Προς το περιεχόμενο

DELPHI 5 προβλημα εγκαταστασης

KOSTARAS19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εκανα 4 φορες εγκατασταση τη γλωσσα delphi5 αλλα δεν λειτουργει μου βγαζει προβλημα .Το set up προχωραει κανονικα , οταν τελειωνει η εγκατασταση κανω restart και παω να δουλεψω τη γλωσσα αλλα δυστυχως μου βγαζει

"η εφαρμογη επετυχε να προετοιμαστει σωστα (0Χc0000005) καντε κλικ στο κουμπι ΟΚ για να τερματισετε την εφαρμογη "

Υπο οψιν εχω εγκατεστημενα τα windows xp , οι γνωσεις μου ειναι λιγες μπορει καποιος να με βοηθησει να εγκαταστησω τη γλωσσα αυτη ??

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Γεια σας

Εκανα 4 φορες εγκατασταση τη γλωσσα delphi5 αλλα δεν λειτουργει μου βγαζει προβλημα .Το set up προχωραει κανονικα , οταν τελειωνει η εγκατασταση κανω restart και παω να δουλεψω τη γλωσσα αλλα δυστυχως μου βγαζει

"η εφαρμογη Απετυχε να προετοιμαστει σωστα (0Χc0000005) καντε κλικ στο κουμπι ΟΚ για να τερματισετε την εφαρμογη "

Υπο οψιν εχω εγκατεστημενα τα windows xp , οι γνωσεις μου ειναι λιγες μπορει καποιος να με βοηθησει να εγκαταστησω τη γλωσσα αυτη ??

"" Ζητω συγνωμη για την επαναληψη , αλλα ειμαι νεος χρηστης στο site "

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Στο site της Borland υπάρχει και για free download η trial έκδοση της delphi 7. Μπορείς να βάλεις αυτή. Θα χρειαστείς κι ένα license file για να δουλέψει για τις 30 ημέρες της trial period, το οποίο σου στέλνει το site. Για περισσότερες ημέρες πρέπει να αγοράσεις ένα κανονικό license.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...