Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τις 15 Δεκεμβρίου μέσω Ryanair για Θεσσαλονίκη 2.99€. Πάμε για κάνα τσάι οποίος ψήνεται 😂 https://www.ryanair.com/gr/el/booking/home/SKG/STN/2018-12-15//1/0/0/0?cmpid=flightsearch&Adult=1&PointOfSaleCountry=GR&UserCurrency=EUR&DisplayedPrice=3.00&DisplayedPriceCurrency=EUR&UserLanguage=el&ReferralId=GoogleFlightSearch&TripType=OneWay&Slice1=1&Cabin1=Economy&Carrier1=FR&DepartureDate1=2018-12-15&Origin1=SKG&Destination1=STN&BookingCode1=Y&FlightNumber1=8583

(Υ.Γ. Καλη τιμή για επιστροφή δεν βλέπω οπότε θα μείνουμε εκεί)

Επεξ/σία από stevengreeceGR
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, panos7 είπε

Το θέμα είναι να γυρίσεις και πίσω φθηνά αντίστοιχα

Εάν μένει κάποιος εξωτερικό, καμία φορά υπάρχουν πτήσεις με 4€ πήγαινε-ελα μαζί. Εκεί είναι που συμφέρει. 

Επεξ/σία από stevengreeceGR
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε

Εάν μένει κάποιος εξωτερικό, καμία φορά υπάρχουν πτήσεις με 4€ πήγαινε-ελα μαζί. Εκεί είναι που συμφέρει. 

Αυτο που λες δεν ισχυει. Δηλαδη τι διαφορα εχει να μενω Λονδινο απο το να μενω Αθηνα; Εαν θα ειναι πρωτο το ταξιδι ATH-LON και μετα το LON-ATH;
Η σελιδα της Ryanair κατα την παγια πολιτικη νοοτροπια και πολιτικη της εταιριας την παιζει με μανια και δινει οτι τιμες της κατεβει. Επελεξε το εισητηριο και στην επομενη σελιδα που θα διαλεξεις εαν θα παρεις το απλο το priority η το business μετα θα δεις αλλη τιμη.
Μου εχει συμβει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ αλλες τιμες να διαφημιζει και αλλες τιμες να εμφανιζει αρχικα και αλλες τιμες να εμφανιζει μετα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Αυτο που λες δεν ισχυει. Δηλαδη τι διαφορα εχει να μενω Λονδινο απο το να μενω Αθηνα; Εαν θα ειναι πρωτο το ταξιδι ATH-LON και μετα το LON-ATH;
Η σελιδα της Ryanair κατα την παγια πολιτικη νοοτροπια και πολιτικη της εταιριας την παιζει με μανια και δινει οτι τιμες της κατεβει. Επελεξε το εισητηριο και στην επομενη σελιδα που θα διαλεξεις εαν θα παρεις το απλο το priority η το business μετα θα δεις αλλη τιμη.
Μου εχει συμβει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ αλλες τιμες να διαφημιζει και αλλες τιμες να εμφανιζει αρχικα και αλλες τιμες να εμφανιζει μετα.

Εγώ πάντα κομπλέ είμαι. Να λέει άλλες τιμές και να έχει άλλες δεν έχω πετύχει ακόμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...