skiathos7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια καλησπέρα θελω να δω πως παει από θερμοκρασίες εχω περασει όλα τα προγράμματα που υπαρχουν αλλα δεν βγαζω ακρη...κανω stress test me occt και η cpu με stock ψυκτρα φτανει στους 66 βαθμούς...ενώ εχω ανοιχτο το speccy ταυτοχρονα και λεει 55 βαθμούς... εν το μεταξυ εβαλα το hwinfo64 και διχνει την θερμοκρασια cpu packase (TSI) ακριβως ιδια με speccy cpu ενώ πιο κατω γραφει ASUS m5a97 R2.0 θερμοκρασια cpu πιο υψηλη...ποια είναι η σωστη θερμοκρασια? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από skiathos7
adtakhs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, skiathos7 είπε παιδια καλησπέρα θελω να δω πως παει από θερμοκρασίες εχω περασει όλα τα προγράμματα που υπαρχουν αλλα δεν βγαζω ακρη...κανω stress test me occt και η cpu με stock ψυκτρα φτανει στους 66 βαθμούς...ενώ εχω ανοιχτο το speccy ταυτοχρονα και λεει 55 βαθμούς... εν το μεταξυ εβαλα το hwinfo64 και διχνει την θερμοκρασια cpu packase (TSI) ακριβως ιδια με speccy cpu ενώ πιο κατω γραφει ASUS m5a97 R2.0 θερμοκρασια cpu πιο υψηλη...ποια είναι η σωστη θερμοκρασια? Αλλος ο αισθητήρας στο package και άλλος ο αισθητήρας στο socket. Το package καλό είναι να μην περνά τους 60 .
skiathos7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αυτό που διχνει το speecy είναι το package δλδ?γτ εχουν τις ιδιες μετρήσεις...?ποια είναι η θερμοκρασια cpu που λεει μεχρι 61 η amd? και με το msi afterburn που το εχω να βλεπω fps και cpu temp παλι cpu package διχνει???και όχι την θερμοκρασια cpu? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από skiathos7
Xristaras12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 amd overdrive για να βλέπεις θερμοκρασίες.
skiathos7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι και που ακριβως λεει την θερμοκρασια της cpu? με το msi afterburn που το εχω να βλεπω fps και cpu temp παλι cpu package διχνει???και όχι την θερμοκρασια cpu? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από skiathos7
STORM1978 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το AMD Overdrive σου δείχνει πόσο έχεις μέχρι το μαξ σε safe θερμοκρασία του επεξεργαστή. Όσο ποιο μεγάλο το νούμερο, τόσο μακρύτερα είσαι από το μαξ του cpu. Αυτό θα κοιτάς(Thermal Margin) και θα είσαι μια χαρά! Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από STORM1978
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα