stevengreeceGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για τις 15 Δεκεμβρίου μέσω Ryanair για Θεσσαλονίκη 2.99€. Πάμε για κάνα τσάι οποίος ψήνεται 😂 https://www.ryanair.com/gr/el/booking/home/SKG/STN/2018-12-15//1/0/0/0?cmpid=flightsearch&Adult=1&PointOfSaleCountry=GR&UserCurrency=EUR&DisplayedPrice=3.00&DisplayedPriceCurrency=EUR&UserLanguage=el&ReferralId=GoogleFlightSearch&TripType=OneWay&Slice1=1&Cabin1=Economy&Carrier1=FR&DepartureDate1=2018-12-15&Origin1=SKG&Destination1=STN&BookingCode1=Y&FlightNumber1=8583 (Υ.Γ. Καλη τιμή για επιστροφή δεν βλέπω οπότε θα μείνουμε εκεί) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από stevengreeceGR 1 1
vaggos88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 άμα είχε επιστροφή άλλα 2,99 θα πεταγόμουν για ένα τσαγακι με την βασίλισσα 5
gavros10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Ισως να υπαρχει ενα προβληματακι, ισως και οχι χαχαχαχα
stevengreeceGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Ναι 15 παιδία λάθος μου. Μια επιστροφή να είχε άλλα 3€ θα φεύγαμε 1
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gavros10 είπε Ισως να υπαρχει ενα προβληματακι, ισως και οχι χαχαχαχα Ναι αλλά ένα μήνα μετά το έχει στα 20 αρα
stevengreeceGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, GeoA1 είπε Σε εμένα βγάζει 39.77€... Τελείωσε; Πάει ξεπούλησε
panos7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Το θέμα είναι να γυρίσεις και πίσω φθηνά αντίστοιχα
stevengreeceGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, panos7 είπε Το θέμα είναι να γυρίσεις και πίσω φθηνά αντίστοιχα Εάν μένει κάποιος εξωτερικό, καμία φορά υπάρχουν πτήσεις με 4€ πήγαινε-ελα μαζί. Εκεί είναι που συμφέρει. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από stevengreeceGR
asdafas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, therion13 είπε Το έβγαλε κανεμα screenshot να το δω? 1 1
orck Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε Εάν μένει κάποιος εξωτερικό, καμία φορά υπάρχουν πτήσεις με 4€ πήγαινε-ελα μαζί. Εκεί είναι που συμφέρει. Αυτο που λες δεν ισχυει. Δηλαδη τι διαφορα εχει να μενω Λονδινο απο το να μενω Αθηνα; Εαν θα ειναι πρωτο το ταξιδι ATH-LON και μετα το LON-ATH; Η σελιδα της Ryanair κατα την παγια πολιτικη νοοτροπια και πολιτικη της εταιριας την παιζει με μανια και δινει οτι τιμες της κατεβει. Επελεξε το εισητηριο και στην επομενη σελιδα που θα διαλεξεις εαν θα παρεις το απλο το priority η το business μετα θα δεις αλλη τιμη. Μου εχει συμβει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ αλλες τιμες να διαφημιζει και αλλες τιμες να εμφανιζει αρχικα και αλλες τιμες να εμφανιζει μετα.
stevengreeceGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, orck είπε Αυτο που λες δεν ισχυει. Δηλαδη τι διαφορα εχει να μενω Λονδινο απο το να μενω Αθηνα; Εαν θα ειναι πρωτο το ταξιδι ATH-LON και μετα το LON-ATH; Η σελιδα της Ryanair κατα την παγια πολιτικη νοοτροπια και πολιτικη της εταιριας την παιζει με μανια και δινει οτι τιμες της κατεβει. Επελεξε το εισητηριο και στην επομενη σελιδα που θα διαλεξεις εαν θα παρεις το απλο το priority η το business μετα θα δεις αλλη τιμη. Μου εχει συμβει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ αλλες τιμες να διαφημιζει και αλλες τιμες να εμφανιζει αρχικα και αλλες τιμες να εμφανιζει μετα. Εγώ πάντα κομπλέ είμαι. Να λέει άλλες τιμές και να έχει άλλες δεν έχω πετύχει ακόμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα