kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, jimmy213 είπε offtopic Sry για το άκυρο, αλλά τι παίζει; Διχασμένη προσωπικότητα, double account (για κάποιον άλλο λόγο) ή απλώς ξέχασες το password του πρώτου account; ontopic Δεν γνωρίζω τη νομοθεσία για να εκφράσω άποψη. εχεις δικιο δεν το προσεξα γιατι απαντησα απο το κινητο προφανως αυτο ειναι το παλιοτερο acc και το ειχα ακομα συνδεδεμενο anyway my fault 23 λεπτά πριν, Volgin είπε Φίλε εγώ προτείνω να τα βγάλεις και να τα πας σε βαφέα να στα βάψει σωστά, με πιστόλι βαφής. Βγαίνουν γυαλιστερό ελαφρό μαύρο, χάνουν ελάχιστα από την φωτεινότητά τους και είναι πιο όμορφα από τα φιμέ με μεμβράνη, κατά την γνώμη μου. Αυτό έχω κάνει εγώ τουλάχιστον. Από ΚΤΕΟ και Αστυνομία δεν έχω ακούσει ποτέ το παραμικρό το ειχες κανει και εσυ αυτο? ποσο σου κοστισε περιπου γιατι αν ειναι να δωσω 20-30 ευρω προτιμω να τα αφησω ετσι 1
Volgin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, kostas-GR-2009 είπε το ειχες κανει και εσυ αυτο? ποσο σου κοστισε περιπου γιατι αν ειναι να δωσω 20-30 ευρω προτιμω να τα αφησω ετσι Γύρω στα 20-25 ευρώ και τα δύο, δεν θυμάμαι σίγουρα. Το αποτέλεσμα πάντως είναι άριστο, σαν εργοστασιακό φαίνεται το φανάρι, αφού βάφεται με λούστρο χρώμα
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Volgin είπε Γύρω στα 20-25 ευρώ και τα δύο, δεν θυμάμαι σίγουρα. Το αποτέλεσμα πάντως είναι άριστο, σαν εργοστασιακό φαίνεται το φανάρι, αφού βάφεται με λούστρο χρώμα οκ θα το ψαξω ετσι τοτε σε ευχαριστω πολυ
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kostas-GR-2009 είπε χαχαχαα ποσο μ αρεσει οταν τα γυρνατε ,φιλε μου εκανες reply στο δικο μου σχολιο Και καγκουρας, και τυφλος.
Tompgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kostamhl είπε Αυτο δεν σε τιμά καθόλου ,αλλά δεν περίμενα να ακούσω και κάτι παραπάνω μιας και στην Ελλάδα όλοι προσπαθούν να γλιτώσουν από οτιδήποτε .Δηλαδή το να πέσεις πάνω σε κάποιον που έχει βάλει lite smoke μεμβράνη και να μη δεχτείς να κάνεις δήλωση τι να πω ΕΛΛΑΣ στο μεγαλείο σου .μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος Κι εγώ το ίδιο λέω. Και όχι δεν προσπαθώ να γλιτώσω τίποτα, στο κάτω κάτω λάθη συμβαίνουν για αυτό υπάρχουν οι ασφάλειες. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Tompgr
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πρεπει να εχεις και 200iq 55 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Και καγκουρας, και τυφλος. 55 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Και καγκουρας, και τυφλος. Καλα λεω λοιπον επιβεβαιωνεται αυτο που γραφω πως οι περισσοτεροι εδω μεσα μπαινουν απλα <για να την πουν στον αλλον> ,δεν εχουν καμια γνωση ,κανενα ενδιαφερον στη ζωη τους και με αυτον τον τροπο νομιζουν πως εισπρατουν ευχαριστηση...το μονο που μπορω να κανω για σενα φιλε μου ειναι να σε λυπαμαι .... πρεπει να απογοητευτικες πολυ...😂 καλο βραδυ και αντιο απο αυτο το φορουμ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από kostas-GR-2009
Alexandros7474 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Αν το αυτοκίνητο είναι έντονο πορτοκαλί του πάνε πολύ
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Αν το αυτοκίνητο είναι έντονο πορτοκαλί του πάνε πολύ σχεδον σε ολα τα χρωματα και στο ασπρο
Alexandros7474 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kostas-GR-2009 είπε σχεδον σε ολα τα χρωματα και στο ασπρο Φίλε εχω δει από κοντά και σε άσπρο δεν του πάνε . Βαβαια είναι υποκειμενικό λ εγω πω την άποψη μου
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Alexandros7474 είπε Φίλε εχω δει από κοντά και σε άσπρο δεν του πάνε . Βαβαια είναι υποκειμενικό λ εγω πω την άποψη μου παιζει παντα ρολο και το αμαξι πιστευω στο ασπρο opel corsa black edition αν τα κανεις ενα τονο ποιο σκουρα σε συνδυασμο με τους μαυρους καθρεφτες,ζαντες,οροφη θα ειναι top μπορεις να παξεις σε πολλους συνδυασμους αλλα παντα παιζει ρολο και το αμαξι δεν σου λεω να πας να τα κανεις μαυρα σε fita punto του 2005 η σε saxo,rally γιατι εκει οντως δεν θα ταιριαζει
Mansora Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, kostas-GR-2009 είπε σχεδον σε ολα τα χρωματα και στο ασπρο 24 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Αν το αυτοκίνητο είναι έντονο πορτοκαλί του πάνε πολύ Που να δεις τα ροζ χαρτάκια από τις κλήσεις πως ταιριάζουν σε όλα τα χρώματα 😛
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Mansora είπε Που να δεις τα ροζ χαρτάκια από τις κλήσεις πως ταιριάζουν σε όλα τα χρώματα 😛 πρεπει να ζεις σε αλλη χωρα εσυ
Alexandros7474 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, kostas-GR-2009 είπε παιζει παντα ρολο και το αμαξι πιστευω στο ασπρο opel corsa black edition αν τα κανεις ενα τονο ποιο σκουρα σε συνδυασμο με τους μαυρους καθρεφτες,ζαντες,οροφη θα ειναι top μπορεις να παξεις σε πολλους συνδυασμους αλλα παντα παιζει ρολο και το αμαξι δεν σου λεω να πας να τα κανεις μαυρα σε fita punto του 2005 η σε saxo,rally γιατι εκει οντως δεν θα ταιριαζει Σε astra black edition τα ίδια και το κάνουν πολύ μουντό
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 κα Μόλις τώρα, Alexandros7474 είπε Σε astra black edition τα ίδια και το κάνουν πολύ μουντό κοιτα το καλο με την μεμβρανη ειναι οτι σε 2 λεπτα τη βαζεις και αμα δεν μεινεις ικανοποιημενος την πετας αμεσως δεν σε δεσμευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις