Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους θέλω μια μητρική πλακέτα 775 ddr2 και άμα γίνεται με 4 υποδοχές για ram ο επεξεργαστής μου είναι ενας i2 τετραπύρηνος Ευχαριστώ πολύ τιμή θα το δούμε

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου θα ήταν πολύ πιο εύκολο να βρεις αυτο που αναζητάς αν το βάλεις στην κατηγορία αγγελίες και όχι στο φόρουμ..

Και Ι2  δεν υπάρχει και ειδικά σε 775 Ι cpus δεν βγήκαν ποτέ,κοίτα σίγουρα να δεις τι cpu έχεις ακριβώς γιατί κάτι μπερδεύεις..

Επεξ/σία από roulis37
  • Moderators
Δημοσ.
On 05/12/2018 at 19:15, manster000 said:

Γεια σε όλους θέλω μια μητρική πλακέτα 775 ddr2 και άμα γίνεται με 4 υποδοχές για ram ο επεξεργαστής μου είναι ενας i2 τετραπύρηνος Ευχαριστώ πολύ τιμή θα το δούμε

i2? Μήπως εννοείς ι3 ένοπλο? xD 

Δεν υπάρχει i2 φίλε μου...

Δημοσ.
Στις 5/12/2018 στις 7:15 ΜΜ, manster000 είπε

Στις 5/12/2018 στις 7:43 ΜΜ, roulis37 είπε

Φίλε μου θα ήταν πολύ πιο εύκολο να βρεις αυτο που αναζητάς αν το βάλεις στην κατηγορία αγγελίες και όχι στο φόρουμ..

Και Ι2  δεν υπάρχει και ειδικά σε 775 Ι cpus δεν βγήκαν ποτέ,κοίτα σίγουρα να δεις τι cpu έχεις ακριβώς γιατί κάτι μπερδεύεις..

Στις 5/12/2018 στις 7:15 ΜΜ, manster000 είπε

Core 2 ήθελα να πω

• Moderators
Δημοσ.
58 minutes ago, manster000 said:

Core 2 ήθελα να πω

Βάλε αγγελία ζήτησης φίλε μου. Ή ψαξε εσύ στην αντίστοιχη κατηγορία στις αγγελίες. :-) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...