Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα ψιλά γράμματα ...

"*Ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές ή για μέλη που ακύρωσαν τη συνδρομή τους πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2018"

Από την BF ισχύει αυτή η προσφορά ...

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, iceman είπε

To Game Pass τι διαφορά έχει από το Live Gold; 

Δες το σαν ένα netflix με παιχνίδια αλλα εαν κάποιο απο αυτα ειναι online χρειάζεσαι και το live gold

• Like 1
Δημοσ.

Mπορούμε να αγοράσουμε τώρα την προσφορά και να την ενεργοποιήσουμε αργότερα; Έχω και τις 14 μέρες που ήταν στο πακέτο αλλά θέλω να ξεκινήσω τα Χριστούγεννα το game pass.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1988panos2171 είπε

Mπορούμε να αγοράσουμε τώρα την προσφορά και να την ενεργοποιήσουμε αργότερα; Έχω και τις 14 μέρες που ήταν στο πακέτο αλλά θέλω να ξεκινήσω τα Χριστούγεννα το game pass.

Την ιδια απορία εχω και εγω, αγόρασε ο bro πριν μια εβδομάδα xbox one s αλλά λόγο χρόνου δεν έχει ενεργοποιησει ούτε το trial ακομα και θέλει να πάρει και τον ενα μηνα με 1ε αλλα μη παει χαμενο το τριαλ

Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω τι ισχύει ακριβώς....είχα game pass που έληξε πριν απο 3 ημέρες....τώρα μου δίνει την προσφορά 1ευρώ/μήνα κανονικά (θα την πάρω κατά τις 15 του μήνα ώστε να παίζουν τα παιδιά και οι φίλοι τους στις διακοπές).

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

2 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Την ιδια απορία εχω και εγω, αγόρασε ο bro πριν μια εβδομάδα xbox one s αλλά λόγο χρόνου δεν έχει ενεργοποιησει ούτε το trial ακομα και θέλει να πάρει και τον ενα μηνα με 1ε αλλα μη παει χαμενο το τριαλ

Πολυ σημαντικο αυτο και το προβλημα ειναι οτι εχω διαβασει και τις δυο περιπτωσεις. Ο ενας ελεγε οτι δεν μπορεις, ο αλλος οτι μπορεις. Μαλιστα, αλλος ελεγε οτι πρωτα βαζεις το trial14 ημερων και μετα αν υπαρχει προσφορα τετοια για ενα μηνα μπορεις να την βαλεις (δεν μιλουσε για το να την εχεις αγορασει ηδη νωριτερα οπως ειναι τωρα η απορια), ενω αλλος οτι εβαλε πρωτα ενα μηνα που υπηρχε "ζωντανα" οπως τωρα σε προσφορα και μετα μπορεσε και εβαλε και τις 14 μερες trial, κατι  που αλλοι ελεγαν οτι δεν γινεται.

Επομενως οποιος το γνωριζει καλα αυτο και ειναι βεβαιος, θα δωσει το χρησιμοτερο σχολιο στο τοπικ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα βεβαιωτητας σε μενα με το που εβαλα τους 3 μηνες που ηταν  μαζι με το πακετο χανεις το trial ΔΕ ΚΑΝΕΙ STACK ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ .

- σου δινουν compensation 1 μηνα και καλα αλλα απενεργ. το auto renew . αλλιως θα τη φας . Τωρα εχω κωδικο gold για 12 μηνες - δεν τον βαζω αν δε ληξει ο μηνας . Οτι και να βαλεις χανεις το trial  .Καλη συνεχεια 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...