kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Φίλε επειδή μας έχει ζαλίσει τα αρ@@@ με θεωρίες περι κλήσεων της τροχαίας , ροζ χαρτάκια κτλ αμα τελείως να γίνεις ρουφιάνος τη τροχαίας πηγαινε και γίνε αν εχεις αποθυμενο Τωρα στην άλλη περίπτωση που το ότι αναφέρεσαι συνέχεια σε κλήσεις και ροζ χαρτάκια Προερχεται από την σχέση που εχεις με κανέναν τροχονομο και σε πλήγωσε ξεπέρασε το . Σε κάθε περίπτωση γράφεις συνέχεια άκυρα σχόλια επι του θέματος κλαιω..... 1 λεπτό πριν, aspirini είπε πουριτανοι, νομιμοφρωνες, ακριβοδικαιοι και παντα μα παντα καταδικαστικοι οι insomniacs. Πιστοι στο γραμμα του νομου(οποτε τους συμφερει κ οποτε προκειται για τριτο ατομο φυσικα) εμετικοι κοινως . οντοπικ δεν θα εχεις κανενα θεμα με την τροχαια εαν δεν ειναι πολυ σκουρα ουτε απο αποζημειωσεις απο ασφαλιστικες. Εκει που θα πας να το περασεις πες του να σου βαλει το ελαφρυ μαυρο οπως λες και εισαι μια χαρα επρεπε να περασουν 5 σελιδες απαντησεων για να δω 2-3 σχολια οντοπικ ......η κατασταση ειναι για κλαματα
sellman15 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αμα θες να πουλας μουρη στη πολη και η μονη χρηση στο αυτοκινητο ειναι να πας στο περιπτερο για τσιγαρα, αντε και μεχρι την καφετερια για να το παρκαρεις απο εξω, τοτε τα μαυρα φιλμ ειναι ιδανικα. Αν ομως κανεις χιλιομετρα και θες την ασφαλεια σου τοτε δεν βαζεις τιποτα. Γιατι απλα οι κατασκευαστες δεν ειναι βλακες που βαλανε φώτα ομιχλης στο πίσω μέρος. Τα πισω φωτα ειναι για να μας βλεπουν. Και να μας βλεπουν απο μακρια. Αν εσυ τα 50 μ. ή 80μ. ορατοτητα θες να τα κανεις 10 ειναι δικο σου θεμα. Παντως ρωτα και την ασφαλιστικη σου αν σε καλυπτει, μια και επεμβαίνεις στις προδιαγραφες του αυτοκινητου και στην αδεια κυκλοφοριας σε βασικα σημεια ασφαλειας, οπως ο φωτισμος. Στη καλοκαιρία δεν θα έχεις θέμα, σε μια δυνατή βροχή ή ομίχλη τι θα κανεις; Εκει δεν φαινονται καν τα φωτα και αναβουμε τα ομιχλης. Βεβαια θα μου πεις τι ομιχλη στη πολη μεχρι το καφε; Αλλωστε και να μη με δουν με ακουνε που ερχομαι , με τα τζαμια ανοιχτα και τα 500 ηχεια και full τα decibel που εχω στο jukebox (αραγε που μπαινει το κερμα σε αυτα . παντα ηθελα να μαθω). Ε ναι εχεις δικιο.... βαλτα ειναι απαραίτητο συμπλήρωμα.... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από sellman15 1
dsurveng Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, kostas-GR-2009 είπε κλαιω..... επρεπε να περασουν 5 σελιδες απαντησεων για να δω 2-3 σχολια οντοπικ ......η κατασταση ειναι για κλαματα Αγόρι μου γλυκό, πήγαινε εκεί: https://goo.gl/maps/9vwEXLgkLfR2 Θα σου δώσουν όλες τις απαντήσεις που ζητάς, ακόμα και αυτές για τις οποίες δεν διατύπωσες ερώτηση...
kostas-GR-2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλα τα ειπε ο φιλος απο πανω τελικα <<Μπουριτανοι, νομιμοφρωνες, ακριβοδικαιοι και παντα μα παντα καταδικαστικοι οι insomniacs. Πιστοι στο γραμμα του νομου(οποτε τους συμφερει κ οποτε προκειται για τριτο ατομο φυσικα) εμετικοι κοινως .>> και ακομη παραπισω <<πας και εσυ να βγαλεις ακρη με τον καθε χωριατη εδω μεσα. οτι νανε γραφει ο καθενας>> τι πινετε και δεν μας δινετε ρε παιδια ειλικρινα.....μεγαλα μυαλα ειστε ειλικρινα,πλεον καθομαι και απανταω γιατι σπαω πλακα με αυτα που λετε .Να ειστε καλα με κανατε και γελασα παρα πολυ σημερα .... για ολους εσας τους δηθεν γνωστες: Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από kostas-GR-2009
rooy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, kostas-GR-2009 είπε καλα τα ειπε ο φιλος απο πανω τελικα <<Μπουριτανοι, νομιμοφρωνες, ακριβοδικαιοι και παντα μα παντα καταδικαστικοι οι insomniacs. Πιστοι στο γραμμα του νομου(οποτε τους συμφερει κ οποτε προκειται για τριτο ατομο φυσικα) εμετικοι κοινως .>> και ακομη παραπισω <<πας και εσυ να βγαλεις ακρη με τον καθε χωριατη εδω μεσα. οτι νανε γραφει ο καθενας>> τι πινετε και δεν μας δινετε ρε παιδια ειλικρινα.....μεγαλα μυαλα ειστε ειλικρινα,πλεον καθομαι και απανταω γιατι σπαω πλακα με αυτα που λετε .Να ειστε καλα με κανατε και γελασα παρα πολυ σημερα .... για ολους εσας τους δηθεν γνωστες: μην απαντας σε παρακαλω!!! δεν μπορω να βλεπω αυτα που γραφουν
orck Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Νομιζω οτι αρκετες αηδιες διαβασα σημερα. Ακομη και τα λευκα εργοστασιακα τζαμια στα αυτοκινητα εχουν ενα ποσοστο περιπου 80-90% διαπερατοτητα, δηλαδη κοβουν κατι, ακομη και τα λευκα διαφανα χωρις ιχνος μαυριλας. Τωρα οποιος ειναι τοσο καγκουρας (και ζωο και γκασμας θα πω εγω) και δεν μπορει να το καταλαβει οτι με μεμβρανες μειωνεις το ποσο ευκολα φαινεσαι στους αλλους ειναι αξιος της μοιρας του. Ελπιζω να μην παρετε κανεναν ανθρωπο στο λαιμο σας για τα καγκουριλικια. Το Μπουρναζι, η μοδα του Μπουρναζιου, εχει περασει μαγκες. Εκτος και εαν ειστε 16χρονα οποτε ειναι λογικο λογο ηλικιας. Υπαρχουν αρκετα καγκουροφουμ με ομοιδεατες για να πειτε ποσο γαματο ειναι το αμαξι σας. Εδω μεσα αναβουμε μονο με υπολογιστες και κινητα. Γκεγκε; 2 1
kostas-GR-2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, orck είπε Νομιζω οτι αρκετες αηδιες διαβασα σημερα. Ακομη και τα λευκα εργοστασιακα τζαμια στα αυτοκινητα εχουν ενα ποσοστο περιπου 80-90% διαπερατοτητα, δηλαδη κοβουν κατι, ακομη και τα λευκα διαφανα χωρις ιχνος μαυριλας. Τωρα οποιος ειναι τοσο καγκουρας (και ζωο και γκασμας θα πω εγω) και δεν μπορει να το καταλαβει οτι με μεμβρανες μειωνεις το ποσο ευκολα φαινεσαι στους αλλους ειναι αξιος της μοιρας του. Ελπιζω να μην παρετε κανεναν ανθρωπο στο λαιμο σας για τα καγκουριλικια. Το Μπουρναζι, η μοδα του Μπουρναζιου, εχει περασει μαγκες. Εκτος και εαν ειστε 16χρονα οποτε ειναι λογικο λογο ηλικιας. Υπαρχουν αρκετα καγκουροφουμ με ομοιδεατες για να πειτε ποσο γαματο ειναι το αμαξι σας. Εδω μεσα αναβουμε μονο με υπολογιστες και κινητα. Γκεγκε; αν αναβεις με κινητα και υπολογιστες μπραβο σου ,μαθε να μιλας πρωτα γιατι δεν μου φαινεται τυχαιο το ονομα σου orck ονομα και πραγμα βαρεθηκα να διαβαζω τις ηλιθιοτητες σας πραγματικα ανοιγετε το στομα σας και πετατε βατραχια...πριν μιλησετε βουτηξτε τη γλωσσα στο μυαλο σας και μετα πεταξτε την κοτσανα ....χωριατες ...εντελως.... και αμα δεν σ αρεσει το θεμα με τα αυτοκινητα τραβα γραφε για κινητα αυτα τα πραγματα που γραφετε εσεις εδω ουτε η ανιψια μου που ειναι τριων δεν θα τα εγραφε γιατι εχει περισσοτερο μυαλο Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από kostas-GR-2009 1
papoys1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μάλλον από τούτη τη μεριά δεν περνάνε διαχειριστές.Στο μπλα μπλα μόλις πάει να γίνει λίγο μανούρα έτσι να ξεδώσουμε και λιγάκι κλείδωμα με τι μία. Αν το πάρουν και οι άλλοι είδηση θα ερχόμαστε όλοι από εδώ και θα τη βρίσκουμε. Εδώ τα χώνεις άνετα και ελεύθερα στον άλλο και νοιώθεις ωραία. Ον τόπιτς. Δεν θεωρώ ότι ένα ελαφρό φιμέ εμποδίζει την ορατότητα.Μπορεί ελαφρά την ημέρα αλλά αν σκεφτούμε ότι ακόμη κυκλοφορούν στους δρόμους παλαιά αυτοκίνητα με κάτι φαναράκια χωρίς φιμέ,που δεν βλέπεις αναμμένο φως πορείας το βράδυ ή αν ανάβει στοπ την ημέρα,τα καινούργια μεγάλα φανάρια δεν έχουν πρόβλημα με ένα ελαφρό μαύρισμα.. Απεναντίας θα έλεγα πως τη νύχτα είναι καλύτερα ένα ελαφρό σκοτείνιασμα σε πολλά καινούργια με έντονο φως,γιατί αν ακολουθούμε δεν μας τυφλώνει την ώρα που φρενάρει. Edit 1.Τώρα πήγα και εγώ με τη μειοψηφία (παιδιά φιμέ μου αρέσουν αλλά δεν τα κάνω γιατί είμαι μεγάλος και θα με κοροιδεύουν) Eait 2.Από την άλλη υπάρχει κανείς που να μην αρέσουν οι έντονα μελαψές Βραζιλιάνες και να του αρέσουν περισσότερο οι ασπρουλιάρες από τη Φιλανδία και τη Σουηδία.☺️.
Προτεινόμενες αναρτήσεις