Bloodskin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Το τσιμπησα σημερα αυτο το ενχειριδιο απο γνωστο , και το κυριοτερο... τζαμπα 😎 Τι λετε αξιζει να γινει το νεο βιβλιο που θα grindαρω , η ειναι time waste ?
defacer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ το βρήκα εξαιρετικό. Μετά πήγα και αγόρασα το c++ για δικό μου (το άλλο ήταν από βιβλιοθήκη). Για να grindάρω με την ησυχία μου. 😄 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από defacer 1
Bloodskin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, defacer είπε Εγώ το βρήκα εξαιρετικό. Μετά πήγα και αγόρασα το c++ για δικό μου (το άλλο ήταν από βιβλιοθήκη). Για να grindάρω με την ησυχία μου. 😄 Η εχει μια υπονοια troll η εχω trust issues.
defacer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 14 minutes ago, Bloodskin said: Η εχει μια υπονοια troll η εχω trust issues. Trust issues.
Bloodskin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, defacer είπε Trust issues. Ωραιος Επιστηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα