blackhill66 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 το κατεβασα,εκανα σαρωση,βρηκε πολυ σαβουρα αλλα φοβηθηκα να κανω καθαρισμο μην τυχον και σβησει σημαντικα αρχεια μητρωου κτλ.αρχικα ακολουθησα οτι επιλογες ειχε το ιδιο ,να κανω εκκαθαριση? δωστε καποια πληροφορια αν το εχετε δοκιμασει εχω windows 7 thanks
accipio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Το είχα κατεβάσει και δοκιμάσει πριν από δύο μήνες, αλλά δεν έκανα καθαρισμό τελικά, αφήνοντάς το για το μέλλον, όταν θα είχα περισσότερο χρόνο και διάθεση να ασχοληθώ· ίσως τις επόμενες ημέρες ή μέσα στις γιορτές. Μπορείς, αν έχεις όρεξη, να διαβάσεις μια συζήτηση γι' αυτό εδώ, κάπου στο μέσο της σελίδας.
TehJoHnX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν όλα αυτά διάφορα, άλλα πολλές φόρες αυτά τα προγράμματα που σβήνουν "υπολείμματα, παλιές καταχωρίσεις" από registry δεν έχουν κάλο τέλος...την έχω πατήσει με Ccleaner...
blackhill66 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, TehJoHnX είπε Δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν όλα αυτά διάφορα, άλλα πολλές φόρες αυτά τα προγράμματα που σβήνουν "υπολείμματα, παλιές καταχωρίσεις" από registry δεν έχουν κάλο τέλος...την έχω πατήσει με Ccleaner... Αυτο φοβαμαι και γω
imvrios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Με όλα αυτά τα προγράμματα πρέπει να καταρχήν να κάνεις αναζήτηση και κατόπιν να βλέπεις τα αποτελέσματα και να έχεις αντίληψη τι είναι αυτό που πρόκειται να σβηστεί, ώστε να εξαιρέσεις ότι δε θέλεις.Και ότι δε ξέρεις, το googlάρεις για να δεις τι είναι. Πέρα από το να σου διαγράψει αρχεία συστήματος ή κλειδιά από τη registry που δε πρέπει και να πάθεις ζημιά, μπορεί απλώς να χάσεις δεδομένα / πληροφορία. Π.χ. αν έχεις 50 ανοιχτά tabs στον browser και επιλέξεις καθαρισμό του session, την επόμενη φορά που θα ανοίξεις τον browser σε περιμένει μία αρνητική έκπληξη. Το ίδιο με τις jump lists αν τις χρησιμοποιείς, recent items σε πολλές εφαρμογές κλπ. Οι ασφαλείς επιλογές είναι μόνο το Disk Cleanup των Windows ή το αντίστοιχο Storage στα Windows 10 Settings. Και πάλι όμως πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτό που πάει να σβήσει. Με τις παραπάνω παρατηρήσεις / προϋποθέσεις, εγώ χρησιμοποιώ το Privazer και είναι από τα καλύτερα του είδους του.
blackhill66 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, imvrios είπε Με όλα αυτά τα προγράμματα πρέπει να καταρχήν να κάνεις αναζήτηση και κατόπιν να βλέπεις τα αποτελέσματα και να έχεις αντίληψη τι είναι αυτό που πρόκειται να σβηστεί, ώστε να εξαιρέσεις ότι δε θέλεις.Και ότι δε ξέρεις, το googlάρεις για να δεις τι είναι. Πέρα από το να σου διαγράψει αρχεία συστήματος ή κλειδιά από τη registry που δε πρέπει και να πάθεις ζημιά, μπορεί απλώς να χάσεις δεδομένα / πληροφορία. Π.χ. αν έχεις 50 ανοιχτά tabs στον browser και επιλέξεις καθαρισμό του session, την επόμενη φορά που θα ανοίξεις τον browser σε περιμένει μία αρνητική έκπληξη. Το ίδιο με τις jump lists αν τις χρησιμοποιείς, recent items σε πολλές εφαρμογές κλπ. Οι ασφαλείς επιλογές είναι μόνο το Disk Cleanup των Windows ή το αντίστοιχο Storage στα Windows 10 Settings. Και πάλι όμως πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτό που πάει να σβήσει. Με τις παραπάνω παρατηρήσεις / προϋποθέσεις, εγώ χρησιμοποιώ το Privazer και είναι από τα καλύτερα του είδους του. Εισαι σαφης ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα