enerik72 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Θελω να μου προτείνετε ιδέες για μια καρτα γραφικών εως 150 ευρω Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου είναι τα εξής.. Εχω τον υπολογιστή dell optiplex 3905(η s δεν θυμαμαι καλα αν ειναι 5 η s)D very low profile όπως καταλαβαίνετε... το αγορασα μαζι με το hardoware 220 χωρις την ssd που εκανε 65 ευρω δλδ συνολικα εκανε 285 ευρω I3 2100 cpu 3.10 GHz 4 gb ram 250 gb hdd και 250 gb ssd Windows 10 pro Τροφοδοτικό δεν ξερω υπολογίζω 300 με 450 watt η κάπου ενδιάμεσα Μητρική ουτε αυτο ξερω παντος δεν θα είναι καλή. Εσείς θέλω να μου πείτε ποια κάρτα γραφικών να πάρω ώστε τα λεφτά να μην πάνε χαμενα Επίσης θέλω να σας πω πως αυτα εχω και δεν μπορώ να τα αλλάξω το πολυ πολυ της ραμ και να βαλω 8 μονο αυτό γι'αυτό και η επιλογές μου ειναι περιορισμένες σε καρτα γραφικών.
3DJIN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 δεν πας πουθενα με 4 ραμ,πεταμενα θα πανε τα λεφτα το συστημα ειναι για την παραλια.Παρε μια 1050 ή rx560 θα δεις καποια διαφορα 220 που σου πηραν ειναι κλοπη,ολο το συστημα ουτε 100 δεν κανει.
The__Blade Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Θες very low profile κάρτα δηλαδή; Γενικά το σύστημα δεν κάνει για gaming...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα