Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια σε delid

thanasiskant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω εναν i3 6100 στο συρταρι και καθεται. Ειδα οτι υπαρχει τροπος( τελειως backdoor) που μπορεις να τον κανεις overclock με μητρικες z170 και σκεφτομαι να το δοκιμασω.

Το θεμα μου ειναι απο αλλους που ειδα ανεβαινει πολυ η θερμοκρασια οποτε λεω να τον κανω delid και μετα να παω για lapping.

1. Φοβαμαι ομως με το ξυραφακι οποτε αν καποιος εχει καποιο kit delid που μπορει να μου κερδισει χρονο και χρηματα ΚΑΙ γνωριζει γενικα παραπανω παρακαλω ας ενημερωσει. 
  2. τι ειναι αυτο το μαυρο-πραγμα και ακομα καλυτερα που το βρισκουμε προκειμενου να ξανακλεισω το IHS του επεξεργαστη?
  3. το εχει δοκιμασει κανενας απο εδω ρε παιδια? ( με κλειδωμενο επεξεργαστη)
    Να προλαβω μερικους για χαβαλε παω να το κανω και οχι για να εχω καλυτερη επιδοση. εχω εναν 8700 για επιδοσεις, αλλα αυτο δεν παει να πει οτι πρεπει να "πεταξω" τζαμπα τον 6100 και να το κανω μονος. 😛 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Γνωρίζω κάποιους που το κάνουν με ξυραφάκι. Δεν θα το πρότεινα και φυσικά δεν θα το έκανα. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί, από το να καταστρέψεις το CPU, μέχρι να τραυματιστείς ο ίδιος.

2. Είναι ένα είδος σιλικόνης.

3. Σίγουρα θα πετύχεις καλύτερες θερμοκρασίες. Για το αν αξίζει θα απαντούσα πως όχι. Αν θες να παίξεις ωστόσο με το Delid Tool και να κάνεις πρόβα ώστε να το εφαρμόσεις μετά σ' έναν ξεκλείδωτο επεξεργαστή, θα έλεγα ναι.

Ρίξε μια ματιά εδώ. Είναι συγκεντρωμένες οι πληροφορίες για το Delid.

• Like 1

Εισαι πολυ ωραιος φιλε μου. Ευχαριστω. Ναι ξεκαθαρα για προβα ειναι και να πειραματιστω ετσι για την εμπειρια μην παω να κλαιω τα λεφτα μου στον 8700. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...