Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας , 

Εχω το εξης πρόβλημα με τη μητρική του τίτλου οπως θα δειτε και στη φωτο , υπαρχει δαιφορα στα Voltages μεταξυ του Cpu tab και της μητρικης.

Εγω στο Bios εχω δωσει Manually Vcore στο 1.275 και σε Dram 1.38. To LLC ειναι στο Auto.

Στο Bios σαν Vcore δείχνει το ιδιο με το tab της μητρικης. Εχει τεσταριστεί και με αλλο Cpu και με πολλά διαφορετικά Bios και οι διαφορές στα Voltages παραμένουν παρόμοιες. 

Kαι τώρα το ερώτημα μου ειναι αν τo Voltage που λαμβάνει το Cpu  ειναι αυτo που βάζω εγω manually ή αυτό που διαβάζει η μητρική αρα και κινδυνευει με degradation το Cpu??

Ευχαριστώ όσους ασχοληθούν!

C6H.png

Επεξ/σία από Spitfire_13
Δημοσ.

καλησπερα

κοιτας μονο το vcore απο τον σενσορα που εχω στο πλαίσιο. 

Τις μετρησεις της μητρικης απο κατω μπορεις ανετοτατα να τις κανει hide μιας και ειναι για τα πανηγυρια...

εγω για παραδειγμα εχω αφησει μονο αυτα

1055047036_.png.cbc55ee351f95edfe2d015ec92bc2b67.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα, ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη διαβαζουν οτι ναναι οι σενσορες της μητρικης? Γιατι ακομα και στο bios τα ιδια χάλια δειχνει.!

Μιλησα και με το support της Asus και μου ειπαν οτι μαλλον ειναι προβληματικη η μητρικη να τη στειλω πισω κλπ.. διαδικασια 1+ μηνα οποτε δεν παιζει κατι τετοιο αυτη τη στιγμη

Επεξ/σία από Spitfire_13
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Spitfire_13 είπε

Kαλησπερα, ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη διαβαζουν οτι ναναι οι σενσορες της μητρικης? Γιατι ακομα και στο bios τα ιδια χάλια δειχνει.!

Μιλησα και με το support της Asus και μου ειπαν οτι μαλλον ειναι προβληματικη η μητρικη να τη στειλω πισω κλπ.. διαδικασια 1+ μηνα οποτε δεν παιζει κατι τετοιο αυτη τη στιγμη

ναι γενικα η asus εχει θεματα με τους σενσορες της απλα μην τους δινεις σημασια

Δημοσ.

Φανταζομαι.. λαχειο τι θα σου κατσει.. γιατι στο 2ο συστημα μου με την ιδια mobo η αποκλιση ειναι πολυ μικρη.

Και παλι ευχαριστω 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Spitfire_13 είπε

Φανταζομαι.. λαχειο τι θα σου κατσει.. γιατι στο 2ο συστημα μου με την ιδια mobo η αποκλιση ειναι πολυ μικρη.

Και παλι ευχαριστω 

εχεις το ιδιο Bios περασμενο και στις δυο μητρικες?

Δημοσ.

Tις ειχα και με το ιδιο το 6201 ναι.Περασα και το 6302 δεν αλλαξε κατι και γενικα εχουν περαστει ολα τα Bios απο την αρχη που την ειχα ετσι ηταν

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Spitfire_13 είπε

Tις ειχα και με το ιδιο το 6201 ναι.Περασα και το 6302 δεν αλλαξε κατι και γενικα εχουν περαστει ολα τα Bios απο την αρχη που την ειχα ετσι ηταν

Οποτε εφοσον σου ειπαν απο την asus για ελαττωματικη μπορεις να την γυρισεις στο καταστημα αν θες ,αν βαριεσαι την φαση μενεις οπως εισαι.

Δημοσ.

Nαι στην αρχη επειδη νομιζα οτι ειχε κλεισει το καταστημα που την αγορασα συμφωνισε η Asus να την στειλω σε αυτους επευθειας και σε μια εβδομαδα το πολυ θα την ειχα πισω.. αλλά μετα μολις ειδαν οτι το καταστημα ειναι ανοιχτο μου ειπαν να μιλησω με καταστημα αρα η διαδικασια ειχε : Καταστημα>Προμηθευτης>Αsus εξωτερικο (ελεγχος επισκευη κλπ) και παλι πισω.. στην καλυτερη ενας μηνας..Αλλα εφοσον απλα διαβαζει οτι ναναι και τα ρευματα τα σωστα ειναι αυτα που δινω ειναι οκ προς το παρον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Spitfire_13 είπε

Nαι στην αρχη επειδη νομιζα οτι ειχε κλεισει το καταστημα που την αγορασα συμφωνισε η Asus να την στειλω σε αυτους επευθειας και σε μια εβδομαδα το πολυ θα την ειχα πισω.. αλλά μετα μολις ειδαν οτι το καταστημα ειναι ανοιχτο μου ειπαν να μιλησω με καταστημα αρα η διαδικασια ειχε : Καταστημα>Προμηθευτης>Αsus εξωτερικο (ελεγχος επισκευη κλπ) και παλι πισω.. στην καλυτερη ενας μηνας..Αλλα εφοσον απλα διαβαζει οτι ναναι και τα ρευματα τα σωστα ειναι αυτα που δινω ειναι οκ προς το παρον

προσφατα εκανα rma την μητρικη της υπογραφης μου η ολη φαση δεν πηρε ουτε εβδομαδα και μεσολαβησε και Σ/Κ ,εμενα ηταν dead και εγινε αντικατασταση. Η μητρικης απο οσο μου ειπε το καταστημα πανε ιταλια πλεον για rma ,δεν ειναι και τοσο μακρυα.

Τωρα ημουν εγω κωλοφαρδος και δεν το αργησαν δεν ξερω. 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

To καταστημα το ιδιο μου ειπε οτι περιπου 1 με 1μιση μηνα ειναι συνηθως η διαδικασια τωρα η δεν ξερουν τι τους γινεται η δεν ξερω.

Ας μεινει ως εχει τωρα θα κατεβασω και λιγο το SoC γτ μαλλον ειναι ψηλα και οτι γινει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...