blanka Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tα μάθατε? Στις 14 Δεκεμβρίου ανοίγει στην Ελλάδα η πρώτη ΙΜΑΧ αίθουσα. Θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω την εταιρία κινηματογράφου... Επιτέλους! γιατί εγώ τα τελευταία χρόνια έχω ξενερώσει πολύ με την ποιότητα των γερασμένων κινηματογράφων στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα και σε ATMOS αίθουσα που πήγα να δω έργο, μου φάνηκε πολύ θολό και χωρίς κοντράστ συγκριτικά με την τηλεόρασή μου. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από blanka 2
thomasG4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν trolling, αλλά τελικά είναι αλήθεια. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια θα δούμε ταινίες όπως πρέπει να τις βλέπει κάποιος. Η ειρωνεία είναι που ένας μικρός κινηματογράφος υλοποιεί τη πρώτη ΙΜΑΧ αίθουσα στην Ελλάδα, όταν οι μεγάλες αλυσίδες πετάνε χαρταετό. https://www.imax.com/theatres Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από thomasG4 1
Sugizo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι cineplexx είναι αλυσίδα, έχουμε 2 εδω Edit: Αυστριακή εταιρία με 45 cinemas Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από Sugizo
thomasG4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Sugizo είπε Οι cineplexx είναι αλυσίδα, έχουμε 2 εδω Edit: Αυστριακή εταιρία με 45 cinema Δεν νομίζω ότι είναι η ίδια εταιρία. Η συγκεκριμένη Cineplexx έχει μόνο ένα σινεμά στη Θεσσαλονίκη. https://www.cineplexx.gr/kinimatografoi/
angmar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σύμφωνα με τη Wikipedia είναι η ίδια. Επίσης έχει το ίδιο logo, κάτι το οποίο θα ήταν μεγάλο πρόβλημα αν δεν ήταν του ομίλου. Δελτίο τύπου απ το site τους που το αναφέρει ξεκάθαρα. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από angmar 1
thomasG4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) OΚ my bad Μου έκανε άσχημη εντύπωση πως είναι στημένο το site και λίγο που το έψαξα δεν βρήκα κάτι για την εταιρεία. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από thomasG4
steveevo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Πολυ ενδιαφερον, οι αιθουσες imax τι διαφορα εχουνε απο τις κανονικες, απλα αμα εχουν γυριστει με imax camera φαινονται καλυτερα σε τετοιες αιθουσες?
blanka Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 τεράστια διαφορά σε καθαρότητα εικόνας , αναλογία διαστάσεων εικόνας , και καλύτερες προδιαγραφές ήχου. Οι προδιαγραφές ΙΜΑΧ είναι οι ανώτερες στον κόσμο. Βλέποντας μια ταινία ΙΜΑΧ είναι σαν να μπαίνεις μέσα. ειδικά αν είναι 3D η ταινία. 1
naruto14 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Πραγματικά πολύ ευχάριστα νέα για εμάς τους Θεσσαλονικιούς. Έχω περιέργεια να δω και σε τη τιμή θα ανέρχεται το εισιτήριο. Στο facebook των Cineplexx λένε πως η τιμή θα είναι ρεαλιστική και προσγειωμένη. Αναμένουμε.
Alejandro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξέρω γιατί τα έχουν στα γερμανικά αλλά σχεδόν διπλή τιμή το εισιτήριο. https://www.cineplexx.gr/imax/timi/
MadPax Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Alejandro είπε Δεν ξέρω γιατί τα έχουν στα γερμανικά... Γιατί είναι Αυστριακή η εταιρεία και δεν μπήκε κανείς στο κόπο να μεταφράσει την σελίδα ή τουλάχιστον να την προσαρμόσει στην ελληνική αγορά.
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, Alejandro είπε Δεν ξέρω γιατί τα έχουν στα γερμανικά αλλά σχεδόν διπλή τιμή το εισιτήριο. https://www.cineplexx.gr/imax/timi/ Που την είδες την διπλάσια; Στο Οdeon (επαρχία) με τις άθλιες οθόνες και ηχεία έχει 8,5 ευρώ το κανονικό εισιτήριο. Εδώ έχει 12,10 το IMAX σε blockbuster ταινίες και 8,60 σε άλλες (λογικά ντοκιμαντερ κτλ). Τόσο έχει και στο εξωτερικό το IMAX.
Alejandro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Που την είδες την διπλάσια; Στο Οdeon (επαρχία) με τις άθλιες οθόνες και ηχεία έχει 8,5 ευρώ το κανονικό εισιτήριο. Εδώ έχει 12,10 το IMAX σε blockbuster ταινίες και 8,60 σε άλλες (λογικά ντοκιμαντερ κτλ). Τόσο έχει και στο εξωτερικό το IMAX. Όταν το απλό κοστίζει 6,50 το 12,10 τι το λες; Επίσης, τι με νοιάζει η τιμή στην επαρχία;
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Alejandro είπε Όταν το απλό κοστίζει 6,50 το 12,10 τι το λες; Επίσης, τι με νοιάζει η τιμή στην επαρχία; 9.50 ευρώ βλέπω στο Village του Mediterranean Cosmos (αφού δεν σε νοιάζει η επαρχία) στην αίθουσα Dolby Atmos. Έχω δει και στη Dolby Atmos του Cosmos και σε IMAX στο εξωτερικό και η διαφορά στη τιμή είναι γελοία μπροστά στη τεράστια διαφορά στη ποιότητα.
Getta Robo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ καλα νεα ο ερχομος της συγκεκριμενης τεχνολογιας και εξοπλισμου, αλλα λανθασμενη η τιμη εισοδου με τα τωρινα δεδομενα. Εχουμε φτασει να εχουμε τιμες εισητηριων ενα βημα πριν την νομιμη αγορα τους σε φυσικη μορφη. Απαραδεκτο. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Getta Robo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα