sellsoap Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Γεια σε ολους.. Θέλω βοήθεια . Εχω ενα pc ΑCER (Μ5810) αγορασμένο το 2010 και το ψιλοσυντηρώ με αναβαθμίσεις (ssd 500, 12 ram, psu, gtx 750ti) πλην του mobo & και cpu. Φοράει τα παρακάτω: Πρόσφατα μου εκαναν δωρο μια gtx1060 6gb και ειμαι σιγουρος οτι το cpu θα προκαλει bottleneck. Επειδη ειναι δυσκολοι καροι, θα μπορουσα να αλλαξω επεξεργαστη με οσο το δυνατον χαμηλοτερο κοστος, και τι θα προτεινατε? Θα μπορούσε να ήταν και μεταχειρισμένος? Ξερει καποις να με καθοδηγησει? Ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καινούριο επεξεργαστή για τόσο παλιό σοκετ δεν παίζει να βρεις. θα μπορούσες να βάλεις κάποιον i7 -8XX (πχ 860-870-880) ΑΛΛΑ υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να τον αντέξει η μητρικη (φτωχό power delivery) Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Xristaras12
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Σε αυτό το socket μόνο μεταχειρισμένους επεξεργαστές μπορείς να βρεις πλέον. Τους συμβατούς επεξεργαστές θα τους βρεις εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/LGA_1156
sellsoap Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 οκ ευχαριστω θα κοιταξω το link ξερετε καποιο ελληνικο μαγαζι με used cpus να δω?
3DJIN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 φιλε δε σωζεται ειναι πολυ πισω το σοκετ ακομη και τον καλυτερο 1156 να βρεις,βαλε την καρτουλα πανω να την ευχαριστηθεις μην πετας λεφτα σε τετοιο κουβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα