therion13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, asdafas είπε Να σε καλά. Να κανω καμία πλάκας φίλο
kostasbm Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 το τσαι που θα το πιουμε ??? στο στανσεντ ??? μια χαρα φτηνο ειναι εκει..........γιατι αν παμε λονδινο θελουμε 15 λιρες περιπου .... 1
orck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Έλα θα σε φτιάξουμε και σε αυτό. Από αεροδρόμιο στην πόλη με μόνο 2 λίρες. Από easybus η οποία συνεργάζεται με την national express. Το μυστικό είναι να κλείσεις νωρίς το εισητηριο σου.
zx1234r Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, orck είπε Αυτο που λες δεν ισχυει. Δηλαδη τι διαφορα εχει να μενω Λονδινο απο το να μενω Αθηνα; Εαν θα ειναι πρωτο το ταξιδι ATH-LON και μετα το LON-ATH; Η σελιδα της Ryanair κατα την παγια πολιτικη νοοτροπια και πολιτικη της εταιριας την παιζει με μανια και δινει οτι τιμες της κατεβει. Επελεξε το εισητηριο και στην επομενη σελιδα που θα διαλεξεις εαν θα παρεις το απλο το priority η το business μετα θα δεις αλλη τιμη. Μου εχει συμβει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ αλλες τιμες να διαφημιζει και αλλες τιμες να εμφανιζει αρχικα και αλλες τιμες να εμφανιζει μετα. Δοκιμάσε με incognito mode την επόμενη φορά. Αντικειμενικές τιμές έτσι.
drdedus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, orck είπε Έλα θα σε φτιάξουμε και σε αυτό. Από αεροδρόμιο στην πόλη με μόνο 2 λίρες. Από easybus η οποία συνεργάζεται με την national express. Το μυστικό είναι να κλείσεις νωρίς το εισητηριο σου. πόσο νωρίτερα για να πετύχεις αυτή την τιμή που δείχνεις? γενικότερα η τιμή "αυτή" παίζει συχνά? είναι δηλαδή σαν να κλείνεις Εδιμβούργο προς αεροδρόμιο με GWR τρένο που θα την πετύχεις στάνταρ την τιμή κάτω από 10αρικο? Στην φάση με τα λεωφορεια να έχουν το νου όσοι κλείσουν γιατι πολλές φόρες ανάλογα το απο που θα το κλεισουν αν είναι 2 άτομα μπορεί να μην καθίσουν μαζί. Μου έτυχε να έχουν μπει όλοι και να έχουν πιάσει απο παραθυρο και να μην βρίσκουμε 2 θέσεις να κάτσουμε μαζί. Τελικά είναι αριθμημένες η οχι ? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από drdedus
orck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, zx1234r είπε Δοκιμάσε με incognito mode την επόμενη φορά. Αντικειμενικές τιμές έτσι. Το εχω σκεφτει αυτο οτι βλεπει cookies και ξερει οτι το ξαναεψαξες το ιδιο και σου δινει αλλη τιμη. Δεν ξερω... 2 ώρες πριν, drdedus είπε πόσο νωρίτερα για να πετύχεις αυτή την τιμή που δείχνεις? γενικότερα η τιμή "αυτή" παίζει συχνά? είναι δηλαδή σαν να κλείνεις Εδιμβούργο προς αεροδρόμιο με GWR τρένο που θα την πετύχεις στάνταρ την τιμή κάτω από 10αρικο? Στην φάση με τα λεωφορεια να έχουν το νου όσοι κλείσουν γιατι πολλές φόρες ανάλογα το απο που θα το κλεισουν αν είναι 2 άτομα μπορεί να μην καθίσουν μαζί. Μου έτυχε να έχουν μπει όλοι και να έχουν πιάσει απο παραθυρο και να μην βρίσκουμε 2 θέσεις να κάτσουμε μαζί. Τελικά είναι αριθμημένες η οχι ? Απο οσο εχω καταλαβει σε αυτη την τιμη δινει την πρωτη θεση, εγω εκλεισα για 26 Νοεμβρη στις 7 Σεπτεμβρη, αλλα μην δινεις βαση και σε πιο κοντινες ημερομηνιες μπορεις να πετυχεις αυτη την τιμη. Οτι κατσει ειναι. Αλλα δεν με χαλασε που πηγα και ηρθα με 40ευρω συνολο και 5λιρες πηγαινελα στην πολη. Τα λεωφορεια ειναι σαν τα δικα μας ΚΤΕΛ, δεν εχουν αριθμημενες θεσεις, αλλα ειχε παρα πολλες αδειες. Εδειχνες το εκτυπωμενο εισητηριο και ο οδηγος αφου εβαζε την αποσκευη σου κατω (αυτος, οχι εσυ) σε αφηνε να ανεβεις.
drdedus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το ξερω για το λεωφορειο .. ο οδηγος οταν του την ειπα που δεν βρισκαμε 2 θεσεις ενω το λεωφορειο στην ουσια ηταν το μισο, μου ελεγα οτι επρεπε να κανω κρατηση αν και δεν θυμαμαι να ειχε τετοια επιλογη μεσω της πλατφορμας που τα εκλεισα. ισως να τα εκλεισα και απο το ιδιο το nationalexpress.. blablacars, flinc κλπ εχει χρησιμοποιησει κανεις ? ποια ειναι το καλυτερα? οσο για τα αεροπορικα εισιτηρια εκλεισα απειρα για πολλους προορισμους σε τιμες ινσομνια! κατι 5ευρα για εσωτερικου αλλα και απο την μια πλευρα της ευρωπης στην αλλη. επρεπε να εχω κλεισει και Δουβλινο-Νεα Υορκη 99ε (norwegian) και αλλα 10-30 Χανια Δουβλινο.. πιο φτηνα θα πρεπει... να με ταχυδρομησουν! (το ψαχνω στο youtube αλλα δεν το βρισκω) Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από drdedus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα