Johnbouk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά.τελους του μήνα θα πάω Αμερική..αξίζει να αγορασω από εκεί το ρολόι;πρέπει κάτι να προσέξω; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Johnbouk
thodoris20s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Όχι φίλε μου δεν έχεις να προσέξεις κάτι. Φαντάζομαι το απλό θα πάρεις όχι το cellular, αλλά και πάλι νομίζω και με το cellular δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός πλέον. Υπολόγιζε και tax στην τιμή που έχει η σελίδα της Apple. Με γειες
SaFiS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Το cellular δεν θα είναι συμβατό εδώ, όταν και αν δώσουν την λειτουργία οι Ελληνικοί Πάροχοι. Μόνο Ευρωπαϊκό cellular μπορεί να παίξει στο δικό μας "Region". Για μένα, πάρε το απλό και ενεργοποίησε και Apple Care ταυτόχρονα από το Apple Store, αλλιώς θα έχεις εγγύηση μόνο για 1 χρόνο εδώ. Επίσης σε καλύπτει και για σπάσιμο οθόνης ακόμη και με δικιά σου υπαιτιότητα...
basilis5 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Σε καλυπτει αλλα μπορει να σου πουν φερε το μας εδω. Οποτε σιγουρεψου πως το apple care αναγνωριζεται στην Ελλαδα ( παλιοτερα δεν το δεχοντουσαν σε συσκευες πλην υπολογιστων).
Johnbouk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Το tax πως το υπολογίζουμε;Αν δεν δουλεύει το cellular θα πάρω το απλά τότε.υπαρχει περίπτωση στο μέλλον να δουλεύει εδώ Ελλάδα;
lQQkman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Το tax έχει να κάνει με την πολιτεία που θα πας.
Johnbouk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μου το λένε εκεί στο κατάστημα δηλαδή που θα πάω;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Johnbouk είπε Στην νέα Υόρκη Sales and Use Tax of 8.875 percent. Σχεδόν 9% δηλαδή.
Johnbouk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 υπαρχει περίπτωση στο μέλλον να δουλεύει εδώ Ελλάδα το cellular?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Johnbouk είπε υπαρχει περίπτωση στο μέλλον να δουλεύει εδώ Ελλάδα το cellular? Λογικά ναι, κάποια στιγμή. Γιατί βλέπω την Ιταλία (Vodafone) στη λίστα. Επίσης Vodafone UK. Ίσως υπάρχει και workaround τελικά αλλά δε ξέρω πόσο βολευει. Υπάρχουν UK δίκτυα που στελνουν sim card και στην Ελλάδα αν το ζητήσεις από τη φόρμα παραγγελίας τους (η sim έρχεται δωρεάν) αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για e-sim το οποίο είναι ενσωματωμένο στο watch, οπότε ίσως πρέπει να γίνει μέσω γνωστού σου που έχει τόπο κατοικίας UK/ Ιταλία/ κλπ.
SaFiS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Το Cellular δεν πρόκειται να δουλέψει. Τα ρολόγια είναι χωρισμένα σε Regions. Στη Ελλάδα θα δουλέψουν μόνο τα Ευρωπαϊκά. Έχει να κάνει με τις μπάντες των δικτύων... https://www.apple.com/watch/cellular/
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SaFiS είπε Το Cellular δεν πρόκειται να δουλέψει. Τα ρολόγια είναι χωρισμένα σε Regions. Στη Ελλάδα θα δουλέψουν μόνο τα Ευρωπαϊκά. Έχει να κάνει με τις μπάντες των δικτύων... https://www.apple.com/watch/cellular/ Σωστός! Άρα πρέπει να φροντίσει να πάρει (αν και δε νομίζω να το πουλάνε στην αμερική) το μοντέλο Α2007-Α2008 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από natural_sgf
Johnbouk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 οποτε Πάω για το απλό απ ότι κατάλαβα.σας ευχαριστω πολύ παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα