Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είδα κι εγώ και αφαίρεσα το εμπρός. Πάντως έχει και πίσω.

Η απάντηση στην ερώτησή μου πρός την Lg:

"Αγαπητέ κύριε ,

Οι οθόνες τηλεοράσεων OLED της εταιρείας μας δεν διαθέτουν προστατευτική μεμβράνη προς αφαίρεση. Για την εγκατάσταση και έναρξη λειτουργίας της τηλεόρασης σας ακολουθήστε μόνο τις οδηγίες χρήσης της.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 48 00 564, Δευτέρα με Κυριακή. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας www.lg.com/gr και να δείτε όλα μας τα προϊόντα.

Με εκτίμηση,
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
LG Electronics
http://www.lghere4u.gr
http://www.bloglg.gr'''

Βγάλε άκρη....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η C8 που  πήρα πρόσφατα είχε μια ζελατίνα στην οθόνη την οποία αφαίρεσα. Κάτι σαν την μεμβράνη προστασίας των τάμπλετς. Δεν νομίζω ότι πρέπει να μείνει. Θα ρωτήσω και στο avclub πάντως. 

Ναι υπάρχει ένα φιλμ που πρέπει να βγει και από μπρος και από πίσω. 

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.

Ρώτησα κι εγώ τα παιδιά στο avclub, αλλά συγκεκριμένα για την Β8 δεν μου απάντησε κάποιος κι έτσι ρώτησα και την LG και πήρα την παραπάνω απάντηση που πόσταρα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mitsel είπε

Ρώτησα κι εγώ τα παιδιά στο avclub, αλλά συγκεκριμένα για την Β8 δεν μου απάντησε κάποιος κι έτσι ρώτησα και την LG και πήρα την παραπάνω απάντηση που πόσταρα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είναι το φιλμ που έχει και τις ετικέτες. Πρέπει να βγει. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 5/12/2018 στις 1:18 ΜΜ, HALF EVIL είπε

Είναι το φιλμ που έχει και τις ετικέτες. Πρέπει να βγει. 

Πειράζει που το κρατάω ακόμα;;; :P

Δημοσ.
14 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε

Πειράζει που το κρατάω ακόμα;;; :P

Ναι, ειδικά αυτήν από πίσω πρέπει να την βγάλεις οπωσδήποτε. Όταν ήρθαν από την LG για να δουν το πρόβλημα με το banding στην δικιά μου είδαν την ζελατίνα από πίσω και μου είπαν ότι μπορεί έτσι να υπερθερμανθεί. Ευτυχώς δεν μου δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα με την αντικατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...