Sinoptikon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα ειδικοί insomniacs, ψάχνω την καλύτερη επιλογή smartphone στα 450-500 ευρώ διότι χρειάζομαι έξοδα στην επιχείρησή μου. Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας στην καλύτερη επιλογή κινητού και καταστήματος διότι απέχω από την αγορά των smartphone τα τελευταία χρόνια. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει ήδη παρόμοιο thread. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kp1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Με αυτά τα λεφτά πας σε φοβερά κινητά.. Τσέκαρε Huawei p20 pro-Samsung galaxy s9+ και αν θες stock android Google pixel 2xl...Οτι και να πάρεις είσαι κομπλέ για καιρό.
Sinoptikon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kp1 είπε Με αυτά τα λεφτά πας σε φοβερά κινητά.. Τσέκαρε Huawei p20 pro-Samsung galaxy s9+ και αν θες stock android Google pixel 2xl...Οτι και να πάρεις είσαι κομπλέ για καιρό. Ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση! Το S9+ το βρίσκω στα 700+ στο σκρουτζ και το p20 στα 650+, οπότε ξεφέυγουν οι τιμές. To s8+ είναι πιο κοντά στο μπατζετ. Ίσως αυτό; Επίσης όταν λες stock? Σόρρυ αλλά μιλάς με άσχετο.
kp1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σιγά φίλε δεν χρειάζεται σορρυ είμαστε εδώ να βοηθάμε και μαθαίνουμε από ολους και εγώ δεν ειμαι ειδικος τi stock απλά δεν έχει μέσα περιττές εφαρμογές είναι ποιο smooth δεν κολλάει με τα χρόνια και το Google pixel 2xl θα παίρνει πρώτο ενημερωσεις για 2 χρόνια.. Αλλά δν έχει αντιπροσωπεία εδώ άρα το στέλνεις έξω για εγγυηση... Αν είσαι ταβάνι 500 δες κάνα Samsung galaxy s9.. Για. Μένα τσέκαρε και s9+ και p20 pro και Google pixel 2xl αξίζουν αν όντως θες να αλλάξεις κινητό. Αν είναι μόνο για να εμφανίσεις έξοδα και είσαι ταβάνι 500 πήγαινε σε Samsung s9.. Και το Google pixel 2xl 128 gb p20 pro και s9 plus 589 έχουν όχι 700 αξίζει για μένα αν είναι να δώσεις 500... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από kp1
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Sinoptikon είπε Καλησπέρα ειδικοί insomniacs, ψάχνω την καλύτερη επιλογή smartphone στα 450-500 ευρώ διότι χρειάζομαι έξοδα στην επιχείρησή μου. Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας στην καλύτερη επιλογή κινητού και καταστήματος διότι απέχω από την αγορά των smartphone τα τελευταία χρόνια. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει ήδη παρόμοιο thread. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς
Sinoptikon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kp1 είπε Σιγά φίλε δεν χρειάζεται σορρυ είμαστε εδώ να βοηθάμε και μαθαίνουμε από ολους και εγώ δεν ειμαι ειδικος τi stock απλά δεν έχει μέσα περιττές εφαρμογές είναι ποιο smooth δεν κολλάει με τα χρόνια και το Google pixel 2xl θα παίρνει πρώτο ενημερωσεις για 2 χρόνια.. Αλλά δν έχει αντιπροσωπεία εδώ άρα το στέλνεις έξω για εγγυηση... Αν είσαι ταβάνι 500 δες κάνα Samsung galaxy s9.. Για. Μένα τσέκαρε και s9+ και p20 pro και Google pixel 2xl αξίζουν αν όντως θες να αλλάξεις κινητό. Αν είναι μόνο για να εμφανίσεις έξοδα και είσαι ταβάνι 500 πήγαινε σε Samsung s9.. Και το Google pixel 2xl 128 gb p20 pro και s9 plus 589 έχουν όχι 700 αξίζει για μένα αν είναι να δώσεις 500... Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες φίλε μου! Βοήθησες πολύ. 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς Ωραίος! Ευχαριστώ πολύ 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 450-550 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): καθημερινή τυπική χρήση. Mail, Whatsapp, Viber, fb, reddit, quora κτλ. Δεν με απασχολεί το mobile gaming, απ' την άλλη δεν είχα ποτέ και κινητό που να σηκώνει παραπάνω πράγματα. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5''-6''+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, πολύ βασικό τόσο για βίντεο όσο και για φωτο. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Δεν με απασχολεί 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Μεγάλη χωριτηκότητα και επεκτάσιμη 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Θα το προτιμούσα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Έχω δοκιμάσει windows και iOS. Προτιμώ να δοκιμάσω android. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Με ενδιαφέρει. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι συγκεκριμένο κατάστημα, απλά αξιόπιστο με ποιότητα συσκευής, εγγύηση και after-sale service. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από Sinoptikon
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Sinoptikon είπε Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες φίλε μου! Βοήθησες πολύ. Ωραίος! Ευχαριστώ πολύ 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 450-550 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): καθημερινή τυπική χρήση. Mail, Whatsapp, Viber, fb, reddit, quora κτλ. Δεν με απασχολεί το mobile gaming, απ' την άλλη δεν είχα ποτέ και κινητό που να σηκώνει παραπάνω πράγματα. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5''-6''+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, πολύ βασικό τόσο για βίντεο όσο και για φωτο. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Δεν με απασχολεί 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Μεγάλη χωριτηκότητα και επεκτάσιμη 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Θα το προτιμούσα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Έχω δοκιμάσει windows και iOS. Προτιμώ να δοκιμάσω android. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Με ενδιαφέρει. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι συγκεκριμένο κατάστημα, απλά αξιόπιστο με ποιότητα συσκευής, εγγύηση και after-sale service. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Κοίτα έχεις δοκιμάσει Windows & IOS η κοινή λογική στην μετάβαση σε Android λέει ότι πρέπει να πας σε κινητό με Pure Android.
Sinoptikon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μετά τις απαντήσεις των παιδιών είμαι μεταξύ: 1) Samsung Galaxy s9+ 2) Google pixel 2xl 3) Huawei p20 pro 4) One plus 6. Το συγκεκριμένο δεν το πρότεινε κανείς. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες γιατί το έχει ένας φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος.
kp1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Sinoptikon είπε Μετά τις απαντήσεις των παιδιών είμαι μεταξύ: 1) Samsung Galaxy s9+ 2) Google pixel 2xl 3) Huawei p20 pro 4) One plus 6. Το συγκεκριμένο δεν το πρότεινε κανείς. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες γιατί το έχει ένας φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος. Πολυ καλο το oneplus 6 φιλε αλλα οχι αλλα δεν το πουλαει πια καινουριο η oneplus και για μενα μονο απο εκει αξιζει να το παρεις οχι απο σκρουτσομαγαζια!
Sinoptikon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kp1 είπε Πολυ καλο το oneplus 6 φιλε αλλα οχι αλλα δεν το πουλαει πια καινουριο η oneplus και για μενα μονο απο εκει αξιζει να το παρεις οχι απο σκρουτσομαγαζια! Μάλιστα! Γιατί δεν το πουλάει πια? Δεν υποστηρίζεται?
HALF EVIL Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Διότι έβγαλε το 6τ . Πάγια τακτική της εταιρίας να αποσύρει από το ηλεκτρονικό μαγαζί το προηγούμενο μοντέλο. Ωραίοι ε;;
Sinoptikon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Διότι έβγαλε το 6τ . Πάγια τακτική της εταιρίας να αποσύρει από το ηλεκτρονικό μαγαζί το προηγούμενο μοντέλο. Ωραίοι ε;; Ωραίοι! Πάντως όποιο κι αν επιλέξω θα είναι απο σκρουτζομάγαζο. Υπάρχει κάποιο που θα πρέπει να αποφύγω?
HateMe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, Sinoptikon είπε Ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση! Το S9+ το βρίσκω στα 700+ στο σκρουτζ και το p20 στα 650+, οπότε ξεφέυγουν οι τιμές. To s8+ είναι πιο κοντά στο μπατζετ. Ίσως αυτό; Επίσης όταν λες stock? Σόρρυ αλλά μιλάς με άσχετο. Bestprice δες, άσε το σκρουτζ.
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Sinoptikon είπε Μάλιστα! Γιατί δεν το πουλάει πια? Δεν υποστηρίζεται? Όταν βγάζει καινούργιο κινητό το παλιό το αποσύρει αλλά αν πάθει κάτι το υποστηρίζει κανονικά σε service/support. 6 ώρες πριν, Sinoptikon είπε Μετά τις απαντήσεις των παιδιών είμαι μεταξύ: 1) Samsung Galaxy s9+ 2) Google pixel 2xl 3) Huawei p20 pro 4) One plus 6. Το συγκεκριμένο δεν το πρότεινε κανείς. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες γιατί το έχει ένας φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος. Εγώ θα σου έλεγα στο Google καθαρά για το λειτουργικό που σου ανέφερα παραπάνω. Το S9+ είναι πιο δυνατό σε επεξεργαστή. Το P20 pro είναι το καλύτερο σε κάμερα. Τώρα χοντρικά στα λέω.
Sinoptikon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, saruman123 είπε Όταν βγάζει καινούργιο κινητό το παλιό το αποσύρει αλλά αν πάθει κάτι το υποστηρίζει κανονικά σε service/support. Εγώ θα σου έλεγα στο Google καθαρά για το λειτουργικό που σου ανέφερα παραπάνω. Το S9+ είναι πιο δυνατό σε επεξεργαστή. Το P20 pro είναι το καλύτερο σε κάμερα. Τώρα χοντρικά στα λέω. Μου αρέσει πολύ η επιλογή Google, έχω κάποιες αμφιβολίες για την οθόνη και για κάποια προβλήματα που παρουσίασε. Δηλαδή οι μόνοι λόγοι που σκέφτομαι ακόμη την επιλογή s9+ είναι η οθόνη και η υποδοχή aux. 23 ώρες πριν, HateMe είπε Bestprice δες, άσε το σκρουτζ. Σωστός, thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα