Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν ξέρετε να μου απαντήσετε ,σκέφτομαι να βάλω μια ελαφρώς μαύρη Matt μεμβράνη στα πίσω φανάρια του αυτοκινήτου γνωρίζεται αν θα έχω θέμα με τροχαία και αν είναι νόμιμο σε γενικά πλαίσια ..να επισημάνω πως είναι lite black στα θα φαίνονται τα φώτα κανονικά ακόμα και την ημέρα
Liverpool89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Αν ειναι ελαφρυ smokeδεν εχεις θεμα. Εκτος και αν πέσεις σε κανέναν περίεργο
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Για ποιο λόγο να βάλεις κάτι τέτοιο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, kostamhl είπε Και γιατί να μη βαλω Εγω ρωτησα γιατι δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να βαλει καποιος κατι τετοιο .Δεν μπορεις να μας εξηγησεις ?
d_gkal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μη βαλεις. Απαγορεύεται. Τα φαναρια πρεπει να ειναι ευδιάκριτα και επισης να μην υπάρχουν καμένες λάμπες 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, d_gkal είπε Μη βαλεις. Απαγορεύεται. Τα φαναρια πρεπει να ειναι ευδιάκριτα και επισης να μην υπάρχουν καμένες λάμπες Λογικο δεν ειναι ? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για ομορφιά είναι απλό επίσης άμα δεν έχεις καμένες λάμπες τα φώτα φαίνονται κανονικά ακόμα και υπό το φως του ήλιου Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
d_gkal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 22 minutes ago, Γιάννης Platano said: Λογικο δεν ειναι ? Απολύτως 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε Απολύτως Δηλαδη στο παραπάνω που σου έδειξα δεν είναι ευδιάκριτο ?
dpolal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, kostamhl είπε Δηλαδη στο παραπάνω που σου έδειξα δεν είναι ευδιάκριτο ? To παραπάνω που έδειξες είναι φωτό σε κλειστό χώρο, με χαμηλό φωτισμό και από την πινακίδα του αυτοκινήτου μάλλον κάπου στην Ευρώπη. Το οποίο όμως δεν έχει καμμία σχέση με τις ελληνικές ηλιόλουστες συνήθως συνθήκες που τέτοια φώτα δεν διακρίνονται εύκολα. Ακόμα και αν δεν σε πετύχει τροχονόμος για κλήση, σε περίπτωση που κάποιος πέσει επάνω σου υπάρχει πιθανότητα να κερδίσει την δίκη και να μην αποζημιωθείς από την ασφαλιστική του. Καλό το look, δε λέω, αλλά είναι να μην σου κάτσει. 7
georgeγ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 εκτος ολων των αλλων την ομορφια δεν καταλαβαινω που την βρισκετε μια ασχημια ειναι ενα μουτζουρωμενο φαναρι 6
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Πολύ ωραία το έθεσες και σε ευχαριστώ ..τώρα τα παραπάνω σχόλια δεν έχουν κανένα απολύτως επιχείρημα 6 λεπτά πριν, georgeγ είπε εκτος ολων των αλλων την ομορφια δεν καταλαβαινω που την βρισκετε μια ασχημια ειναι ενα μουτζουρωμενο φαναρι Αυτο φίλε είναι καθαρά υποκειμενικό . Εγώ το βρίσκω όμορφο ,ουτοσιαλος εσένα δεν σε υποχρεώνει κάνεις να το βάλεις
mp123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kostamhl είπε Και γιατί να μη βαλω ρεσπεκτ . ολοι αυτοι με τα smoke φαναρια στα παπακια δεν ειναι καλυτεροι απο σενα. βαλε και εσυ. κανε το γουστο σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mp123 είπε ρεσπεκτ . ολοι αυτοι με τα smoke φαναρια στα παπακια δεν ειναι καλυτεροι απο σενα. βαλε και εσυ. κανε το γουστο σου. εγω εχω δει και σε πολλα αυτοκινητα οχι μονο παπακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις