Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας Ποια η διαφορά σε αυτά τα 2 μοντέλα (G960F vs G960)? Βλέπω στο Σκρουτζ αλλά και σε άλλα sites ότι παίζουν αυτά τα 2. Ξέρω πως η κατάληξη F είναι για τα EU μοντέλα άλλα στο Σκρουτζ γράφουν EU και σε μοντέλα με αριθμό G960 σκέτο! Οπότε έχω μπερδευτεί εντελώς. Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου εξηγήσει με σιγουριά τι είναι τι? Να αγοράσω το μοντέλο G960 ή G960F (λίγο ακριβότερο)? Είναι και τα 2 ευρωπαϊκά όπως γράφουν, πρέπει να προσέξω κάτι? *Αναφέρομαι στην Dual έκδοση που είναι η πιο φθηνή αυτή τη στιγμή στο Σκρουτζ. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ίδιο κινητό είναι. Στα γράμματα οι χώρες αλλάζουν. Από GSMarena Versions: G960F (Europe, Global Single-SIM); G960F/DS (Europe, Global Dual-SIM) Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ίδιο κινητό είναι. Στα γράμματα οι χώρες αλλάζουν. Από GSMarena Versions: G960F (Europe, Global Single-SIM); G960F/DS (Europe, Global Dual-SIM) Τελικά το βρήκα σε πολύ καλύτερη τιμή στο bestprice σε ένα μαγαζί με gold πιστοποίηση (netmobile.gr). Είδα πολύ καλές αξιολόγησες... Συγκεκριμένα βρήκα το μοντέλο G960F, ελπίζω να πάνε όλα καλά...
idefixius Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Έχω ψωνίσει από το συγκεκριμένο μαγαζί (Samsung Galaxy s8) χωρίς κανένα πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, idefixius είπε Έχω ψωνίσει από το συγκεκριμένο μαγαζί (Samsung Galaxy s8) χωρίς κανένα πρόβλημα. Εγώ περιμένω να έρθει... Μου είπε η κοπέλα στο τηλ ότι θέλει 7 εργάσιμες, 5 να έρθει στο κατάστημα (απ το εξωτερικό) και 1-2 για να έρθει στην διεύθυνση που έβαλα (βρίσκομαι σε νησί). Οπότε αναμένω για την ώρα! Μου ανάφερε ότι είναι είναι ευρωπαϊκό μοντέλο με 2 χρόνια εγγύηση κανονικά, σφραγισμένο κτλ...
HateMe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, v|net είπε Εγώ περιμένω να έρθει... Μου είπε η κοπέλα στο τηλ ότι θέλει 7 εργάσιμες, 5 να έρθει στο κατάστημα (απ το εξωτερικό) και 1-2 για να έρθει στην διεύθυνση που έβαλα (βρίσκομαι σε νησί). Οπότε αναμένω για την ώρα! Μου ανάφερε ότι είναι είναι ευρωπαϊκό μοντέλο με 2 χρόνια εγγύηση κανονικά, σφραγισμένο κτλ... Όταν σου έρθει με το καλό, πες το μου για να σου πω να τσεκάρεις κάποια πράγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, HateMe είπε Όταν σου έρθει με το καλό, πες το μου για να σου πω να τσεκάρεις κάποια πράγματα. Πράγματα που θες να ρωτήσεις για την συσκευή (πχ τι έχει τι δεν έχει) ή παίζει να έκανα πατάτα λόγω καταστήματος η οτιδήποτε άλλο? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2018 στις 2:26 ΜΜ, HateMe είπε Όταν σου έρθει με το καλό, πες το μου για να σου πω να τσεκάρεις κάποια πράγματα. Ήρθε πριν λίγο καιρό, όλα μια χαρά... Χρόνος αποστολής, συσκευασία/δέμα, συσκευή (eu) κλπ... Ότι θες μου λές @HateMe. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
HateMe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, v|net είπε Ήρθε πριν λίγο καιρό, όλα μια χαρά... Χρόνος αποστολής, συσκευασία/δέμα, συσκευή (eu) κλπ... Ότι θες μου λές @HateMe. Καλορίζικο. Ξεκίνα και κατέβασε το Phone Info της Samsung απ το play store και δες αν είναι το original για αρχή, γιατί υπάρχουν κρούσματα με κλώνους τώρα τελευταία. Κάνε το refurbishment check που έχει. Με το που το ανοίξεις την εφαρμογή πατάς τις 3 γραμμές πάνω αριστερά και είναι η τρίτη η τέταρτη επιλογή, δεν θυμάμαι. Μέσα σ αυτό το app θα δεις και το πότε κατασκευάστηκε η συσκευή σου. Για το τέλος αν θες να δεις για ποια χώρα προοριζόταν η συσκευή σου, θα μπεις στα settings, θα πας στο about phone, software information και θα κοιτάξεις τι γράφει στο service provider SW ver. Γράψτα μου εδώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, HateMe είπε Καλορίζικο. Ξεκίνα και κατέβασε το Phone Info της Samsung απ το play store και δες αν είναι το original για αρχή, γιατί υπάρχουν κρούσματα με κλώνους τώρα τελευταία. Κάνε το refurbishment check που έχει. Με το που το ανοίξεις την εφαρμογή πατάς τις 3 γραμμές πάνω αριστερά και είναι η τρίτη η τέταρτη επιλογή, δεν θυμάμαι. Μέσα σ αυτό το app θα δεις και το πότε κατασκευάστηκε η συσκευή σου. Για το τέλος αν θες να δεις για ποια χώρα προοριζόταν η συσκευή σου, θα μπεις στα settings, θα πας στο about phone, software information και θα κοιτάξεις τι γράφει στο service provider SW ver. Γράψτα μου εδώ. Ποιά εφαρμογή είναι? Στο play store Έχει μια με κάτι αστεράκια δίπλα στο όνομα και δίπλα λέει Samsung αλλά δεν είναι από την Samsung, αυτήν εννοείς @HateMe?
HateMe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, v|net είπε Ποιά εφαρμογή είναι? Στο play store Έχει μια με κάτι αστεράκια δίπλα στο όνομα και δίπλα λέει Samsung αλλά δεν είναι από την Samsung, αυτήν εννοείς @HateMe? https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=el
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 @HateMe λοιπόν το έκανα... Congratulations your phone is Original. Χώρα CSC: PL/Poland Όλα καλά οπότε σωστά? Δεν την είχα στα υπόψιν μου αυτή την εφαρμογή!
HateMe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Τέλεια. Κάνε αυτό που σου είπα με τα settings και δες και πότε κατασκευάστηκε η συσκευή σου. Είσαι και τυχερός γιατί οι συσκευές που προορίζονται για Πολωνία κλπ, έχουν έξτρα ρυθμίσεις στο phone app, πχ έχει την ρύθμιση που βάζεις και δεν μπορούν να σε καλέσουν spam αριθμοί κλπ. Δεν θυμάμαι τώρα πως την λένε
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, HateMe είπε Τέλεια. Κάνε αυτό που σου είπα με τα settings και δες και πότε κατασκευάστηκε η συσκευή σου. Country of origin: Made in Vietnam Manufacture date: 2018.11.12
HateMe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, v|net είπε Country of origin: Made in Vietnam Manufacture date: 2018.11.12 Έχεις και ολοκαίνουρια συσκευή. Τέλειος. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε αυτό που σου είπα. Έχει σημασία. Μπορεί να πέρασαν απλά το πολωνικό firmware και να ήταν για αλλού η συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα