akiss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 τι εννοείς Γιαγκο, ότι ο edge δεν είναι ο καλύτερος browser? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ότι και να βγάλει θα αποτύχει αφού ο κόσμος είναι "ηλ@1#!@ος" (είναι φανατικός με συγκεκριμένες εταιρίες, προϊόντα, υπηρεσίες κλπ) Αντικειμενικά ο edge είναι πιο γρήγορος και less resources hungry αλλά who cares? Όταν είσαι φαν του chrome πχ δεν σε νοιάζει. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από NotAliki177 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε Ότι και να βγάλει θα αποτύχει αφού ο κόσμος είναι ηλ@1#!@ος (είναι φανατικός με συγκεκριμένες εταιρίες, προϊόντα, υπηρεσίες κλπ) Αντικειμενικά ο edge είναι πιο γρήγορος και less resources hungry αλλά who cares? Όταν είσαι φαν του chrome πχ δεν σε νοιάζει. Έχεις μετρήσεις και στοιχεία για τα λεγόμενά σου ή το γράφεις οτι είναι πιο γρήγορος επειδή το δοκίμασες εσύ και "νομίζεις" πως είναι πιο γρήγορος; Επίσης, ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει οτι αυτός ο κόσμος που κάθεσαι και βρίζεις/κράζεις, έχει απογοητευτεί στο παρελθόν με άλλες εφαρμογές και παραμένει φανατικός γιατί τουλάχιστον χρησιμοποιεί κάτι που δουλεύει και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Ξέρεις δεν έχει ο καθένας την όρεξη να κατεβάζει και να δοκιμάζει browsers, τουλάχιστον εγώ δεν την έχω. Στο παρελθόν έχω πειραματιστεί για χρόνια με mozilla και opera, άλλες φορές άφηνα τον έναν και πήγαινα στον άλλον, επειδή προέκυπταν προβλήματα και βαρέθηκα αυτούς τους πειραματισμούς κατέληξα σε chrome. Πριν βάλω έναν browser περιμένω αν θα αποκτήσει σημαντική μερίδα χρηστών και μετά αν προκύψει κάποιο θέμα με αυτόν που έχω το σκέφτομαι αν θα αλλάξω. Καλά για ΙΕ δεν μπαίνω στον κόπο να αναφέρω κάτι. Δεν ενδιαφέρει λοιπόν κανέναν ούτε η εταιρεία ούτε τίποτα, αλλά να κάνει σταθερά το σερφάρισμά του χωρίς προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stiflerakos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Είναι απλά ντροπή για την Microsoft o edge. Ότι και να βάλεις δίπλα του απλά είναι καλύτερο. Πάλι καλα που το κατάλαβε τουλάχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Βασίλης_29 said: Έχεις μετρήσεις και στοιχεία για τα λεγόμενά σου ή το γράφεις οτι είναι πιο γρήγορος επειδή το δοκίμασες εσύ και "νομίζεις" πως είναι πιο γρήγορος; Επίσης, ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει οτι αυτός ο κόσμος που κάθεσαι και βρίζεις/κράζεις, έχει απογοητευτεί στο παρελθόν με άλλες εφαρμογές και παραμένει φανατικός γιατί τουλάχιστον χρησιμοποιεί κάτι που δουλεύει και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Ξέρεις δεν έχει ο καθένας την όρεξη να κατεβάζει και να δοκιμάζει browsers, τουλάχιστον εγώ δεν την έχω. Στο παρελθόν έχω πειραματιστεί για χρόνια με mozilla και opera, άλλες φορές άφηνα τον έναν και πήγαινα στον άλλον, επειδή προέκυπταν προβλήματα και βαρέθηκα αυτούς τους πειραματισμούς κατέληξα σε chrome. Πριν βάλω έναν browser περιμένω αν θα αποκτήσει σημαντική μερίδα χρηστών και μετά αν προκύψει κάποιο θέμα με αυτόν που έχω το σκέφτομαι αν θα αλλάξω. Καλά για ΙΕ δεν μπαίνω στον κόπο να αναφέρω κάτι. Δεν ενδιαφέρει λοιπόν κανέναν ούτε η εταιρεία ούτε τίποτα, αλλά να κάνει σταθερά το σερφάρισμά του χωρίς προβλήματα. Δεν έβρισα κανέναν. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Την λέξη την διόρθωσα και την έβαλα σε εισαγωγικά. Εννοούσα μόνο ότι είμαστε φανς άλλων browsers και ότι και να βγάλει η Microsoft δεν θα πετύχει για αυτόν τον λόγο. Όσον αφορά τον Edge, χρησιμοποίησε τον για λίγο και θα δεις ότι ανοίγει/κλείνει πολύ γρήγορα. Και η φόρτωση σελίδων είναι πολύ γρήγορη. Επίσης είναι γνωστό ότι σε 4K περιεχόμενο είναι καλύτερος. ΥΓ: Καλά κάνει ο κόσμος και δεν χρησιμοποιεί Edge. Εκτός από την ταχύτητα και το πόση RAM τρώει ένας browser μετράνε και άλλα πράγματα. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από NotAliki177 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Πάντως πολύ το ζορίζει η Ms...αντι να πάει να αγορασει κάτι έτοιμο και λογικά οικονομικό σαν τον Opera και να καθαρίσει...το παιδεύει απο εδώ ...το παιδεύει απο εκεί και δώστου να χαλάει λεφτά σε μπούρδες ....αναρωτιέμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαν front-end developer έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην MS για το βήμα αυτό. Νομίζω όλη η web dev κοινότητα θα την ευχαριστεί γιαυτό, με την προϋπόθεση ότι ο νέος browser θα έχει παρόμοιο update schedule με τον chrome. Γιατί αν περιμένουμε 2 φορές τον χρόνο δεν κερδίσαμε κάτι. Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο Edge είναι πολύ πιο "browser" από ότι ήταν ποτέ ο IE και με μεγαλύτερη συμβατότητα στα web standards. Αλλά όπως είναι φυσικό τα ράσα δεν κάνουν τον παπά και ο καλός browser δεν κρίνεται μόνο με το αν χρησιμοποιεί λίγα resources. Ελπίζω αυτό να φτάσει και στα αυτιά "κάποιων" εκεί στο Cupertino και να κάνουν κάτι με τον Safari... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από XPHSTOS_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevchrly Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 o edge παρόλο που είναι πολύ γρήγορος σε παλιά μηχανήματα είναι λιγάκι δυσκοίλιος να τον σετάρεις στα Ελληνικά, τουλάχιστον σε εμένα έτσι μου φάνηκε ανάμεσα σε safari και chrome, Τώρα γιατί βγάζει άλλον έναν και δεν διορθώνει τα κακός κείμενα μόνο η μικρομάλακη το γνωρίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Ωραία η χθεσινή οθονιά του insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravensin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 firefox μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiacskipper Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Αφού δεν το έχει , τι το παλεύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
possiz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σωστή κίνηση. Όλοι αυτό πρέπει να κάνουν, να στηρίξουν την ανάπτυξη μιας κοινής μηχανής rendering και όχι να σπαταλούν πόρους για να αναπτύξουν μια άλλη, ανακαλύπτοντας πάλι τον τροχό. Και ο Mozilla εκεί πρέπει να πάει. Και η γ...η η Apple με τη σαβούρα της το Webkit. Τι νόημα έχει να κατασκευάζουν τις δικές τους μηχανές αν μπορούν να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του Chromium? Αυτό λέγεται οικονομία κλίμακος. Οι διαφορετικές μηχανές έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια. Ασυμβατότητες, αργή υποστήριξη standards, διαφορετικές προσεγγίσεις, κλπ. Εντελώς παράλογα πράγματα. Από εκεί και πέρα, όταν η μηχανή είναι κοινή, ο καθένας μπορεί να φτιαξει τον browser του όπως θέλει. Browser δεν είναι μόνο η μηχανή. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από possiz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j2k Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Ο firefox παραμενει ακομα και σημερα με διαφορα ο καλυτερος browser. Αυτο που λενε καποιοι οτι ειναι αργος δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα χρησιμοποιει λιγοτερους πορους απο το chrome και κανει ποιο σωστο rendering. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosleep Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, j2k είπε Ο firefox παραμενει ακομα και σημερα με διαφορα ο καλυτερος browser. Αυτο που λενε καποιοι οτι ειναι αργος δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα χρησιμοποιει λιγοτερους πορους απο το chrome και κανει ποιο σωστο rendering. Αν και φανατικός οπαδός του firefox, πιο πολύ δουλεύω με opera. Είναι πιο γρήγορος, πιο συμβατός σε κάθε είδους site και λιγότερο resource hungry σε σχέση με firefox. Ξέρω, βασίζεται σε chromium αλλά Chrome δεν θα βάλω ποτέ κυρίως λόγω privacy settings. O firefox παραμένει ο default browser μου αλλά η πρόσφατη εξέλιξη του "quantum" δεν έκανε τη διαφορά. Σε android δεν το συζητάω, firefox δαγκωτό και όπου δεν παίζει περιεχόμενο σωστά ανοίγω τον edge for android που για κάποιο λόγω τα παίζει όλα σωστά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, nosleep είπε Αν και φανατικός οπαδός του firefox, πιο πολύ δουλεύω με opera. Είναι πιο γρήγορος, πιο συμβατός σε κάθε είδους site και λιγότερο resource hungry σε σχέση με firefox. Ξέρω, βασίζεται σε chromium αλλά Chrome δεν θα βάλω ποτέ κυρίως λόγω privacy settings. O firefox παραμένει ο default browser μου αλλά η πρόσφατη εξέλιξη του "quantum" δεν έκανε τη διαφορά. Σε android δεν το συζητάω, firefox δαγκωτό και όπου δεν παίζει περιεχόμενο σωστά ανοίγω τον edge for android που για κάποιο λόγω τα παίζει όλα σωστά . Καλά μην νομίζετε επειδή βάζετε chromium ότι στο privacy είστε καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα