Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, iliasmach said:

Χμμμ.. Δεν το γνώριζα αυτό. Επίσης ένα καλύτερο ρουτερ (τώρα έχουμε αυτό της Vodafone) νομίζω ZTE, θα είχε διαφορά στην ταχύτητα και γενικά σε σταθερότητα? Επίσης αν είναι διαφορετικά τα access point χρειάζεται αλλαγή Lan ip? 

μπορει να εχεις voip οποτε να μην μπορεις να αλλαξεις to zte.μπορει το ενα access poinf να ειναι 192.168.1.1 και να παρεις αλλη μαρκα και να ειναι 192.168.2.254 οποτε και εκει να πρεπει να αλλαχτει η ip.επισης θα πρεπει να κλεισεις τον dhcp αν για καποιο λογο εχουν dhcp τα access point.και επισης θα πρεπει ολα μαζι το adsl/vdsl modem router να ειναι στο ιδιο δικτυο πχ 192.168.1.χ

• Thanks 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

μπορει να εχεις voip οποτε να μην μπορεις να αλλαξεις to zte.μπορει το ενα access poinf να ειναι 192.168.1.1 και να παρεις αλλη μαρκα και να ειναι 192.168.2.254 οποτε και εκει να πρεπει να αλλαχτει η ip.επισης θα πρεπει να κλεισεις τον dhcp αν για καποιο λογο εχουν dhcp τα access point.και επισης θα πρεπει ολα μαζι το adsl/vdsl modem router να ειναι στο ιδιο δικτυο πχ 192.168.1.χ

Πως βλέπω αν έχω voip? Με συγχωρείς αν σε κουράζω. 

Δημοσ.

Πως βλέπω αν έχω voip? Με συγχωρείς αν σε κουράζω. 

αν το τηλεφωνο σου ξεκιναει απο το router ειναι voip αλλιως εχεις κανονικη τηλεφωνια(tdm).,ξεκινα με τα access point και μην σε αγχωνει το zte

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα μετά τις πολύ καλές συμβουλές του @poulinos διότι ενδιαφέρομαι για αγορά καινούργιου access point... Όπως είπα στα προηγούμενα μηνύματα είχα δύο rpd-250.

Το ένα κάηκε και το άλλο δεν λειτουργεί όπως θα θέλαμε. 

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο με καλή εμβέλεια. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

σε νορμαλ τιμη και νορμαλ στο να τα σεταρεις πας σε ubiquiti. εχει πληρη γκαμα.ισως ειναι ενα κλικ λιγο πιο δυσκολα απο πχ ενα tp link αλλα οκ παιρνεις κατι που αξιζει.

On 26/12/2018 at 15:21, iliasmach said:

Επανέρχομαι στο θέμα μετά τις πολύ καλές συμβουλές του @poulinos διότι ενδιαφέρομαι για αγορά καινούργιου access point... Όπως είπα στα προηγούμενα μηνύματα είχα δύο rpd-250.

Το ένα κάηκε και το άλλο δεν λειτουργεί όπως θα θέλαμε. 

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο με καλή εμβέλεια. Ευχαριστώ. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

σε νορμαλ τιμη και νορμαλ στο να τα σεταρεις πας σε ubiquiti. εχει πληρη γκαμα.ισως ειναι ενα κλικ λιγο πιο δυσκολα απο πχ ενα tp link αλλα οκ παιρνεις κατι που αξιζει.

Και εμείς σε κάτι τέτοιο λέμε απλώς δεν ξέρω αν θα θα έχει αρκετή εμβέλεια το ένα ή αν θα χρειαστεί και δεύτερο. Έχω δει μερικά, έχουν διαφορές μόνο στις ταχύτητες μεταξύ τους ή και στην εμβέλεια? Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Και εμείς σε κάτι τέτοιο λέμε απλώς δεν ξέρω αν θα θα έχει αρκετή εμβέλεια το ένα ή αν θα χρειαστεί και δεύτερο. Έχω δει μερικά, έχουν διαφορές μόνο στις ταχύτητες μεταξύ τους ή και στην εμβέλεια? Ευχαριστώ. 

τα mw που βγαζουν συνηθως ειναι standard. αλλαζουν τα πρωτοκολλα και οι ταχυτητες. τα 5ghz επισης δεν περνανε ευκολα τοιχους οποτε αν στα 2,4 με ενα access point εισαι οριακα τοτε μπορει στα 5ghz να εχεις θεμα. αν σε καποια σημεια εχεις χαμηλο σημα ναι θα χρειαστεις και δευτερο και τριτο.αυτο το ξερεις εσυ.

αμα ειναι 2 διαμερισματα οπως λες χλωμο με ενα ap να καλυψεις ολο το χωρο.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και πάλι.

Ξεθάβω το θέμα επειδή το access point rpd-250 άρχισε να "κάνει νούμερα" και δεν παίζει οπότε είμαστε σε αναζήτηση καινούριου access point κάποιου καλύτερου αυτήν την φορά (λεπτομέρειες στα προηγούμενα ποστς) .

Budget δεν έχουμε κάποιο αυστηρά γύρω στα 50 ευρώ+-.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τελικά σκεφτόμαστε το Ubiquiti UniFi AP AC LR

ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο ? Σε σχεση με το rpd-250 η εμβέλεια θα είναι καλύτερη πιστεύω.

Επεξ/σία από iliasmach
update
Δημοσ.
On 30/06/2019 at 23:08, iliasmach said:

Καλησπέρα και πάλι.

Ξεθάβω το θέμα επειδή το access point rpd-250 άρχισε να "κάνει νούμερα" και δεν παίζει οπότε είμαστε σε αναζήτηση καινούριου access point κάποιου καλύτερου αυτήν την φορά (λεπτομέρειες στα προηγούμενα ποστς) .

Budget δεν έχουμε κάποιο αυστηρά γύρω στα 50 ευρώ+-.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τελικά σκεφτόμαστε το Ubiquiti UniFi AP AC LR

ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο ? Σε σχεση με το rpd-250 η εμβέλεια θα είναι καλύτερη πιστεύω.

+1 γενικώς για ubiquiti. καλα για το rpd-250 απλα No comment που το αγορασες απο την αρχη.καλυτερα να ειχες παρει tp link παρα αυτο.επισης αν σου περισσευει κανα παλιο adsl/vdsl modem router μπορεις να το κανεις access point 

ειναι και Dual band το ubi :)

• Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, poulinos είπε

+1 γενικώς για ubiquiti. καλα για το rpd-250 απλα No comment που το αγορασες απο την αρχη.καλυτερα να ειχες παρει tp link παρα αυτο.επισης αν σου περισσευει κανα παλιο adsl/vdsl modem router μπορεις να το κανεις access point 

ειναι και Dual band το ubi :)

Όχι δεν μου περισσεύει κάποιο το προηγούμενο κάηκε και μου το αντικατέστησαν με το ZTE η Vodafone...οπότε προχωράμε με το συγκεκριμένο ubiquiti και βλέπουμε στην πορεία.

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σου.

Δημοσ.
2 minutes ago, iliasmach said:

Όχι δεν μου περισσεύει κάποιο το προηγούμενο κάηκε και μου το αντικατέστησαν με το ZTE η Vodafone...οπότε προχωράμε με το συγκεκριμένο ubiquiti και βλέπουμε στην πορεία.

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σου.

αντε καλη αγορα οποιο ubi και να παρεις. δες τα λεφτα που θες να δωσεις.υπαρχουν και πιο απλα μοντελα με λιγοτερες δυνατοτητες αν θες να πας σε κατι πιο φτηνο.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, poulinos είπε

αντε καλη αγορα οποιο ubi και να παρεις. δες τα λεφτα που θες να δωσεις.υπαρχουν και πιο απλα μοντελα με λιγοτερες δυνατοτητες αν θες να πας σε κατι πιο φτηνο.

Είδα αυτό και σαν πιο φθηνό είδα και το lite άλλα διάβασα ότι  αυτό  (LR) έχει καλύτερη εμβέλεια από το lite.

Δεν είδα κάποιο άλλο σε αυτό το εύρος χρημάτων να υπάρχει.

Δημοσ.

Και εγω εναλλακτικα για το Lite ελεγα αμα θες να πας σε κατι πιο φτηνο. σε εμβελεια δεν ξερω πραγματι αν θα εχει καλυτερη γιατι συνηθως τα mw ειναι ιδια και απλα αλλαζουν αλλα χαρακτηριστικα.πχ ταχυτητα wifi κτλ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

Και εγω εναλλακτικα για το Lite ελεγα αμα θες να πας σε κατι πιο φτηνο. σε εμβελεια δεν ξερω πραγματι αν θα εχει καλυτερη γιατι συνηθως τα mw ειναι ιδια και απλα αλλαζουν αλλα χαρακτηριστικα.πχ ταχυτητα wifi κτλ.

Τελικά παράγγειλα το LR ελπίζω να μείνουμε ικανοποιημένοι σε σχέση με το rpd 😛

Δημοσ.
12 minutes ago, iliasmach said:

Τελικά παράγγειλα το LR ελπίζω να μείνουμε ικανοποιημένοι σε σχέση με το rpd 😛

ειναι σαν να συγκρινεις ferrari με fiat.οτι και να επαιρνες θα ειναι καλυτερο απο το rpd.και το πιο απλο Ubiquiti παλι θα ηταν καλυτερο.

και επισης το rpd ειναι λες και ειναι κινεζικο και του εχουν βαλει πανω ετικετα Power on.δηλαδη σε design θυμιζει το turbo x και το tenda.λες και εχουν παρει ενα συγκεκριμενο σχεδιο και απλα αλλαζουν την μαρκα και το πουλανε σε 5-10 εταιρειες.βλεπε citroen c1,toyota aygo,peugeot 107

δες ποσο μοιαζει με το rpd https://www.amazon.in/TE-A30-300Mbps-Wireless-Access-antenna/dp/B0091QFHN4

https://www.skroutz.gr/s/4546362/Power-On-RPD-250.html

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...