Dunyas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, guys! Στα γρήγορα, έχω το εξής λάπτοπ MSI-GL72 6QF, έχει δύο slots για RAM. Πάνω του έχει μια Samsung DDR4-2133, 8gb στα 1.2V (M471A1G43DB0-CPB). Θα ήθελα να αυξήσω τη συνολική ram κατά 8gb. Ποια μου προτείνεται να πάρω χωρίς να έχω θέματα συμβατότητας! Θα ήθελα την πιο οικονομική λύση ή την πιο VFM. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Dunyas
chsam Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο συνδεσμος για το λαπτοπ δεν αντιστοιχει στο μοντελο που γραφεις, το δικο σου υποστηριζει DDR4-2133, 2 slots, up to 32GB.Οποτε οτι και να παρεις με αυτες τις προδιαγραφες δεν θα εχεις προβλημα, απλα προτιμησε καποια γνωστη μαρκα kingston, corsair,κτλ. Προσεξε ομως μηπως εχει καποιο αυτοκολλητο το οποιο αν ανοιξεις το λαπτοπ για να βαλεις την μνημη, το χαλασεις και χασεις την εγγυηση (αν εχει ακομα). Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από chsam 1
Dragonitelvl100 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Η ραμ που θα παρεις να ειναι η ιδια ή να εχει ιδιο cas και στην ιδια ταση. 1
Dunyas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, chsam είπε Ο συνδεσμος για το λαπτοπ δεν αντιστοιχει στο μοντελο που γραφεις, το δικο σου υποστηριζει DDR4-2133, 2 slots, up to 32GB.Οποτε οτι και να παρεις με αυτες τις προδιαγραφες δεν θα εχεις προβλημα, απλα προτιμησε καποια γνωστη μαρκα kingston, corsair,κτλ. Προσεξε ομως μηπως εχει καποιο αυτοκολλητο το οποιο αν ανοιξεις το λαπτοπ για να βαλεις την μνημη, το χαλασεις και χασεις την εγγυηση (αν εχει ακομα). Ευχαριστώ το διόρθωσα! Είχα βάλει SSD οπότε το αυτοκόλλητο έφυγε από τη πρώτη μέρα. 3 ώρες πριν, Dragonitelvl100 είπε Η ραμ που θα παρεις να ειναι η ιδια ή να εχει ιδιο cas και στην ιδια ταση. Αρα κοιτάω για μια επώνυμη με ίδια τάση και συχνότητα, σωστά; Δεν έχω ιδέα όμως τι είναι το cas!!! Η ραμ που έχω τώρα, τι cas έχει;
Dragonitelvl100 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξερω. Δοκιμασε να ψαξεις την ραμ σου και τα timings της στο google;!;!
chsam Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Dunyas είπε Αρα κοιτάω για μια επώνυμη με ίδια τάση και συχνότητα, σωστά; Δεν έχω ιδέα όμως τι είναι το cas!!! Η ραμ που έχω τώρα, τι cas έχει; Αν ειναι οντως το μοντελο που γραφεις, εχει cas 15 1
Dunyas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, chsam είπε Αν ειναι οντως το μοντελο που γραφεις, εχει cas 15 Ναι το τσεκαρα με το cpu-z. Σε ευχαριστώ! Άρα να πάρω αυτήν; Corsair: 8gb - 2133Mhz - 1.2v - Latency (15) Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Dunyas
chsam Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dunyas είπε Ναι το τσεκαρα με το cpu-z. Σε ευχαριστώ! Άρα να πάρω αυτήν; Corsair: 8gb - 2133Mhz - 1.2v - Latency (15) Ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα