Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jonnis44gt είπε

Βασικα μαλλον για ομορφια θελει να τα βαλει ο φιλος αλλα αν πεσει σε σωστο αστυνομικο την εκατσε  που λεμε... οπως βεβαια και στο κτεο δεν θα μπορεις να περασεις αν δεν τα αφαιρεσεις 

ναι εννοειται για ομορφια μα δεν εχουν καποια αλλη χρησιμοτητα .Αρα ακομα και το lite black να βαλω μου λετε οτι θα εχω θεμα? παιδια την γνωμη σας θελω να ακουσω για το αν απαγορευεται και αν θα εχω θεμα  ,τωρα το αν δεν σας αρεσει ειναι δικαιωμα του καθενος και γουστο του αλλα ειναι εκτος θεματος.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostamhl είπε

εγω εχω δει και σε πολλα αυτοκινητα οχι μονο παπακια

τουλαχιστον βαλε light smoke

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

τουλαχιστον βαλε light smoke

ναι αυτες θελω να βαλω που ειναι ενα κλικ σκουρες.απο το κανονικο φαναρι

δηλαδη καπως ετσι,δεν νομιζω πως θα εχω θεμα με κατι τετοιο

UTB8XdUiiMnJXKJkSaelq6xUzXXaL.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jonnis44gt είπε

Φιλε μου σου εγραψα οταν κατι δεν περναει απο το κτεο ειναι παρανομο αυτο εννοω....

το καταλαβα απολυτα αυτο που μου λες, για τα παραπανω σχολια πηγαινε αυτο που ειπα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostamhl είπε

Αυτο φίλε είναι καθαρά υποκειμενικό . Εγώ το βρίσκω όμορφο ,ουτοσιαλος εσένα δεν σε υποχρεώνει κάνεις να το βάλεις 

Όχι δεν είναι καθόλου υποκειμενικό

Αν το μουτζουρωμενο φανάρι ήταν όμορφο και ευδιάκριτο θα το έβαζαν εξαρχής οι κατασκευαστές για να πουλήσουν καλύτερα το προϊόν τους

Εφόσον δεν το βάζουν πάει να πει ότι έχουν διαπιστώσει με αντικειμενικά κριτήρια οτι είναι άσχημα τα μουτζουρωμενα φανάρια :D

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, georgeγ είπε

Όχι δεν είναι καθόλου υποκειμενικό

Αν το μουτζουρωμενο φανάρι ήταν όμορφο και ευδιάκριτο θα το έβαζαν εξαρχής οι κατασκευαστές για να πουλήσουν καλύτερα το προϊόν τους

Εφόσον δεν το βάζουν πάει να πει ότι έχουν διαπιστώσει με αντικειμενικά κριτήρια οτι είναι άσχημα τα μουτζουρωμενα φανάρια :D

Το ξέρεις ότι αυτό που λες δεν ισχύει έτσι ? Η μάλλον προφανώς και δεν το ξέρεις εννοείται πως μπορείς να πάρεις εργοστασιακό αυτοκίνητο με  ελαφρώς σκούρο χρώμα φανάρια βέβαια αυτήν την επιλογή δεν στην δίνουν όλες οι εταιρίες.

Και ναι φίλε μου είναι υποκειμενικό εσένα μπορεί να σου αρέσει στο αμάξι σου να βάλεις carbon αυτοκόλλητα εμένα πάλι Όχι αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα είναι και άσχημο . Δικό σου το αμάξι δικό σου και το δικαίωμα να κάνεις ότι θες.το ότι εσύ το θεωρείς άσχημο χωρίς κάποιο επιχείρημα απλά επειδή στο μάτι σου κάθετε κάπως είναι καθαρά υποκειμενικό ...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kostamhl είπε

Το ξέρεις ότι αυτό που λες δεν ισχύει έτσι ? Η μάλλον προφανώς και δεν το ξέρεις εννοείται πως μπορείς να πάρεις εργοστασιακό αυτοκίνητο με  ελαφρώς σκούρο χρώμα φανάρια βέβαια αυτήν την επιλογή δεν στην δίνουν όλες οι εταιρίες.

Και ναι φίλε μου είναι υποκειμενικό εσένα μπορεί να σου αρέσει στο αμάξι σου να βάλεις carbon αυτοκόλλητα εμένα πάλι Όχι αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα είναι και άσχημο . Δικό σου το αμάξι δικό σου και το δικαίωμα να κάνεις ότι θες.το ότι εσύ το θεωρείς άσχημο χωρίς κάποιο επιχείρημα απλά επειδή στο μάτι σου κάθετε κάπως είναι καθαρά υποκειμενικό ...

αντικειμενικα το δειχνει σα να ναι 20ετιας... ισως βοηθουσε αμα καλυπτες μονο τα κοκκινα

δεν ξερω αμα ειναι παρανομα btw

Δημοσ.

Εδώ ο άλλος έχει κρύψει την πινακίδα βάζοντας φιμε plexiglass και δεν του κάνει κανείς τίποτα κι εμείς ασχολούμαστε αν είναι νόμιμο το φιμε φανάρι ή όχι.

Εγώ πάντως αν πέσω πίσω από κάποιον με μαυρισμένα φανάρια δεν πρόκειται να κάνω θετική δήλωση.

• Like 1
Δημοσ.

Γιάννη απλά κάποιοι το κάνουν για ομορφιά.Εγώ πάντως δεν θα το έκανα γιατί δεν μου αρέσει.

Γίνεται και με φιμέ σπρέυ με την ίδια ακριβώς μέθοδο που γυαλίζουν τα φανάρια.. Έτσι το κάνουν οι περισσότεροι.

Και βεβαίως δεν απαγορεύεται υπάρχουν δε αυτοκίνητα από τη μάννα τους με φιμέ όπως το δικό μου opel vectra το οποίο μετά το δικό μου μοντέλο νομίζω 2007 κυκλοφόρησαν με φιμέ πίσω φανάρια.☺️

https://www.youtube.com/watch?v=zrAQsHhHRqA

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Γιάννη απλά κάποιοι το κάνουν για ομορφιά.Εγώ πάντως δεν θα το έκανα γιατί δεν μου αρέσει.

Γίνεται και με φιμέ σπρέυ με την ίδια ακριβώς μέθοδο που γυαλίζουν τα φανάρια.. Έτσι το κάνουν οι περισσότεροι.

Και βεβαίως δεν απαγορεύεται υπάρχουν δε αυτοκίνητα από τη μάννα τους με φιμέ όπως το δικό μου opel vectra το οποίο μετά το δικό μου μοντέλο νομίζω 2007 κυκλοφόρησαν με φιμέ πίσω φανάρια.☺️

https://www.youtube.com/watch?v=zrAQsHhHRqA

Περι ορεξεως......Ολλα αυτα εγω τα θεωρω.....

Μονο αντιηλιακες μεμβρανες  εχω αλλα στα επιτρεπτα ορια .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Περι ορεξεως......Ολλα αυτα εγω τα θεωρω.....

Μονο αντιηλιακες μεμβρανες  εχω αλλα στα επιτρεπτα ορια .

Γι αυτό λέω λοιπόν πως είναι καθαρά υποκειμενικό επειδή εσύ τα θεωρείς όπως μπορεί να τα θεωρείς δεν τα βάζεις τέλος..

Δημοσ.
17 ώρες πριν, kostamhl είπε

Γι αυτό λέω λοιπόν πως είναι καθαρά υποκειμενικό επειδή εσύ τα θεωρείς όπως μπορεί να τα θεωρείς δεν τα βάζεις τέλος..

Οι μεμβράνες στο φανάρι,ή γενικότερα το σκουρότερο χρώμα ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. Επίσης ναι κυκλοφορούνε πολλά οχήματα με διάφορες παρατυπίες.Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε και εμείς μία; Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.Αν γουστάρει ο φίλος να τις βάλει,να τις βάλει.Απλά να ξέρει ότι είναι παράνομο και αν τον γράψουν κάπου ή προκαλέσει κάποιο ατύχημα να μην ρίξει ευθύνες αλλού. Όσο για το αισθητικό αποτέλεσμα,για μένα είναι όμορφο,αλλά στην τελική είναι υποκειμενικό .

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kostamhl είπε

11 ώρες πριν, kostamhl είπε

Το ξέρεις ότι αυτό που λες δεν ισχύει έτσι ? Η μάλλον προφανώς και δεν το ξέρεις εννοείται πως μπορείς να πάρεις εργοστασιακό αυτοκίνητο με  ελαφρώς σκούρο χρώμα φανάρια βέβαια αυτήν την επιλογή δεν στην δίνουν όλες οι εταιρίες..

Θεωρεις ότι είναι το ίδιο ένα εργοστασιακό φιμέ φαναρι με led φώτα με το πολυμερισμενο μαϊμού  φαναρι από Μ3 στο Ε36  που ποσταρες που έχει ήδη χάσει μεγαλο ποσοστό της διαύγειας  του ο τυπος του έβαλε και επιπλέον φιμέ ζελατίνα; 😛 

Για να μην υπήρχαν τόσα χρόνια προφανώς υπήρχε λόγος που οι εταρειες με δεκαδες μυαλά στο RnD δεν τα έβαλαν και δεν περίμεναν τον Βαγγέλη που κάνει αερογραφιες,  wrap και sticker bomb στο γκαράζ του να τους βάλει τα γυαλιά με την κινεζική μεμβράνη; 

Αλλο μπορώ να δω το φως μέσα από ένα φιμέ φαναρι και άλλο μπορώ να το δω σωστά το φως με όλες τις συνθήκες σωστά 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dhmhtries22 είπε

Οι μεμβράνες στο φανάρι,ή γενικότερα το σκουρότερο χρώμα ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. Επίσης ναι κυκλοφορούνε πολλά οχήματα με διάφορες παρατυπίες.Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε και εμείς μία; Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.Αν γουστάρει ο φίλος να τις βάλει,να τις βάλει.Απλά να ξέρει ότι είναι παράνομο και αν τον γράψουν κάπου ή προκαλέσει κάποιο ατύχημα να μην ρίξει ευθύνες αλλού. Όσο για το αισθητικό αποτέλεσμα,για μένα είναι όμορφο,αλλά στην τελική είναι υποκειμενικό .

Όταν βάζεις μια lite μεμβράνη που η διαφορά είναι μηδαμινή είναι απίθανο να δημιουργηθεί ατύχημα εξαιτίας αυτού μη τρελαθούμε τελείως 

Δημοσ.

Εισαι ο Κλασσικος τύπος που θέλει να κάνει κάτι ρωτάει σε ένα φόρουμ και επειδή δεν του αρέσουν οι απαντήσεις περιμένει τον έναν που θα του πει αυτό που θέλει για να το κάνει. 

Στο θέμα της μηδαμινής διαφοράς στο μάτι το δικό σου δεν θες να καταλαβεις ότι τα αμάξια δεν σταματάνε επιτόπου, ούτε ο πίσω σου θα φοράει τετραπιστονες με καινούργια λάστιχα ούτε θα έχει τα ίδια αντανακλαστικά με έναν οδηγό αγώνων και ούτε θα είσαι στην τέλεια άσφαλτο. Όσο περισσότερο χρόνο δίνεις αντίδραση στον πίσω σου τόσο καλύτερο και για σένα και γι αυτόν.  

Αν πχ ένα μαμα φαναρι είναι ορατό στα 50 μέτρα ενώ το φιμέ είναι στα 48 τα δυο μέτρα σε ένα αμάξι που είναι σε κίνηση μπορεί να σου σώσουν τη ζωή. 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...