lalellis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα εχω το τροφοδικο cx550m 80 plus bronze της corsair που εχει μέγιστηαποδοση 550w. Εχω αγορασει και την καρτα γραφικων rx Vega 56 με minimum 650w.. αν το βαλω θα δουλεψει η πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από lalellis
roulis37 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Γεια σου φίλε lalelli, κοίτα δεν πάει να πει δεν θα δουλέψει αλλά πρέπει να δεις κ το cpu σου πόσα watt χρειάζεται και ότι άλλο έχεις στο τροφοδοτικό σου συνδεμένο πχ hdd case fana κτλ, οι κατασκευαστές πάντα βάζουνε παρά πάνω από ότι πραγματικά χρειάζεται η gpu σε watt. Μια κινήσει είναι να δοκιμάσεις σε απλη λειτουργία να δεις ότι δεν κάνει τίποτα περίεργο όπως να σβήνει, και σιγά σιγά δες το σε κατάσταση gaming. Μακάρι να είσαι κομπλέ αλλά αυτές η vega καρτουλε τραβάνε ρεύμα αρκετό Εύχομαι το καλύτερο φίλε μου καλά gaming.. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 αμα δεν το εχεις φορτωσει με πολλα πραγματα το pc δεν θα εχεις προβλημα 2
lalellis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δυστυχως δεν μπορω να το δοκιμασω διοτι ειναι ολοκαίνουρια και τα δυο...cpu εχω τον ryzen 2600. Απλα σκεφτομαι πως αν ανοιξω το τροφοδοτικο μετα δεν θα μπορω να το αλλαξω. Εσεις τι λετε να κανω;
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, lalellis είπε Δυστυχως δεν μπορω να το δοκιμασω διοτι ειναι ολοκαίνουρια και τα δυο...cpu εχω τον ryzen 2600. Απλα σκεφτομαι πως αν ανοιξω το τροφοδοτικο μετα δεν θα μπορω να το αλλαξω. Εσεις τι λετε να κανω; αν μπορεις να το αλλαξεις και να παρεις ενα 650/700 για να εισαι πιο "χαλαρος" καντο διαφορετικα αν δεν μπορεις πιστευω πως θα εισαι κομπλε 1
roulis37 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν μπορείς να το πας πίσω μην το σκέφτεσαι πάρε ένα πιο μεγάλο.. Αλλιώς πραγματικά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. . Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από roulis37
lalellis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Απλα προσπαθω να χτισω πσ και περιμενω ηδη 2 βδομαδες..και για να επιστρέψω και να αλλαξω αυτο που εχω θα πρεπει να περιμενω παλι μεχρι την αλλη βδομαδα και πραγματικα δεν μπορω να περιμενω..😥😥
roulis37 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα δεν θα έχεις πρόβλημα ο ryzen πραγματικά δεν έχει πολύ απαίτηση από ρεύμα.. Άντε μαν καλή επιτυχία στο ryzen build σου. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από roulis37
adtakhs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, lalellis είπε Καλησπερα εχω το τροφοδικο cx550m 80 plus bronze της corsair που εχει μέγιστηαποδοση 550w. Εχω αγορασει και την καρτα γραφικων rx Vega 56 με minimum 650w.. αν το βαλω θα δουλεψει η πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο; Αλλο τροφοδοτικό ....
timcook Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 446W total system power consumption με 8700K στα 5.0Ghz και RX Vega 56 Overclocked. (10:25)
timcook Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, lalellis είπε Με εχετε μπερδεψει πραγματικα χαχαχ https://www.google.com.cy/amp/s/amp.reddit.com/r/Amd/comments/6xl7z9/vega_56_with_550_w_psu/ 1
lalellis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Ολα τελεια. Δουλευει μια χαρα. Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια😁😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα