Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @HateMe ποιό εννοείς? Τα έκανα όλα νομίζω... Στο tab "firmware" το Baseband version με CSC version είναι ακριβώς τα ίδια πάντως, οπότε κομπλέ νομίζω! Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
HateMe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, v|net είπε @HateMe ποιό εννοείς? Τα έκανα όλα νομίζω... Στο tab "firmware" το Baseband version με CSC version είναι ακριβώς τα ίδια πάντως, οπότε κομπλέ νομίζω! Άσε το app τώρα. Πήγαινε στα settings του κινητού, πάτα phone info, software information και μετά service provider SW ver και πες μου τι γράφει.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, HateMe είπε Άσε το app τώρα. Πήγαινε στα settings του κινητού, πάτα phone info, software information και μετά service provider SW ver και πες μου τι γράφει. SAOMC μοντέλο G960F XEO/EUR
HateMe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, v|net είπε SAOMC μοντέλο G960F XEO/EUR Μόνο αυτά τα 2 έχει; Μόνο ΧΕΟ/EUR; 4 πρέπει να έχει κανονικά. Εμένα είναι πχ EUR/EUR/EUR/XEH (από Ουγγαρία)
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, HateMe είπε Μόνο αυτά τα 2 έχει; Μόνο ΧΕΟ/EUR; 4 πρέπει να έχει κανονικά. Εμένα είναι πχ EUR/EUR/EUR/XEH (από Ουγγαρία) XEO/EUR/XEO Αυτά τα 3 έχει στην τελευταία γραμμή, παραπάνω διπλα απ το μοντελο έχει και κάτι αριθμούς κλπ... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
HateMe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, v|net είπε XEO/EUR/XEO Μια χαρά. Το EUR που έχεις είναι επειδή έχεις την Ελληνική sim μέσα. Η συσκευή είναι από μαμά Πολωνική. Να την χαίρεσαι και ετοιμάσου για το νεο update σε λίγες εβδομάδες. Θα το αγαπήσεις περισσότερο το κινητάκι.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, HateMe είπε Μια χαρά. Το EUR που έχεις είναι επειδή έχεις την Ελληνική sim μέσα. Η συσκευή είναι από μαμά Πολωνική. Να την χαίρεσαι και ετοιμάσου για το νεο update σε λίγες εβδομάδες. Θα το αγαπήσεις περισσότερο το κινητάκι. Να σαι καλά! Συμπέρασμα, μια χαρά ξηγήθηκε το netmobile.gr! Πολύ καλή η συνολική εμπειρία αγοράς. Επίσης μαζί με αυτό πήρα και ένα S8 φίλου (στην ίδια παραγγελία) και αυτό απ ότι είδαμε είναι Πολωνικό/Original/νέα κατασκευή κλπ... Οπότε μια χαρά! Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
HateMe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, v|net είπε Να σαι καλά! Συμπέρασμα, μια χαρά ξηγήθηκε το netmobile.gr! Πολύ καλή η συνολική εμπειρία αγοράς. Επίσης μαζί με αυτό πήρα και ένα S8 φίλου (στην ίδια παραγγελία) και αυτό απ ότι είδαμε είναι Πολωνικό/Original/νέα κατασκευή κλπ... Οπότε μια χαρά! Μια χαρούλα.
hariskar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) EUR/EUR/OMN τι σημαίνει; Το πήρα από netmobile.gr και εγώ. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από hariskar
HateMe Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, hariskar είπε EUR/EUR/OMN τι σημαίνει; Το πήρα από netmobile.gr και εγώ. Vodafone Ιταλίας
hariskar Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δεν έχει αναβαθμιστεί σε 9 ακόμα ενώ βλέπω ημερομηνία αναβάθμισης του S9 τον Φεβρουάριο. Πρέπει να κάνω κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα