Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ένας λόγος παραπάνω να μην σταματάμε πάνω στις διαβάσεις. 😛

Εννοείται αυτό, απλά κάποια φανάρια σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος κινούνται τόσο αργά που είναι δύσκολο να το αποφύγεις.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
31 minutes ago, Fubar.gr said:

Εννοείται αυτό, απλά κάποια φανάρια σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος κινούνται τόσο αργά που είναι δύσκολο να το αποφύγεις.

Σε τέτοια περίπτωση υπάρχει ο κανόνας μην κλείνεις διασταύρωση αν δεν χωράς, αλλά αυτό παίζει να το τηρεί το 1% των οδηγών. 😛

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

είχαν αρχίσει καιρό τώρα να αντικαθιστούν καμένες λάμπες με led στα ήδη υπάρχοντα φανάρια, αν και ήταν ωραίο αυτό το ρετρό στυλ των λαμπών πυρακτώσεως, είχα βρει την αντικατάσταση με led εξαιρετική και απαραίτητη, πολύ πιο ευδιάκριτα ειδικά σε συνθήκες κακοκαιρίας και κόντρα ήλιου.

προχτές παρατήρησα και τα εξολοκλήρου καινούρια φανάρια, και αν κατάλαβα καλά δεν έχουν μια λάμπα led αλλά πολλές μικρές (?) οπότε και κάποιες να καούν, ακόμα θα βλέπεις τι χρώμα είναι αναμμένο

πριν κάποιους μήνες είχα πετύχει αυτό το ενδιαφέρον βίντεο, που μιλάει για τα οφέλη της αντικατάστασης σε led, κλπ

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, adi32 είπε

Ανάγκη υπήρχε στο κάθε φανάρι να υπάρχει κάμερα να καταγραφεί ποιοι περνάνε με κόκκινο. 

και γιατι να πληρωσει τοσα λεφτα το κρατος (τα οποια μετα θα τα γυρευει απ τις τσεπες μας)? ας κανει νομιμη τη καταγραφη απο κρανος ή καμερα οροφης και να μετραει σαν αποδεικτικο στοιχειο, θα ξεβρωμισουμε σε χρονο μηδεν.

προσωπικα ειμαι διατεθημενος να αγορασω gopro και να κοβω ασκοπες βολτες τη μιση μερα και την αλλη μιση να φτιαχνω βιντεακια και να τα στελνω στη τροχαια. ναι, ειναι μεγα ρουφιανια, αλλα δε γινεται καθε φορα που οδηγαω να σφιγγεται η καρδια μου απο πια μερια θα μ ακρωτηριασουν...

Δημοσ.
Στις 15/12/2018 στις 9:54 ΠΜ, Lezantas26 είπε

και γιατι να πληρωσει τοσα λεφτα το κρατος (τα οποια μετα θα τα γυρευει απ τις τσεπες μας)? ας κανει νομιμη τη καταγραφη απο κρανος ή καμερα οροφης και να μετραει σαν αποδεικτικο στοιχειο, θα ξεβρωμισουμε σε χρονο μηδεν.

Αν καταγράφεις ό,τι βλέπεις παίζει θέμα ιδιωτικότητας των άλλων, συν του ότι και πάλι μπορεί κάποιος να ξεφύγει (ερημικός από αμάξια δρόμο, αλλά χτυπάει κάποιον πεζό, μπορεί κάποιος να μην θέλει να τρέξει για κάποιον άγνωστο).

Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει κάμερα σε φανάρια και σήματα, συν βόλτες της τροχαίας για παράνομη στάθμευση με τσουχτερά πρόστιμα. Δεν είμαι οδηγός (τώρα κάνω μαθήματα), αλλά εδώ Ηράκλειο Κρήτης απ' όσο έχω δει μέχρι τώρα είναι χάλια τα πράγματα.

Δημοσ.
Στις 12/12/2018 στις 9:54 ΠΜ, De@th L0rd είπε

Εγώ αυτό που βλέπω πάντως στις φωτό είναι φθηνιάρικο ασημί "μίνιο" σομπέ της κακιάς ώρας. Το γαλβάνι δεν γυαλίζει κ δεύτερον σε τέτοιες εφαρμογές χρησιμοποιούν θερμό γαλβάνισμα το οποίο έχει ένα χαρακτηριστικό κρυσταλιζέ μοτίβο σαν επικαλυπτόμενες νιφάδες

Feuerverzinkte_Oberfl%C3%A4che.jpg

Aυτό που βλέπω στους πυλώνες που ποστάρατε είναι κλασικό βάψιμο της κακιάς ώρας από "ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ". Τα μπουριά της σόμπας από το βλαχοπαππουδόσπιτο μου θυμίζει. Έρχονται εκλογές και κάνουν τα κλασικά πασαλείμματα  για να δουλέψουν τους σανοφάγους πάλι.

Όχι δεν είναι απλή βαφή,είδα  σε ένα στη Μεσογείων επειδή είχα παρκάρει για κάποια δουλειά δίπλα ακριβώς.

Επειδή ξέρω είναι κανονικά γαλβανισμένα αλλά  πρόχειρα και γρήγορα τοποθετημένα όπως όλα γίνονται πρόχειρα στη χώρα μας ειδικά όταν έχουμε σύντομα εκλογές.

Παρατηρούσα τη βάση του νέου φαναριού με κλίση στη μέση του δρόμου.Ήταν παλαιό μπετό το οποίο είχαν φύγει μεγάλα κομμάτια και σε πολλά σημεία η βάση ήταν τελείως στο αέρα.Ενδεχομένως οι βίδες που το κρατάνε είναι καλά και σε βάθος στερεωμένες αλλά αφού ξοδεύονται τόσα λεφτά ας συμμόρφωναν με λίγο μπετό και τη βάση να δείχνει συνολικά όμορφο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...