TheoPapp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Καλήσπερα και συγχαρητήρια για το forum ως νέος χρήστης. Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με την αγoρά θήκης 3.5' σκληρού δίσκου ή και docking station. Θα συνδέεται σε desktop που διαθέτει θύρες usb 3.0 . Ουσιαστικά θα χρησιμοποιείται σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος μόνιμα συνδεδεμένος και σε λειτουργία όπου θέλω να μεταφέρω και να αποθηκεύω αρχεία μουσικής, ταινίες, documents και να τα τρέχω από εκεί. Ηδη εχω (2) σκληρούς δίσκους 3.5' (ο ένας μάλιστα καινούριος) και είναι ο μόνος τρόπος να τους χρησιμοποιήσω , διαφορετικά θα προχωρούσα στην αγορα usb εξωτερικού σκληρού. Είχα καταλήξει στην αγορά LC-Power θήκης. Με απασχολεί το κατά πόσο θα θερμαίνεται ο δίσκος λόγω της χρήσης που θέλω να κάνω και αν απαιτείται θήκη με ανεμιστήρα. Περιμένω τις απόψεις σας για κάτι αξιόπιστο και σε λογική τιμή. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoPapp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Επίσης κάτι ακόμα που με απασχολεί είναι ότι λόγω απλής ποιότητας τροφοδοτικού στις θήκες σκληρών δίσκων (από ότι έχω διαβάσει), ο σκληρός καταπονείται και μειώνεται η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής του (σε συνδιασμό με την ποιότητα ισχύος από την πλευρά της ΔΕΗ). Υπάρχει κάποια θήκη με αξιόπιστο τροφοδοτικό ή ως μόνη λύση είναι η τοποθέτηση UPS και αν ποιό ? Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εφεδρεία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος άρα και η επιλογή κάποιας συσκευής που βελτιώνει την ποιότητα ισχύος χωρίς να προσφέρει εφεδρεία αποτελεί λύση για την περίστασή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μην ανησυχείς τόσο. Μία καλή και επώνυμη θήκη να πάρεις δε θα έχεις τα προβλήματα που αναφέρεις. Αν πάλι δεν είσαι απολύτως ήσυχος , πάρε ένα πολύμπριζο προστασίας και καθάρισες. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από gdriver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα