spectaculator Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Βρίσκω το εν λόγο κινητό σε πολύ καλή τιμή. Αξίζει για κάτω από 200€; Ξέρω πως σε μπαταρία δεν κρατά τα σκήπτρα, αλλά στα υπόλοιπα;
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα θετικά του είναι ότι έχει Amoled με καλή ανάλυση, επεξεργαστή/CPU,με OIS,Fast battery charging. Αρνητικά σίγουρα η μπαταρία ,είναι μοντέλο του 2016(νομίζω)οπότε δεν πιστεύω να πάρει την Pie,αλλα και να την πάρει θα είναι και η τελευταία,δεν εχει ειδοποιήσει Led,η μπροστινή κάμερα είναι μέτρια,η νυχτερινές δεν το συζητώ....δεν έχει υποδοχή για ακουστικά (3.5mm jack). Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123 1
spectaculator Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Στα θετικά του είναι ότι έχει Amoled με καλή ανάλυση, επεξεργαστή/CPU, και με OIS. Αρνητικά σίγουρα η μπαταρία ,είναι μοντέλο του 2016(νομίζω)οπότε δεν πιστεύω να πάρει την Pie,αλλα και να την πάρει θα είναι και η τελευταία,δεν εχει ειδοποιήσει Led,η μπροστινή κάμερα είναι μέτρια,η νυχτερινές δεν το συζητώ.... Σ' ευχαριστώ! Για ένα 150άρι καινούργιο θα άξιζε ή να κοιτάξω για κάτι άλλο;
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Ανάλογα τι θες. Για μένα επειδή τα έχει τα χρονάκια του δεν θα το έπαιρνα. 1
spectaculator Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ανάλογα τι θες. Για μένα επειδή τα έχει τα χρονάκια του δεν θα το έπαιρνα. Μεταβολή τότε. Μάλλον επειδή πλέον δεν πουλά η χαμηλή του τιμή. Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή.
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς να δούμε τη ψάχνεις.
zourman1981 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 μεταβολή και δρόμο φίλε το είχα αρκετό καιρό όμορφο γρήγορο άλλα ήθελε και 2 φόρες την μέρα φορτισμα και χωρίς gaming όλα αυτά στα ίδια λεφτά κοιτά κάτι σε xiaomi redmi note 5 η mi a2 άσε που οχι pie ούτε Oreo δεν ξερω αν θα πάρει Motorola δεν υπάρχει πλέον την αγόρασε η Lenovo και έχει παρατήσει κάποια κομμάτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα