Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω πάρει ένα κινητό MLS .

Όταν καλώ κάποιο αυτός μαζί με την φωνή μου ακούει επανάληψει της φωνής μου σαν αντίλαλο.

Απο την MLS  δεν μου έλυσαν το πρόβλημα , αλλά και με απέτρεψαν να το πάω σε κάποιο άλλο service

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν βρήκα στις ρυθμίσεις  " διαύγεια φωνής ".

Κάποιος μου είπε να χαμηλώσω την ένταση ,αλλά ο αντίλαλος αν και μειώθηκε πάλι ακούγεται

Δημοσ.

Αν το κινητο σου(ο θεος να κανει κινητα τα μλς) εχει δευτερο μικροφωνο (στην πανω πλευρα του) αυτο σου δημιουργει το προβλημα. Το 2ο μικροφωνο υπαρχει για να μειωνει τους εξωτερικούς θορύβους και να ακουγεσαι καλυτερα. Εσενα για καποιον λογο (λεγεμε μλς;;;)  δεν συνεργάζεται με το πρωτεύον μικροφωνο ή δουλεύει σε 2ο χρονο.... Γι'αυτό ακουν αντιλαλο και γι'αυτό ειπα να το απενεργοποιησεις

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ

Αν αποσυνδεθεί το δεύτερο αυτο μικρόφωνο διορθώνεται το κινητό;

Ποιος μπορεί να το αποσυνδεσει ; Ο Γερμανος ισως;

Δημοσ.

Η πιο σίγουρη λύση για να μην έχεις πρόβλημα είναι, να πετάξεις αυτό το πράγμα γερά σε έναν τοίχο και να πάρεις ένα τηλέφωνο, μακριά από αυτήν την μάρκα.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/12/2018 στις 7:50 ΠΜ, chios είπε

Η πιο σίγουρη λύση για να μην έχεις πρόβλημα είναι, να πετάξεις αυτό το πράγμα γερά σε έναν τοίχο και να πάρεις ένα τηλέφωνο, μακριά από αυτήν την μάρκα.

Η καλυτερη συμβουλη!

Δημοσ.

Μικροφωνιζει. 

Κλείσε την τηλεόραση. 

Χωρίς πλάκα τώρα πάρε και βρίστους

Πραγματικά αυτή η εταιρεία είναι για τα μπάζα. 

Ειχα πάει στο mediamarkt και κοίταζα κινητά και έρχεται μια κοπελιά υπάλληλος και μου λέει για κινητό ψάχνετε? Πάρτε ένα mls που είναι πολύ καλύτερο από όλα αυτά. 

Mls της λέω? Δεν υπάρχει χειρότερη εταιρεία και τζάμπα να το είχατε δεν το έπαιρνα. 

Μετα από λίγο έρχεται άλλος υπάλληλος και μου λέει τα ίδια. 

Τους έχουν ξαμολησει να τα προωθούν 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kounga είπε

Για να μην ανοίγω θέμα για μια ερώτηση,  ξερει κανείς ποιον επεξεργαστή έχει το ΜLS MX 2019 3/32 ?    Στο site δεν αναφέρουν τίποτε! 

https://www.mlsinnovation.com/gr/mls-mx-2019.html

Στον κωτσοβολο λεει "MediaTek MT6762"...

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, mphxths είπε

Στον κωτσοβολο λεει "MediaTek MT6762"...

21 ώρες πριν, adi32 είπε

Και καλά κάνουν. 

Μην κανεις κάνα λάθος και το πάρεις 

Δηλαδή το ξέρει ο Κωτσοβολος και δεν το αναφερουν αυτοί στο site τους!

Κι έτσι ναναι, απ οτι βλέπω αυτός είναι στα  2,00ΜΗz     .     Δεν υπάρχει άλλο κινητό απο Ελλάδα με 149€   στα 2,00ΜΗz .    Το λέω σε σχεση με κατι Huawei & Samsung  που "σκοτώνουν" αυτό τον καιρό με κάτω απο 170€  και   βλέπεις στα ψιλά γράμματα κάτι επεξεργαστές 1,4ΜΗz. 

Eκτός κι αν εννοείτε, παρά τον γρήγορο επεξεργαστή , οτι δεν αξίζει σαν κινητό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...