Stamer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Και μένα πιο ωραίο απο notch μου φαίνεται αλλά με τρελαίνει που είναι στην άκρη, θα το προτιμούσα στη μέση.
panathatube Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μου φαίνεται ότι σε AMOLED οθόνη μόνο η Samsung έχει ευρεσιτεχνία για οπές.
Istros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ θα το προτιμούσα χωρίς τρύπα,χωρίς notch,μόνο οθόνη. 2
yokki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Istros είπε Εγώ θα το προτιμούσα χωρίς τρύπα,χωρίς notch,μόνο οθόνη. https://www.xda-developers.com/samsung-display-under-display-camera/ και όχι δεν είμαι fanboy τους.
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, Istros είπε Εγώ θα το προτιμούσα χωρίς τρύπα,χωρίς notch,μόνο οθόνη. Συνήθεια είναι... Σήμερα ο πατέρας μου έκλεισε 50 χρόνια έγγαμου βίου. Όταν τον ρώτησα για την ουσία των 50 ετών, μου το εξήγησε σαν παιδάκι πρώτης δημοτικού. Γιε μου, είτε κοιτάω τον πισινό μου είτε κοιτάω της μάνας σου, ένα και το αυτού είναι. 1
Istros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, yokki είπε https://www.xda-developers.com/samsung-display-under-display-camera/ και όχι δεν είμαι fanboy τους. Αυτό περιμένει το 95% των καταναλωτών για να γλιτωσουμε, notch,pop up,τρύπες κ.α. αλλά πιστεύω ότι θα αργήσει η τεχνολογία αν έρθει ποτέ.
yokki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Istros είπε Αυτό περιμένει το 95% των καταναλωτών για να γλιτωσουμε, notch,pop up,τρύπες κ.α. αλλά πιστεύω ότι θα αργήσει η τεχνολογία αν έρθει ποτέ. αυτό και τις άλλες οθόνες τους που τις κοπανούσε μια τύπισα με σφυρί στην αποκάλυψη τους. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από yokki
Istros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, yokki είπε Τεχνικός της Huawei επί το έργον Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Istros
gdriver Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Αυτή η κίνηση της huawei θα ωθησει τη samsung να επισπεύσει την under display camera, και έτσι θα έχει να δείξει κάτι τεχνολογικώς νέο σε σχέση με τους άλλους, και όχι άλλη μία συσκευή με απλώς πιο ισχυρό επεξεργαστή και μία ντουζίνα κάμερες, που απλώς είναι επικαιροποιήσεις. θεωρώ πως δε θα υπάρξει συσκευή με τρύπα από αυτήν την εταιρεία, εκτός των κινητών στη μικρή κατηγορια και κανα μία δύο στη μεσαία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα