Mansora Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kostas-GR-2009 είπε πρεπει να ζεις σε αλλη χωρα εσυ Έχω ζήσει σε αρκετες είναι η αλήθεια αλλά επαναπατρίστηκα
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Mansora είπε Έχω ζήσει σε αρκετες είναι η αλήθεια αλλά επαναπατρίστηκα τοτε σου εχει μεινει ο φοβος με τα ροζ χαρτακια απο αλλες χωρες δεν εξηγειται αλλιως εγω θελω να πετυχω αυτον τον τονο και στο δεξι φαναρι Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από kostas-GR-2009 1
Mansora Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kostas-GR-2009 είπε τοτε σου εχει μεινει ο φοβος με τα ροζ χαρτακια απο αλλες χωρες δεν εξηγειται αλλιως Ο φόβος μου είναι να μοιράζομαι τον ίδιο δρόμο με άτομα που έχουν τέτοια μυαλά. Δεν με ενδιαφέρει αν κλάψει η μανούλα του κάθε καγκουρα επειδή το καμάρι της ήθελε να κάνει τον γκαζοτενεκε του stealth αλλά με ενδιαφέρει να μην κλάψει η δικια μου μανούλα. Όλα τα αμάξια έχουν υποχρεωτικά τρίτο στοπ για να φαίνονται καλύτερα, στη F1 έχουν φώτα προειδοποίησης αλλά ο Κώστας απ το ινσομνια εξακολουθεί να πιστεύει ότι να τα σκουρυνει είναι καλή ιδέα. 3 1 1
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Mansora είπε Ο φόβος μου είναι να μοιράζομαι τον ίδιο δρόμο με άτομα που έχουν τέτοια μυαλά. Δεν με ενδιαφέρει αν κλάψει η μανούλα του κάθε καγκουρα επειδή το καμάρι της ήθελε να κάνει τον γκαζοτενεκε του stealth αλλά με ενδιαφέρει να μην κλάψει η δικια μου μανούλα. Όλα τα αμάξια έχουν υποχρεωτικά τρίτο στοπ για να φαίνονται καλύτερα, στη F1 έχουν φώτα προειδοποίησης αλλά ο Κώστας απ το ινσομνια εξακολουθεί να πιστεύει ότι να τα σκουρυνει είναι καλή ιδέα. πρεπει να εχεις πολλες ανασφαλειες....:P και το γεγονος οτι συγκρινεις μονοθεσια της f1 με συμβατικα με ξεπερναει τωρα καταλαβα με τι εχω να κανω .... Για να πεσει καποιος πισω σου παει να πει πως ειναι απροσεκτος και δεν κραταει αποστασεις πολλες φορες μου εχει τυχει να εχω μπροστα μου οχηματα που δεν αναβουν καν τα φωτα τους οταν πατανε φρενο και εννοειται πως κρατας την αποσταση σου.. 😛 αμα το κανεις ετσι δεν υπαρχει περιπτσωση να πατησεις φρενο και να μη σε δει ο απο πισω δεν εχει καμια διαφορα με το κανονικο αυτο ειναι το lite smoke Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από kostas-GR-2009
orck Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, papoys1 είπε Γιάννη απλά κάποιοι το κάνουν για ομορφιά.Εγώ πάντως δεν θα το έκανα γιατί δεν μου αρέσει. Γίνεται και με φιμέ σπρέυ με την ίδια ακριβώς μέθοδο που γυαλίζουν τα φανάρια.. Έτσι το κάνουν οι περισσότεροι. Και βεβαίως δεν απαγορεύεται υπάρχουν δε αυτοκίνητα από τη μάννα τους με φιμέ όπως το δικό μου opel vectra το οποίο μετά το δικό μου μοντέλο νομίζω 2007 κυκλοφόρησαν με φιμέ πίσω φανάρια.☺️ https://www.youtube.com/watch?v=zrAQsHhHRqA Οχι δεν ειναι το ιδιο. Οι καγκουρες τα κανουν πραγματικα χαλια. Αυτο που δειχνεις εσυ ειναι οκ, το καπνισμενο διαφανο. 1
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, orck είπε Οχι δεν ειναι το ιδιο. Οι καγκουρες τα κανουν πραγματικα χαλια. Αυτο που δειχνεις εσυ ειναι οκ, το καπνισμενο διαφανο. εξαρχης γι αυτο μιλαω lite smoke δεν υπηρχε περιπτωση να το κανω τελειος μαυρο γιατι παυει να ειναι ομορφο Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από kostas-GR-2009
Mansora Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, kostas-GR-2009 είπε πρεπει να εχεις πολλες ανασφαλειες....:P και το γεγονος οτι συγκρινεις μονοθεσια της f1 με συμβατικα με ξεπερναει τωρα καταλαβα με τι εχω να κανω .... 😛 Αυτό για το τρίτο στοπ δεν το είδες όπως και πολλα ακομα για την ασφάλεια αλλά μάλλον έχεις σκουρυνει πολύ την οθόνη σου 😛 Οσο για την f1 από τη στιγμή που κρίνεται απαραίτητο για την ασφάλεια σε μια βιομηχανία με τζιρους όσο ο προυπολογισμος της χωρας, σε αμάξια με φρένα τελευταίας τεχνολογίας που σταματούν ακαριαία, με κορυφαίους οδηγούς με άριστη φυσική κατάσταση και ταχύτατη αντίληψη, με κορυφαία λάστιχα σε πίστες με άψογη πρόσφυση, με υποστήριξη τηλεμετρίας από δεκάδες επιστήμονες μηχανικούς ο Κώστας απ το ινσομνια εξακολουθεί να το θεωρεί μαλακια. 1 1
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Mansora είπε Αυτό για το τρίτο στοπ δεν το είδες όπως και πολλα ακομα για την ασφάλεια αλλά μάλλον έχεις σκουρυνει πολύ την οθόνη σου 😛 Οσο για την f1 από τη στιγμή που κρίνεται απαραίτητο για την ασφάλεια σε μια βιομηχανία με τζιρους όσο ο προυπολογισμος της χωρας, σε αμάξια με φρένα τελευταίας τεχνολογίας που σταματούν ακαριαία, με κορυφαίους οδηγούς με άριστη φυσική κατάσταση και ταχύτατη αντίληψη, με κορυφαία λάστιχα σε πίστες με άψογη πρόσφυση, με υποστήριξη τηλεμετρίας από δεκάδες επιστήμονες μηχανικούς ο Κώστας απ το ινσομνια εξακολουθεί να το θεωρεί μαλακια. εσυ εχεις βγει offtopic παιζει και να νομιζεις πως γραφεις σε αλλο θεμα η ακομα και αλλο φορουμ
Alexandros7474 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Mansora είπε Ο φόβος μου είναι να μοιράζομαι τον ίδιο δρόμο με άτομα που έχουν τέτοια μυαλά. Δεν με ενδιαφέρει αν κλάψει η μανούλα του κάθε καγκουρα επειδή το καμάρι της ήθελε να κάνει τον γκαζοτενεκε του stealth αλλά με ενδιαφέρει να μην κλάψει η δικια μου μανούλα. Όλα τα αμάξια έχουν υποχρεωτικά τρίτο στοπ για να φαίνονται καλύτερα, στη F1 έχουν φώτα προειδοποίησης αλλά ο Κώστας απ το ινσομνια εξακολουθεί να πιστεύει ότι να τα σκουρυνει είναι καλή ιδέα. Οποίος φοβατε πάει και κοιμάτε 1 1
Mansora Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Alexandros7474 είπε Οποίος φοβατε πάει και κοιμάτε ...είπε ο Αλεξανδρος και ξεκίνησε για Ribas, μετά έβαζε το θείο του να βρει κονε στην τροχαία να πάρει πίσω τις πινακίδες και να σβήσει κλήσεις. 1
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Mansora είπε ...είπε ο Αλεξανδρος και ξεκίνησε για Ribas, μετά έβαζε το θείο του να βρει κονε στην τροχαία να πάρει πίσω τις πινακίδες και να σβήσει κλήσεις. εσυ πρεπει να τα ξερεις ολα δεν εξηγειται ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ .ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...
rooy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Στις 4/12/2018 στις 7:57 ΜΜ, kostamhl είπε Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν ξέρετε να μου απαντήσετε ,σκέφτομαι να βάλω μια ελαφρώς μαύρη Matt μεμβράνη στα πίσω φανάρια του αυτοκινήτου γνωρίζεται αν θα έχω θέμα με τροχαία και αν είναι νόμιμο σε γενικά πλαίσια ..να επισημάνω πως είναι lite black στα θα φαίνονται τα φώτα κανονικά ακόμα και την ημέρα πας και εσυ να βγαλεις ακρη με τον καθε χωριατη εδω μεσα. οτι νανε γραφει ο καθενας 1
Alexandros7474 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Mansora είπε ...είπε ο Αλεξανδρος και ξεκίνησε για Ribas, μετά έβαζε το θείο του να βρει κονε στην τροχαία να πάρει πίσω τις πινακίδες και να σβήσει κλήσεις. Φίλε επειδή μας έχει ζαλίσει τα αρ@@@ με θεωρίες περι κλήσεων της τροχαίας , ροζ χαρτάκια κτλ αμα τελείως να γίνεις ρουφιάνος τη τροχαίας πηγαινε και γίνε αν εχεις αποθυμενο Τωρα στην άλλη περίπτωση που το ότι αναφέρεσαι συνέχεια σε κλήσεις και ροζ χαρτάκια Προερχεται από την σχέση που εχεις με κανέναν τροχονομο και σε πλήγωσε ξεπέρασε το . Σε κάθε περίπτωση γράφεις συνέχεια άκυρα σχόλια επι του θέματος 1
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, rooy είπε πας και εσυ να βγαλεις ακρη με τον καθε χωριατη εδω μεσα. οτι νανε γραφει ο καθενας Χαχαχα κατι εχω καταλαβει αλλα πλεον καθομαι και γελαω ...
aspirini Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 πουριτανοι, νομιμοφρωνες, ακριβοδικαιοι και παντα μα παντα καταδικαστικοι οι insomniacs. Πιστοι στο γραμμα του νομου(οποτε τους συμφερει κ οποτε προκειται για τριτο ατομο φυσικα) εμετικοι κοινως . οντοπικ δεν θα εχεις κανενα θεμα με την τροχαια εαν δεν ειναι πολυ σκουρα ουτε απο αποζημειωσεις απο ασφαλιστικες. Εκει που θα πας να το περασεις πες του να σου βαλει το ελαφρυ μαυρο οπως λες και εισαι μια χαρα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις