Monster_akias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Γεια σας, Ένας γνωστος μου εχει μια smart tv hitachi 32he2000 iptv και θελει να εγκαταστησει το smart iptv ή ενα παρομοιο προγραμμα για να βλεπει iptv καναλια. Το προβλημα είναι πως στο Play Store δεν βρηκα κανενα προγραμμα τετοιου τυπου και δεν εχει την δυνατοτητα να κανεις αναζητηση για περεταίρω εφαρμογες ( εχει πραγματικα πολυ λιγες εφαρμογες το Play Store). Γινεται να το εγκαταστήσω με καποιο τροπο το smart iptv; Σκεφτομουν για apk και να το περασω με usb στικακι στην τηλεοραση αλλα θα με αφησει να κανω εγκατασταση; Ειμαι αρχαριος σε smart tv, μπορει να με διαφωτισει καποιος; Ευχαριστω για τον χρονο σας
isay Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 H hitachi δεν έχει κλασσικό android οποτε ουτε playstore, ουτε δεχεται apk οπως το εχεις στο μυαλο σου. Αντιθετα όπως όλες οι τηλεοράσεις παραγωγής της τουρκικης vestel εχουν δικό τους store με λίγες εφαρμογές, οποτε αν δεν εχει την εφαρμογή smart iptv τοτε να κοιτάξει αν εχει κάποια αλλη εφαρμογή iptv που να τον βολεύει. Επισης να δεις αν εχει την εφαρμογή vewd aap store οπου εκει μέσα εχει και αλλες εφαρμογές. Αν τώρα δεν βρει την smart iptv ή αλλη εφαρμογη iptv που να του κάνει, η μονη λύση ειναι να αγοράσει ενα φθηνό android tv box και να βλέπει απο εκει iptv
Frankio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Γεια σας εγω εγκαταστησα σε μια Samsung f 6410 to smart iptv με usb ,μου άνοιξε αλλά μολις έβγαλα το usb χάθηκε και δεν μπορώ να τη ξαναβρώ.ξανα εκανα την ίδια διαδικασία αλλά τίποτα. Εκανα κάτι λάθος;
Frankio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Εκανα Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Στο smart hub κ όλα οκ!
julio500 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ξέχασα να σας πω ότι η τηλεόραση μου είναι SMART TV
Adavis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Σε Samsung smart TV ποιο/ποια app για iptv προτείνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα