Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν ξέρετε να μου απαντήσετε ,σκέφτομαι να βάλω μια ελαφρώς μαύρη Matt μεμβράνη στα πίσω φανάρια του αυτοκινήτου γνωρίζεται αν θα έχω θέμα με τροχαία και αν είναι νόμιμο σε γενικά πλαίσια ..να επισημάνω πως είναι lite black στα θα φαίνονται τα φώτα κανονικά ακόμα και την ημέρα 

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kostamhl είπε

Και γιατί να μη βαλω

Εγω ρωτησα γιατι δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να βαλει καποιος κατι τετοιο .Δεν μπορεις να μας εξηγησεις ?

Δημοσ.

Μη βαλεις.

Απαγορεύεται.

Τα φαναρια πρεπει να ειναι ευδιάκριτα και επισης να μην υπάρχουν καμένες λάμπες

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_20181204-212139_Gallery.jpg.b636512e1daffcfedde52c049afa6ff7.jpgΓια ομορφιά είναι απλό επίσης άμα δεν έχεις καμένες λάμπες τα φώτα φαίνονται κανονικά ακόμα και υπό το φως του ήλιου 

Screenshot_20181204-212139_Gallery.jpg

Screenshot_20181204-212558_AliExpress.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d_gkal είπε

Απολύτως

Δηλαδη στο παραπάνω που σου έδειξα δεν είναι ευδιάκριτο ?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kostamhl είπε

Δηλαδη στο παραπάνω που σου έδειξα δεν είναι ευδιάκριτο ?

To παραπάνω που έδειξες είναι φωτό σε κλειστό χώρο, με χαμηλό φωτισμό και από την πινακίδα του αυτοκινήτου μάλλον κάπου στην Ευρώπη.
Το οποίο όμως δεν έχει καμμία σχέση με τις ελληνικές ηλιόλουστες συνήθως συνθήκες που τέτοια φώτα δεν διακρίνονται εύκολα.

Ακόμα και αν δεν σε πετύχει τροχονόμος για κλήση, σε περίπτωση που κάποιος πέσει επάνω σου υπάρχει πιθανότητα να κερδίσει την δίκη και να μην αποζημιωθείς από την ασφαλιστική του.
Καλό το look, δε λέω, αλλά είναι να μην σου κάτσει.

• Like 7
Δημοσ.

εκτος ολων των αλλων την ομορφια δεν καταλαβαινω που την βρισκετε

μια ασχημια ειναι ενα μουτζουρωμενο φαναρι :fear:

• Like 6
Δημοσ.

Πολύ ωραία το έθεσες και σε ευχαριστώ ..τώρα τα παραπάνω σχόλια δεν έχουν κανένα απολύτως επιχείρημα 

6 λεπτά πριν, georgeγ είπε

εκτος ολων των αλλων την ομορφια δεν καταλαβαινω που την βρισκετε

μια ασχημια ειναι ενα μουτζουρωμενο φαναρι :fear:

Αυτο φίλε είναι καθαρά υποκειμενικό . Εγώ το βρίσκω όμορφο ,ουτοσιαλος εσένα δεν σε υποχρεώνει κάνεις να το βάλεις 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostamhl είπε

Και γιατί να μη βαλω

ρεσπεκτ .

ολοι αυτοι με τα smoke φαναρια στα παπακια δεν ειναι καλυτεροι απο σενα. βαλε και εσυ. κανε το γουστο σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

ρεσπεκτ .

ολοι αυτοι με τα smoke φαναρια στα παπακια δεν ειναι καλυτεροι απο σενα. βαλε και εσυ. κανε το γουστο σου.

εγω εχω δει και σε πολλα αυτοκινητα οχι μονο παπακια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...