Mhlogiatros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Υπαρχουν και κατι κινεζικα που βλεπω εχουν βαλει απεναντι και πρεπει να βαρανε γιατι πιανω 4 μπαρες σημα σε 200 μ οταν τα δικα μου ψοφανε σε 1 οροφο wtf .
kostasbm Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 εχω δοκιμασει κινεζιες...δεν αξιζει το κοπο αν θελεις κατι ποιοτικο και να μην ασχολεισε καθε τοσο και λιγακι εγω χρησιμοποιω ubiquiti 5.8 kai 2.4 τα τελευταια χρονια χωρις προβληματα και ειναι και ευκολα στην εγκατασταση
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 22 hours ago, kostasbm said: Ubiquiti και θα ησυχασεις..... Να το βλεπουν μερικοι που αγοραζουν οτι noname βρουν ειδικα απο κινα. 20 hours ago, Mhlogiatros said: Υπαρχουν και κατι κινεζικα που βλεπω εχουν βαλει απεναντι και πρεπει να βαρανε γιατι πιανω 4 μπαρες σημα σε 200 μ οταν τα δικα μου ψοφανε σε 1 οροφο wtf . Ναι υπαρχει περιπτωση να παιζουν παραπανω απο τα 100mw που ειναι το νομιμο στα 2,4 ghz και τα 500/1000mw στα 5ghz. αν και υπαρχουν και ubiquiti που ειναι high power. http://blog.e-wireless.gr/picostation-m2-hp/ σε καποιες χωρες επιτρεπεται παραπανω απο 100mw πχ 200,300mw. υπαρχουν βεβαια και κινεζικες βλακειες που ειναι 2 και 3 watt. για παραδειγμα https://gr.gearbest.com/networking-communication/pp_259922.html που λεει οτι ειναι 6600mw. και υπαρχουν και οι alfa networks που ηταν 1000+ mw. βεβαια μπορει να πιανεις και 4 μπαρες επειδη δεν υπαρχουν εμποδια.αν δεν υπαρχουν εμποδια το σημα μπορει να παιξει σε πολυ μεγαλυτερη αποσταση ακομα και με Omni Κεραια. για αυτο θα δεις σε πολλα access points ή σε Dect να σου λενε πχ Indoor 40 Μετρα,Outdoor 200μετρα. 18 hours ago, kostasbm said: εχω δοκιμασει κινεζιες...δεν αξιζει το κοπο αν θελεις κατι ποιοτικο και να μην ασχολεισε καθε τοσο και λιγακι εγω χρησιμοποιω ubiquiti 5.8 kai 2.4 τα τελευταια χρονια χωρις προβληματα και ειναι και ευκολα στην εγκατασταση γενικως πολυ σαβουρα απο κινα.ελαχιστα ειναι καπως καλυτερα πχ xiaomi.αλλα και παλι οπως ειπες καλυτερα να δωσεις λιγα λεφτα παραπανω και να παρεις κατι σωστο παρα να τρεχεις μετα.
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Ενα φτηνο κινεζικο εχει βγαλει πανω σε ιστο που ειναι τερμα παρανομο σε ισχυ σηματος .
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 13 minutes ago, Mhlogiatros said: Ενα φτηνο κινεζικο εχει βγαλει πανω σε ιστο που ειναι τερμα παρανομο σε ισχυ σηματος . αν ειναι σε ιστο και εχεις οπτικη επαφη και ειναι με panel τοτε μπορει να μην ειναι παραπανω απο 100mw.αλλα επειδη δεν υπαρχουν εμποδια και επειδη ειναι Panel θα φτασει πολυ μακρυα. δηλαδη τα 200 μετρα ειναι για πλακα τελειως ακομα και ας μην ειναι full Κατευθυντικο. ακομα και με αυτο που δεν ειναι πολυ κατευθυντικο τα 200 μετρα ηταν απλα για πρωινο (το ειχα δει σε εγκατασταση) σε καφετερια σε παραλια που εκανε Link με το κεντρικο σημειο. http://www.l-com.com/wireless-antenna-24-ghz-11-dbi-mast-mount-mini-panel-antenna-n-female-connector αλλα ναι μπορει να ειναι και πολυ παραπανω αυτο που εχει αυτος. πρεπει να βρεις μοντελο και να δεις ποσο ειναι.και βεβαια το ποσο θα εκπεμπει ειναι σχετικο διοτι στα περισσοτερα μπορεις να το ρυθμισεις.
kostasbm Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ειχα προσεξει οτι στο Μ2 αν αλλαζες χωρα πχ Αυστραλια ειχε ισχυροτερη εκπομπη....πρεπει να εχω οργανο να μετρησω για να πω με σιγουρια
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 hour ago, kostasbm said: χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ειχα προσεξει οτι στο Μ2 αν αλλαζες χωρα πχ Αυστραλια ειχε ισχυροτερη εκπομπη....πρεπει να εχω οργανο να μετρησω για να πω με σιγουρια ισχυει .σε πολλα modem routers ,access points κτλ.καθε χωρα εχει αλλα ορια για αυτο σε πολλα ap τονιζει στο αρχικο setup oτι διαλεξτε σωστη χωρα για να ειστε εντος οριων. και αμερικη αφηνουν παπαρανω στα 2,4ghz οσο θυμαμαι to να βαλεις αλλη χωρα ειναι εμας πλαγιος τροπος για να εχεις σαν επιλογη το να εκπεμπει σε περισσοτερα mw 1
iliasmach Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Σήμερα το πρωί παρέλαβα το ap και πριν λίγο το ρύθμισα. Η εμβέλεια δεν είναι αρκετή εκεί που το έχω (ίδια θέση με το rpd που είχα), σκέφτομαι να το αλλάξω θέση να το βάλω στην μέση περίπου των δύο διαμερισμάτων, επειδή τώρα ήταν στην μια άκρη του ενός και στο άλλο δεν έπιανε στους περισσότερους χώρους ούτε το rpd ούτε αυτό.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 On 04/07/2019 at 23:41, iliasmach said: Σήμερα το πρωί παρέλαβα το ap και πριν λίγο το ρύθμισα. Η εμβέλεια δεν είναι αρκετή εκεί που το έχω (ίδια θέση με το rpd που είχα), σκέφτομαι να το αλλάξω θέση να το βάλω στην μέση περίπου των δύο διαμερισμάτων, επειδή τώρα ήταν στην μια άκρη του ενός και στο άλλο δεν έπιανε στους περισσότερους χώρους ούτε το rpd ούτε αυτό. α.οπως εγραψα και γραφω συνεχεια ολα τα access point εχουν ενα μεγιστο στο ποσο εκπεμπουν (mw,dbm) στα 2,4 ghz και στα 5ghz.Οποτε αν καποιος ειναι νομιμος δεν θα δεις τεραστιες διαφορες ουτε προκειται επειδη πχ το ubiquiti ειναι καλη μαρκα να πιανει σε 100 δωματια σε αντιθεση με ενα Noname.ενα Noname παιζει να μπορει να παιξει και σε παραπανω mw αφου φτιαχνουν οτι να νε.και το σωστο ειναι ειναι να βαλεις 2 access points ή οπως ειπες να το βαλεις στην μεση ωστε να καλυπτεται ομοιομορφα ο χωρος ,παρα να το εχεις στην μια ακρη και να περιμενεις να πιασει η αλλη.
infini Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω το Sercom Speedport Plus από Cosmote και θέλω να πιάνει το wifi στο μπαλκόνι, μέχρι το οποίο μεσολαβούν διάδρομος και σαλόνι. Εκτιμάτε οτι θα χρειαστώ repeater; Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από infini
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 43 minutes ago, infini said: Έχω το Sercom Speedport Plus από Cosmote και θέλω να πιάνει το wifi στο μπαλκόνι, μέχρι το οποίο μεσολαβούν διάδρομος και σαλόνι. Εκτιμάτε οτι θα χρειαστώ repeater; αυτο κανεις δεν μπορει να στο πει.πρεπει να το δοκιμασεις.να παιξεις με την θεση του ρουτερ και εναλλακτικα σημεια και να δεις.αλλιως μετα πας σε utp ,σε access point,σε powerline ή σε Repeater.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα