kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 και εσυ οπως και πολυ εδω μεσα ειστε οι κλασσικοι τυποι που μπαινουν και γραφουν σε ενα φορουμ με κυριο σκοπο " να την πουν στον αλλον " και οχι να τον βοηθησουν,αμα κατσεις και δεις ολα τα μηνυματα το 90% ειναι που θα σου πουν γιατι να βαλεις κατι τετοιο δεν μ αρεσει ειναι ασχημο κλπ.. και οχι να απαντησουν στην αρχικη ερωτηση που ηταν αν απαγορευεται απο καποιον νομο .Αμα λοιπον δεν εχετε απαντηση στην ερωτηση μου δεν σας υποχρεωνει κανεις να σχολιασετε.Απο εκει και περα απο τη στιγμη που σχολιαζεις κατι τετοιο δεν σε κανει καλυτερο απο μενα ισα ισα ειναι προσβλητικο για τον ευατο σου .. 1
dhmhtries22 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, kostamhl είπε Όταν βάζεις μια lite μεμβράνη που η διαφορά είναι μηδαμινή είναι απίθανο να δημιουργηθεί ατύχημα εξαιτίας αυτού μη τρελαθούμε τελείως Άμα η διαφορά είναι μηδαμινή,τότε για ποιο λόγο την βάζει κάποιος; Εξάλλου ο νόμος είναι ξεκάθαρος.Δεν υπάρχει λίγο ή πολύ στα φανάρια.Αν απαγορεύεται, τότε ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ.Αλλά επειδή εμείς είμαστε Έλληνες,βασικά ελληναρες και κάνουμε ότι μας γουστάρει και όποτε μας γουστάρει,όταν κάτι δεν πάει καλά το ρίχνουμε στους άλλους,στους ξένους,βασικά σε όλους εκτός από τον εαυτό μας.Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά,μιλάω γενικότερα.
alkis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μπορεις να βαλεις διαφανες μεμβρανες για να προστατεψεις τα φαναρια σου απο τον ηλιο, απο το σπασιμο του βερνικιου. Η λογικη του φαναριου ειναι να ειναι φεγγοβολάει οσο πιο δυνατα γινεται.
Mansora Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, kostas-GR-2009 είπε και εσυ οπως και πολυ εδω μεσα ειστε οι κλασσικοι τυποι που μπαινουν και γραφουν σε ενα φορουμ με κυριο σκοπο " να την πουν στον αλλον " και οχι να τον βοηθησουν,αμα κατσεις και δεις ολα τα μηνυματα το 90% ειναι που θα σου πουν γιατι να βαλεις κατι τετοιο δεν μ αρεσει ειναι ασχημο κλπ.. και οχι να απαντησουν στην αρχικη ερωτηση που ηταν αν απαγορευεται απο καποιον νομο .Αμα λοιπον δεν εχετε απαντηση στην ερωτηση μου δεν σας υποχρεωνει κανεις να σχολιασετε.Απο εκει και περα απο τη στιγμη που σχολιαζεις κατι τετοιο δεν σε κανει καλυτερο απο μενα ισα ισα ειναι προσβλητικο για τον ευατο σου .. Προσβλητικό στον εαυτό μου είναι να κάθομαι να ασχολούμαι με επιχειρήματα και να εξηγώ το προφανες ότι με την μείωση της δυναμης του φωτός γίνεσαι πιο επικίνδυνος και όχι με το αν μου αρέσει η όχι και πιάνεσαι επιλεκτικά από λέξεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Όταν όλη η βιομηχανία πάει από xenon σε led για περισσότερο φως ο Κώστας απ το ινσομνια θέλει να σκουρυνει τα κωλοφαναρα 😛 1
nomerhuck Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, kostamhl είπε Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν ξέρετε να μου απαντήσετε ,σκέφτομαι να βάλω μια ελαφρώς μαύρη Matt μεμβράνη στα πίσω φανάρια του αυτοκινήτου γνωρίζεται αν θα έχω θέμα με τροχαία και αν είναι νόμιμο σε γενικά πλαίσια ..να επισημάνω πως είναι lite black στα θα φαίνονται τα φώτα κανονικά ακόμα και την ημέρα φιλε το εχω στο BMW μου .. δεν με εχουνε πει τιποτα τοσο καιρο
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Mansora είπε Προσβλητικό στον εαυτό μου είναι να κάθομαι να ασχολούμαι με επιχειρήματα και να εξηγώ το προφανες ότι με την μείωση της δυναμης του φωτός γίνεσαι πιο επικίνδυνος και όχι με το αν μου αρέσει η όχι και πιάνεσαι επιλεκτικά από λέξεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Όταν όλη η βιομηχανία πάει από xenon σε led για περισσότερο φως ο Κώστας απ το ινσομνια θέλει να σκουρυνει τα κωλοφαναρα 😛 Μνημόνια μέχρι να σβήσει το κάθε κωλοφαναρο με angel eyes και φιμέ Δεν σε υποχρεώνει κάνεις να κάθεσαι να ασχολησε Και από την στιγμή που το κάνεις είναι ξεκάθαρο πως είσαι η περίπτωση που προανέφερα .... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Mansora Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, kostamhl είπε Δεν σε υποχρεώνει κάνεις να κάθεσαι να ασχολησε Και από την στιγμή που το κάνεις είναι ξεκάθαρο πως είσαι η περίπτωση που προανέφερα .... Από τη στιγμή που δυστυχώς μοιραζόμαστε τον ίδιο δρόμο ασχολούμαι τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι που σου λένε να μην το κανεις. Αν πάλι δεν σου αρέσει αυτά που ακούς και είσαι τόσο ευαισθητος πάρε ένα τηλέφωνο την τροχαία για να σου απαντήσουν και πες του έλα μωρε ίσα που θα σκουρυνει ένα τόνο
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Mansora είπε Από τη στιγμή που δυστυχώς μοιραζόμαστε τον ίδιο δρόμο ασχολούμαι τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι που σου λένε να μην το κανεις. Αν πάλι δεν σου αρέσει αυτά που ακούς και είσαι τόσο ευαισθητος πάρε ένα τηλέφωνο την τροχαία για να σου απαντήσουν και πες του έλα μωρε ίσα που θα σκουρυνει ένα τόνο δεν ειμαι ουτε ευαισθητος ουτε αναισθητος ωστε να κανω κατι που μπορει να θεσει σε κινδυνο ανθρωπινες ζωες αλλα αυτο που θελω να σου πω φιλε μου ειναι πως τα σχολια περι ομορφιας ειναι καθαρα υποκειμενικα και ταυτοχρονα εκτος θεματος γιατι εγω δεν ρωτησα αν σας αρεσει ρωτησα αν επιτρεπεται απο εκει και περα εννοειται πως θα πραξω αναλογως και οχι δεν περιμενω στις 50 απαντησεις να βρεθει καποιος που θα μου πει δεν εχεις θεμα βαλτο για να παρω την ικανοποιηση.. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από kostas-GR-2009
GEOZN8 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε εσύ που θες να μαυρίσεις το φανάρι.. Παλιά τα έβαφαν με ειδικό σπρέι και πατουσες φρένο και φωτίζει το ίδιο με πριν ψάξε βρες το.. Αλλιώς οτιδήποτε άλλο παίζεις με την ασφάλειά σου και την ασφάλεια τον άλλον.. Και γενικά δεν επιτρέπεται πας για κλήση κατευθείαν. Αυτά από μένα. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από GEOZN8
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, kostamhl είπε ναι αυτες θελω να βαλω που ειναι ενα κλικ σκουρες.απο το κανονικο φαναρι δηλαδη καπως ετσι,δεν νομιζω πως θα εχω θεμα με κατι τετοιο Πριν δω τι αμαξι ειναι ημουν 50-50 αναμεσα σε 316i λουκ μι τρια και σε honda civic βι τι αι δεν απογοητευτηκα 1
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Πριν δω τι αμαξι ειναι ημουν 50-50 αναμεσα σε 316i λουκ μι τρια και σε honda civic βι τι αι δεν απογοητευτηκα δεν ειναι δικο μου το αμαξι η συγκεκριμενη ειναι φωτο απο ιντερνετ λυπαμαι που σε απογοητευσα Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από kostas-GR-2009
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, kostas-GR-2009 είπε δεν ειναι δικο μου το αμαξι η συγκεκριμενη ειναι φωτο απο ιντερνετ λυπαμαι που σε απογοητευσα Ποιος σου ειπε οτι αναφερομουνα σε σενα?
kostas-GR-2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Ποιος σου ειπε οτι αναφερομουνα σε σενα? χαχαχαα ποσο μ αρεσει οταν τα γυρνατε ,φιλε μου εκανες reply στο δικο μου σχολιο Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από kostas-GR-2009
jimmy213 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 offtopic Sry για το άκυρο, αλλά τι παίζει; Διχασμένη προσωπικότητα, double account (για κάποιον άλλο λόγο) ή απλώς ξέχασες το password του πρώτου account; ontopic Δεν γνωρίζω τη νομοθεσία για να εκφράσω άποψη.
Volgin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Φίλε εγώ προτείνω να τα βγάλεις και να τα πας σε βαφέα να στα βάψει σωστά, με πιστόλι βαφής. Βγαίνουν γυαλιστερό ελαφρό μαύρο, χάνουν ελάχιστα από την φωτεινότητά τους και είναι πιο όμορφα από τα φιμέ με μεμβράνη, κατά την γνώμη μου. Αυτό έχω κάνει εγώ τουλάχιστον. Από ΚΤΕΟ και Αστυνομία δεν έχω ακούσει ποτέ το παραμικρό
Προτεινόμενες αναρτήσεις