Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Περιμένω εδώ και 2 εβδομάδες από τότε που έλαβα το sms ότι θα γίνει μετάβαση της γραμμής μου από ADSL σε VDSL. Από τότε καμία επικοινωνία από Vodafone. Μόνο αν τους πάρω εγώ τηλέφωνο ή τους στείλω μέσω chat. Τώρα μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακριβώς πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα. Anyway, ξέρω ότι το πιθανότερο είναι ότι ο ΟΤΕ κάνει τα δικά του (γιατί τα καφάο της περιοχής τα έχει αναλάβει ο ΟΤΕ βάσει της ανάθεσης VDSL) και τους καθυστερεί. Το ερωτημά μου είναι το εξής απλό: Μπορώ εγώ μετά τη πάροδο των 2 μηνών χωρίς μετάβαση της υπηρεσίας σε VDSL να φύγω αζημίως από τη vodafone και να πάω Cosmote; Υπολείπεται ένας χρόνος στο συμβόλαιο Vodafone Home ADSL. H γραμμή ADSL δεν έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα απλώς συγχρονίζει στα 11-12 max. Φαντάζομαι δεν έχω τέτοιο δικαίωμα καθώς δεν μιλάμε για νέα σύνδεση, αλλά ρωτάω μπας και ξέρει κανένας κάτι περισσότερο...
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 θεωρητικα παντα δεν μπορεις αφου δεν εχει ενεργοποιηθει η νεα γραμμη αρα ισχυει το παλιο συμβολαιο και οσο χρονικο διαστημα εχει μεινει σε αυτο 14 hours ago, natural_sgf said: Περιμένω εδώ και 2 εβδομάδες από τότε που έλαβα το sms ότι θα γίνει μετάβαση της γραμμής μου από ADSL σε VDSL. Από τότε καμία επικοινωνία από Vodafone. Μόνο αν τους πάρω εγώ τηλέφωνο ή τους στείλω μέσω chat. Τώρα μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακριβώς πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα. Anyway, ξέρω ότι το πιθανότερο είναι ότι ο ΟΤΕ κάνει τα δικά του (γιατί τα καφάο της περιοχής τα έχει αναλάβει ο ΟΤΕ βάσει της ανάθεσης VDSL) και τους καθυστερεί. Το ερωτημά μου είναι το εξής απλό: Μπορώ εγώ μετά τη πάροδο των 2 μηνών χωρίς μετάβαση της υπηρεσίας σε VDSL να φύγω αζημίως από τη vodafone και να πάω Cosmote; Υπολείπεται ένας χρόνος στο συμβόλαιο Vodafone Home ADSL. H γραμμή ADSL δεν έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα απλώς συγχρονίζει στα 11-12 max. Φαντάζομαι δεν έχω τέτοιο δικαίωμα καθώς δεν μιλάμε για νέα σύνδεση, αλλά ρωτάω μπας και ξέρει κανένας κάτι περισσότερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα