Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μπορείτε να μου πείτε με ποια μέθοδο καθαρίζω σωστά ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης; αυτές οι μέθοδοι που περιγράφονται στο βίντεο είναι σωστοί; και κάτι άλλο ισοπροπυλική αλκοόλη απο που μπορώ να προμηθευτώ; Ευχαριστώ σε όσους θα απαντήσουν. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Χάρης Μυλωνίδης
chsam Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Εγω τα κανω με μπατονετα και οινοπνευμα (καλο θα ειναι με 90 βαθμους και πανω) και τοσα χρονια ολα οκ. Ισοπροπυλική αλκοόλη βρισκεις και σε φαρμακεια. 1
croesus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Ισοπροπυλική αλκοόλη θα βρεις στο φαρμακείο, της γειτονιάς σου. Προσωπικά τη χρησιμοποιώ σε διάλυμα με απιονισμένο νερό σε αναλογιά 1/1 για καθαρισμό γυάλινων επιφανειών [κυρίως στις οθόνες μου], και όχι μονο, και σε πληροφορώ τ' αποστελέσματα είναι εκπληκτικά. 1
Salvation81 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μαντιλακια με αλκοολη και εισαι μια χαρα. Αλλιως οπως αναφερθηκε οινοπνευμα και μπατονετες.
czarjuly Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το οινόπνευμα δεν σβήνονται τα γράμματα ;εκτός αν είναι για την πλακέτα μόνο Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από czarjuly
chsam Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Με το οινόπνευμα δεν σβήνονται τα γράμματα ;εκτός αν είναι για την πλακέτα μόνο Για πλακετα κυριως, αλλα εγω τα κανω και απο εξω και δεν υπηρξε θεμα.Δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου οινοπνευμα να σβηνει γραμματα.Εκτος κ αν ο κατασκευαστης τα εχει κανει με μαρκαδορο!!!!😆 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από chsam
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Αφαιρείς τις μπαταρίες, το βάζεις στο πλυντήριο πιάτων, το αφήνεις 3-4 μέρες να στεγνώσει κι είσαι έτοιμος.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. 1) αυτή η μέθοδος που το καθαρίζει με πινέλο στο 2ο βίντεο δεν είναι σωστή και γρήγορη γενικά να καθαρίζεις γενικά (pcb) τις πλακέτες τις ηλεκτρονικές; 2) την μπατονέτα και την ισοπροπυλική αλκοόλη τη χρησιμοποιώ για να καθαρίσω την πλακέτα του τηλεκοντρόλ σωστά ; 3) Αυτό που κάνει με τη γόμα είναι λάθος;
chsam Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. 1) αυτή η μέθοδος που το καθαρίζει με πινέλο στο 2ο βίντεο δεν είναι σωστή και γρήγορη γενικά να καθαρίζεις γενικά (pcb) τις πλακέτες τις ηλεκτρονικές; 2) την μπατονέτα και την ισοπροπυλική αλκοόλη τη χρησιμοποιώ για να καθαρίσω την πλακέτα του τηλεκοντρόλ σωστά ; 3) Αυτό που κάνει με τη γόμα είναι λάθος; 1) Απλα ειναι πιο χρησιμη στην περιπτωση που η πλακετα ειναι ας πουμε ανωμαλης επιφανειας οπως το δευτερο 2)Εγω κανω τα παντα στο τηλεκοντρολ με αυτον τον τροπο πλακετα,τα κουμπια, τα παντα 3)Δεν βλεπω τον λογο να ειναι λαθος, εγω το κανω παλι με μπατονετα απλα δεν τριβω εκατο φορες στο ιδιο σημειο.Λιγα απαλα περασματα στην πλακετα. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από chsam 1
alkis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Χρονια τωρα βαζω οινοπνευμα καθαρο 93C (που εχει καπου 2-3€ απο sm) το διαφανο, οχι το μπλε. Καθαριζω τα παντα απο ηλεκτρονικο, μεχρι και τα λαστιχενια κουμπια απο μεσα. Απ εξω, μωρομαντυλο, κατα προτιμηση με αλκοολ και τριψιμο. Με ελαχιστο κοστος γινεται brand new.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οκ ευχαριστώ θα δοκιμάσω να τα καθαρίσω όλα εκτός απο την pcb με σαπουνάδα και σφουγγάρι θα τα αφήσω να στεγνώσουν καλά και μετά θα καθαρίσω με την μπατονέτα & την ισπροπυλική αλκοόλη την pcb. 1) Έξω πως θα τη ζητήσω ισοπροπυλική αλκοόλη 91%; 2) Όταν χρειαστεί να καθαρίσω και τα κλειδιά του αυτοκινήτου θα ακολουθήσω την ίδια τεχνική δηλ μπατονέτα και ισοπροπυλική αλκοόλη όπως στο παρακάτω βίντεο; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Χάρης Μυλωνίδης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα