Προς το περιεχόμενο

Devolo Magic 2 WiFi MultiRoom Kit Review

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως είδαμε και σε προηγούμενες παρουσιάσεις, το Mesh Networking εισέρχεται όλο και περισσότερο στην ζωή μας. Η ανάγκη για πρόσβαση στο Internet από όλες τις δικτυακές συσκευές και σε κάθε γωνιά του σπιτιού ή του χώρου εργασίας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Για αυτό το λόγο, όπως και για πολλούς άλλους που θα αναλύσουμε παρακάτω, οι εταιρείες φέρνουν στην αγορά καινούρια προϊόντα ώστε να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες μας. Το προϊόν που ανέβηκε στον πάγκο των δοκιμών μας σήμερα και περιμέναμε πως και πως, είναι το Devolo Magic 2 Wifi MultiRoom Kit, που είναι ένα  Powerful Triple Mesh Kit. Το Kit αυτό παρουσιάστηκε στην IFA 2018 και πριν από λίγο καιρό βγήκε στην αγορά σε δύο εκδόσεις. Η μία έκδοση είναι το Devolo Magic 1 και η άλλη το Devolo Magic 2. Και οι δύο είναι διαθέσιμες σε έκδοση Lan αλλά και σε WiFi. To Devolo Magic 2 ανήκει στην τελευταία γενιά των Powerlines με ταχύτητες που φτάνουν τα 2400Mbit.

H Devolo είναι μία γερμανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 και έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων εκτός από Plc όπως WiFi usb sticks, WiFi Repeaters, Smart Metering Plugs, Radiator Thermostats, Smoke Detectors και γενικότερα αρκετές επιλογές για ένα έξυπνο σπίτι.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, kyros είπε

Τιμή????

https://www.amazon.de/Devolo-Magic-Wifi-Fantastisches-Powerline-Multiroom/dp/B07GBQ2XK9

Πολύ χαμηλή.... Μια 300ρα :P

2 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε

Τα Devolo τα σπάνε. Από την άλλη τα TPLink είναι χάλια μπροστά τους.

Παραείναι ακριβά. Πάντως το interface μου αρέσει πολύ. Όμως στο amazon δεν βλέπω καλή βαθμολογία και έχει πολλά αρνητικά reviews...

Επεξ/σία από Retromaniac

Επειδή προέκυψε και σε εμένα τον τελευταίο καιρό η ανάγκη για ένα τέτοιο μαραφετι μπήκα να διαβάσω το " review" ελλιπέστατη πληροφορία Για το προϊόν .

Ποιό πολύ σαν Διαφήμιση ήταν.

1 hour ago, Retromaniac said:

https://www.amazon.de/Devolo-Magic-Wifi-Fantastisches-Powerline-Multiroom/dp/B07GBQ2XK9

Πολύ χαμηλή.... Μια 300ρα :P

Παραείναι ακριβά. Πάντως το interface μου αρέσει πολύ. Όμως στο amazon δεν βλέπω καλή βαθμολογία και έχει πολλά αρνητικά reviews...

καλως οι κακως ισχυουν καποια πραγματα με τα plc.

α.δεν ειναι φτηνα.

β.οσα powerline εχουν wifi ειναι ακομα πιο ακριβα.

γ.τα devolo πιανονται στα πολυ πολυ καλα powerline οποτε εχουν και διαφορετικη τιμη.σε ελευθερη μεταφραση δεν ειναι tp link.

δ. ειναι 2400 mbit οποτε ειναι λογικο να ειναι ακριβα οπως εχουν και Mesh.

2 hours ago, kyros said:

Τιμή????

199 ευρω το πακετο με τα δυο και 100 ευρω το καθε addition

1 hour ago, esgnapalm said:

Επειδή προέκυψε και σε εμένα τον τελευταίο καιρό η ανάγκη για ένα τέτοιο μαραφετι μπήκα να διαβάσω το " review" ελλιπέστατη πληροφορία Για το προϊόν .

Ποιό πολύ σαν Διαφήμιση ήταν.

α.ειναι Review και μια πρωτη εντυπωση.

β.για αυτο ειναι τα σχολια κατω απο το Review για να ρωταει οποιος θελει οτιδηποτε.αυτα που εχω γραψει τεχνικα χαρακτηριστικα και δοκιμες ειναι τα πιο συνηθη σεναρια που θα τα χρησιμοποιησει καποιος.τι ειναι αυτο που ειναι ελλιπες και  τι απορια εχεις να δουμε αν μπορει να λυθει. ποσταρεις ενα σχολιο χωρις να λες ουτε ποια ειναι η αναγκη που θες να καλυψεις ουτε ποια ειναι η απορια σου :)

σε ενα review δεν γινεται να καλυφθουν ολα γιατι τοτε δεν θα ειναι 10 σελιδες αλλα θα ειναι 100.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πάρει ακριβώς τα ίδια από pre-order στο amazon εδώ και αρκετό καιρό και θέλω να πω ότι είναι εντυπωσιακά γρηγορότερα από τα αντίστοιχα devolo των 1200+ . Τερματίζουν άνετα σε όλο το σπίτι μου 200αρα fiber γραμμή...

Όσο για τα αρνητικά σχόλια στο amazon δεν τα λαμβάνω σοβαρά , διότι είναι ακριβούτσικα, και όσο να ναι οι απαιτήσεις είναι και πιο πολλές. Όμως προσωπικά εμπιστεύομαι την devolo και στο aftersale support με τα updates .

Υ.Γ. : Το review είναι άψογο και χωρίς να κουράζει! 

Επεξ/σία από cambo99
  • Like 1

5 hours ago, cambo99 said:

Έχω πάρει ακριβώς τα ίδια από pre-order στο amazon εδώ και αρκετό καιρό και θέλω να πω ότι είναι εντυπωσιακά γρηγορότερα από τα αντίστοιχα devolo των 1200+ . Τερματίζουν άνετα σε όλο το σπίτι μου 200αρα fiber γραμμή...

Όσο για τα αρνητικά σχόλια στο amazon δεν τα λαμβάνω σοβαρά , διότι είναι ακριβούτσικα, και όσο να ναι οι απαιτήσεις είναι και πιο πολλές. Όμως προσωπικά εμπιστεύομαι την devolo και στο aftersale support με τα updates .

Υ.Γ. : Το review είναι άψογο και χωρίς να κουράζει! 

τα σχολια στο amazon δυστυχως πολλες φορες ειναι σαν τα σχολια στο skroutz.κοινως οτι να ναι.

9 ώρες πριν, poulinos είπε

καλως οι κακως ισχυουν καποια πραγματα με τα plc.

α.δεν ειναι φτηνα.

β.οσα powerline εχουν wifi ειναι ακομα πιο ακριβα.

γ.τα devolo πιανονται στα πολυ πολυ καλα powerline οποτε εχουν και διαφορετικη τιμη.σε ελευθερη μεταφραση δεν ειναι tp link.

δ. ειναι 2400 mbit οποτε ειναι λογικο να ειναι ακριβα οπως εχουν και Mesh.

199 ευρω το πακετο με τα δυο και 100 ευρω το καθε addition

α.ειναι Review και μια πρωτη εντυπωση.

β.για αυτο ειναι τα σχολια κατω απο το Review για να ρωταει οποιος θελει οτιδηποτε.αυτα που εχω γραψει τεχνικα χαρακτηριστικα και δοκιμες ειναι τα πιο συνηθη σεναρια που θα τα χρησιμοποιησει καποιος.τι ειναι αυτο που ειναι ελλιπες και  τι απορια εχεις να δουμε αν μπορει να λυθει. ποσταρεις ενα σχολιο χωρις να λες ουτε ποια ειναι η αναγκη που θες να καλυψεις ουτε ποια ειναι η απορια σου :)

σε ενα review δεν γινεται να καλυφθουν ολα γιατι τοτε δεν θα ειναι 10 σελιδες αλλα θα ειναι 100.

Δεν ξέρω αν τώρα το είδα εγώ ή αν όντως μπήκε τώρα .

Στο τέλος αναγράφεται "Διαβάστε ολόκληρο το review" 

Αυτό μάλιστα .

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα devolo ειναι καλα οσο λειτουργουνε..

γιατι σε 2 φιλους ειπα και βαλανε devolo δεν ανταξανε πανω απο χρονο και καηκανε.

Πολυ κακη ποιοτητα υλικων και κατασκευης για να πεσει το κοστος.

Το μαγαζι τα αλλαξε μεσω εγγυησης αλλα περασε 1.5 μηνας.

Επεξ/σία από j2k

1 hour ago, esgnapalm said:

Δεν ξέρω αν τώρα το είδα εγώ ή αν όντως μπήκε τώρα .

Στο τέλος αναγράφεται "Διαβάστε ολόκληρο το review" 

Αυτό μάλιστα .

Ευχαριστώ

υπηρχε παντα το "διαβαστε ολοκληρο το review". παντα μπαινει ενα αποσπασμα και μετα εχει link

39 minutes ago, j2k said:

γιατι σε 2 φιλους ειπα και βαλανε devolo δεν ανταξανε πανω απο χρονο και καηκανε.

το καλο οτι 3 χρονια εγγυηση.

2 ώρες πριν, j2k είπε

Και στο Amazon γράφουν καποιοι ότι καίγονται εύκολα. Τουλαχιστον έχουν μεγάλη εγγύηση. 

1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Και στο Amazon γράφουν καποιοι ότι καίγονται εύκολα. Τουλαχιστον έχουν μεγάλη εγγύηση. 

Εγώ έχω tp-link 2000 μια χαρά δουλεύον και μάλιστα πάνω από 3φασικό(!!!). Προφανώς χρησιμοποιούν τον ουδέτερο. Μια φορά μέσα στον χρόνο θα αποσυγχρονιστούν ενδεχομένως, αλλά με το tool/app μια χαρά ξανασυνδέονται άμεσα. 

26 λεπτά πριν, nickolasemp είπε

Εγώ έχω tp-link 2000 μια χαρά δουλεύον και μάλιστα πάνω από 3φασικό(!!!). Προφανώς χρησιμοποιούν τον ουδέτερο. Μια φορά μέσα στον χρόνο θα αποσυγχρονιστούν ενδεχομένως, αλλά με το tool/app μια χαρά ξανασυνδέονται άμεσα. 

Για τα devolo λέω... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...