tuning123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Το παρόν τόπικ ανοίγει για να πούμε γνώμες , συμβουλές , προβλήματα για το εν λόγω smartwatch και ποιές κύριες διαφορές με το νέο μοντέλο Samsung Watch
stathisgs800 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Και εγω τον ιδιο προβληματισμο έχω δεν ξερω αν αξιζουν τα 90-100 αυρω παραπάνω για ουσιαστικα το ιδιο ρολοι με λιγο ram παραπανω και καλυτερη μπαταρία. Παρήγγειλα το s3 frontier το περιμένω μαλλον αυριο θα έρθει ελπιζω να μη το μετανιωσω, σημειωση το βρηκα απο eshop στα 170.
GEOZN8 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά !! Θέλω να βρω ανταλλακτικό original battery για S3 Frontier SM-760 το οποίο λειτουργεί μια χαρά μεν αλλά έχει κλατάρη η μπαταρία του μετά από 2+ χρόνια και είναι εκτός εγγύησης και Ευρώπης είναι από Ηνωμένα Αραβικά εμιράτα !! Το επίσημο service δεν το φτιάχνει και να βρω σκέτο ανταλλακτικό δύσκολο από εκεί.. Ξέρετε που να την πάρω για αγορά από Ελλάδα κατά προτίμηση η έστω από κάπου αξιόπιστα από Ευρώπη ?? Δεν θέλω να πάρω από κίνα γιατί θα είναι αμφιβόλου ποιότητας !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα