Antreas256 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Γειά σας.. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την οθόνη του υπολογιστή μου.. Εβαλα μια 24 ιντσών οθονη (ορθογώνια οθονη) και μου κοβει με μαυρο πλαισιο δεξια και αριστερά με αποτελεσμα να γινεται τετράγωνη.. Εχω παιξει μαζι με το personalize και το resolution τις οθονης αλλα τπτ... Εχω κανει update drivers τις κάρτας γραφικών και παλη τπτ... Τι μπορει να φταιει? Η οθονη ειναι μια χαρα..
asmilon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δεξι κλικ σε καποιο ελευθερο πεδιο στο desktop σου και επελεξε Display Settings > Advanced Display Settings > Display adapter properties for Display 1 > List All Modes και επελεξε καποια αναλυση που ειναι 4:3 πχ 1280x1024. Πατας ΟΚ και ΟΚ και λογικα θα σου κατσει σωστα στην οθονη σου.
Antreas256 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Οχι φιλε δεν βοήθησε.. Ευχαριστώ για την απάντηση.
asmilon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Συνεχιζει και βγαζει μαυρες μπαρες αριστερα δεξια; Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο; Αν το ριξεις στα 1024x768 παλι απο το advanced settings;
chsam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μηπως εχει κ η ιδια η οθονη καποιες ρυθμισεις για την αναλογια και ειναι θεμα ρυθμισης στην οθονη; πχ 16:9, 16:10, 4:3...; 1
Crybal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μαλλον είναι θεμα της οθονης.Μπροστα λογικα έχει ενα κυομπι του αλλάζει αναλογιες απο 4:3 σε 16:9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα