Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.τελους του μήνα θα πάω Αμερική..αξίζει να αγορασω από εκεί το ρολόι;πρέπει κάτι να προσέξω;

Επεξ/σία από Johnbouk
Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν έχεις να προσέξεις κάτι. Φαντάζομαι το απλό θα πάρεις όχι το cellular, αλλά και πάλι νομίζω και με το cellular δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός πλέον.

Υπολόγιζε και tax στην τιμή που έχει η σελίδα της Apple. 

Με γειες

Δημοσ.

Το cellular δεν θα είναι συμβατό εδώ, όταν και αν δώσουν την λειτουργία οι Ελληνικοί Πάροχοι. Μόνο Ευρωπαϊκό cellular μπορεί να παίξει στο δικό μας "Region". Για μένα, πάρε το απλό και ενεργοποίησε και Apple Care ταυτόχρονα από το Apple Store, αλλιώς θα έχεις εγγύηση μόνο για 1 χρόνο εδώ. Επίσης σε καλύπτει και για σπάσιμο οθόνης ακόμη και με δικιά σου υπαιτιότητα...

Δημοσ.

Σε καλυπτει αλλα μπορει να σου πουν φερε το μας εδω. Οποτε σιγουρεψου πως το apple care αναγνωριζεται στην Ελλαδα ( παλιοτερα δεν το δεχοντουσαν σε συσκευες πλην υπολογιστων).

Δημοσ.

Το tax πως το υπολογίζουμε;Αν δεν δουλεύει το cellular θα πάρω το απλά τότε.υπαρχει περίπτωση στο μέλλον να δουλεύει εδώ Ελλάδα;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Johnbouk είπε

Στην νέα Υόρκη 

Sales and Use Tax of 8.875 percent.

Σχεδόν 9% δηλαδή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Johnbouk είπε

υπαρχει περίπτωση στο μέλλον να δουλεύει εδώ Ελλάδα το cellular?

Λογικά ναι, κάποια στιγμή. Γιατί βλέπω την Ιταλία (Vodafone) στη λίστα. Επίσης Vodafone UK.

Ίσως υπάρχει και workaround τελικά αλλά δε ξέρω πόσο βολευει.

Υπάρχουν UK δίκτυα που στελνουν sim card και στην Ελλάδα αν το ζητήσεις από τη φόρμα παραγγελίας τους (η sim έρχεται δωρεάν) αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για e-sim το οποίο είναι ενσωματωμένο στο watch, οπότε ίσως πρέπει να γίνει μέσω γνωστού σου που έχει τόπο κατοικίας UK/ Ιταλία/ κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SaFiS είπε

Το Cellular δεν πρόκειται να δουλέψει. Τα ρολόγια είναι χωρισμένα σε Regions. Στη Ελλάδα θα δουλέψουν μόνο τα Ευρωπαϊκά. Έχει να κάνει με τις μπάντες των δικτύων...

https://www.apple.com/watch/cellular/

Σωστός!

Άρα πρέπει να φροντίσει να πάρει (αν και δε νομίζω να το πουλάνε στην αμερική) το μοντέλο Α2007-Α2008

Επεξ/σία από natural_sgf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...