από πίσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...