okourkoulos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Οπότε αυτό δεν ισχύει πως πρέπει να είναι αγορασμένο απ'την Ελλάδα? https://www.iphonehellas.gr/apple-watch-series-3-lte-limitations/
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, okourkoulos είπε Οπότε αυτό δεν ισχύει πως πρέπει να είναι αγορασμένο απ'την Ελλάδα? https://www.iphonehellas.gr/apple-watch-series-3-lte-limitations/ Τα προηγουμενα μηνύματα δεν τα διάβασες;
okourkoulos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή τα διάβασα, ρωτάω για να ξεκαθαρίσω τι απ'τα δύο ισχύει τελικά. Ευρωπαϊκό, ή αμιγώς Ελληνικό?? Συγχωρέστε μου τη άγνοια.
non-serviam Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Καμία χακεριά (πχ jailbrake) για να παίξει με ipad σε αυτά δεν παίζει; Πρέπει σώνει και καλά να τα σκάσεις και για iphone?
kolumvitis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τον λόγο ύπαρξης αυτών των ρολογιών? Θα το έπαιρνα μόνο για κανονικό ρολοί αν μου άρεσε εμφανισιακά. 1
archiegr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Θα σε ενημερώσουν και οι πωλητές για το αν δουλεύει Ελλάδα λογικά.Το tax είναι ανάλογα την Πολιτεία .Νομιζω Νέα Υόρκη είναι 6%.Αυτο γενικά ισχύει σε όλα τα προϊόντα που θες να αγοράσεις
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, archiegr είπε Θα σε ενημερώσουν και οι πωλητές για το αν δουλεύει Ελλάδα λογικά.Το tax είναι ανάλογα την Πολιτεία .Νομιζω Νέα Υόρκη είναι 6%.Αυτο γενικά ισχύει σε όλα τα προϊόντα που θες να αγοράσεις New York είναι 8.875%. Ελλάδα δουλεύει μόνο το μοντέλο που πωλείται στην Ευρώπη. Το έχουμε ξαναπεί. (Το λέει άλλωστε και στην επίσημη σελίδα ότι είναι region locked).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα