Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω τη γνώμη σας σχετικά με μια αναβάθμιση που θελω να κανω στην κάρτα γραφικών μου.

Tο PC έχει ως εξής:

- CPU: i5-8400
- RAM: 2x4GB DDR4-2666Mhz
- SSD: NVMe Samsung 970 250GB (+1 ΤΒ HDD για storage)
- Motherboard: Gigabyte B360 Aorus Gaming WiFi

Η οθόνη μου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μία παλιότερη της Samsung με max resolution 1920x1080 στα 60Hz.

Η GPU μου είναι η MSI GTX 1060 Gaming X 3GB
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει ιδιαίτερο νόημα να πάω σε 1060 6GB ή σε Radeon RX580 8GB.

Η αλήθεια είναι ότι αρχικά σκεφτόμουν την 1070 αλλά έπειτα είδα δύο πράγματα:
1) Ότι στην ανάλυση αυτή δεν αξίζει τα λεφτά και
2) Ότι αν πω (είτε τώρα είτε κάποια στιγμή αργότερα) ότι αλλάζω και οθόνη, οι G-Sync είναι πανάκριβες σε σχέση με τις Freesync που αν το καταλαβαίνω καλά είναι η αντίστοιχη τεχνολογία της AMD.

Γνώμες;

ΥΓ: Δεν παίζω PUBG, Fortnite, CoD, Battlefield κτλ. Το θέλω για παιχνίδια τύπου Assassin's Creed, Tomb Raider, Witcher κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση gpu προς το παρόν. Περίμενε τις navi ή τις νέες mid-range turing και αναβάθμισε ταυτόχρονα την οθόνη. Διπλασίασε τη ram όμως. 

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tanasen01 είπε

Δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση gpu προς το παρόν. Περίμενε τις navi ή τις νέες mid-range touring και αναβάθμισε ταυτόχρονα την οθόνη. Διπλασίασε τη ram όμως. 

Σε ευχαριστώ.

Το σκεφτόμουν αυτό για τη RAM αλλά διάβασα γενικά ότι θεωρείται overkill ακόμα τα 16GB. Γι'αυτό και δεν το πολυσκέφτηκα ως πιθανή αναβάθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...