Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εχω το τροφοδικο cx550m 80 plus bronze  της corsair που εχει μέγιστηαποδοση 550w. Εχω αγορασει και την καρτα γραφικων rx Vega 56 με minimum 650w.. αν το βαλω θα δουλεψει η πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο;

Επεξ/σία από lalellis
Δημοσ.

Γεια σου φίλε lalelli, κοίτα δεν πάει να πει δεν θα δουλέψει αλλά πρέπει να δεις κ το cpu σου πόσα watt χρειάζεται και ότι άλλο έχεις στο τροφοδοτικό σου συνδεμένο πχ hdd case fana κτλ, οι κατασκευαστές πάντα βάζουνε παρά πάνω από ότι πραγματικά χρειάζεται η gpu σε watt.

Μια κινήσει είναι να δοκιμάσεις σε απλη λειτουργία να δεις ότι δεν κάνει τίποτα περίεργο όπως να σβήνει, και σιγά σιγά δες το σε κατάσταση gaming.

Μακάρι να είσαι κομπλέ αλλά αυτές η vega καρτουλε τραβάνε ρεύμα αρκετό 

Εύχομαι το καλύτερο φίλε μου καλά gaming..

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως δεν μπορω να το δοκιμασω διοτι ειναι ολοκαίνουρια και τα δυο...cpu εχω τον ryzen 2600. Απλα σκεφτομαι πως αν ανοιξω το τροφοδοτικο μετα δεν θα μπορω να το αλλαξω. Εσεις τι λετε να κανω;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lalellis είπε

Δυστυχως δεν μπορω να το δοκιμασω διοτι ειναι ολοκαίνουρια και τα δυο...cpu εχω τον ryzen 2600. Απλα σκεφτομαι πως αν ανοιξω το τροφοδοτικο μετα δεν θα μπορω να το αλλαξω. Εσεις τι λετε να κανω;

αν μπορεις να το αλλαξεις και να παρεις ενα 650/700 για να εισαι πιο "χαλαρος" καντο διαφορετικα αν δεν μπορεις πιστευω πως θα εισαι κομπλε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορείς να το πας πίσω μην το σκέφτεσαι πάρε ένα πιο μεγάλο..

Αλλιώς πραγματικά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. .

Επεξ/σία από roulis37
Δημοσ.

Απλα προσπαθω να χτισω πσ και περιμενω ηδη 2 βδομαδες..και για να επιστρέψω και να αλλαξω αυτο που εχω θα πρεπει να περιμενω παλι μεχρι την αλλη βδομαδα και πραγματικα δεν μπορω να περιμενω..😥😥

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα δεν θα έχεις πρόβλημα ο ryzen πραγματικά δεν έχει πολύ απαίτηση από ρεύμα..

Άντε μαν καλή επιτυχία στο ryzen build σου.

Επεξ/σία από roulis37
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lalellis είπε

Καλησπερα εχω το τροφοδικο cx550m 80 plus bronze  της corsair που εχει μέγιστηαποδοση 550w. Εχω αγορασει και την καρτα γραφικων rx Vega 56 με minimum 650w.. αν το βαλω θα δουλεψει η πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο;

Αλλο τροφοδοτικό ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...