Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να διαλέξω ένα θέμα που αφορά τους περισσότερους gamers εκεί έξω, και θα ήθελα από εσάς να μου λύσετε την εξής ερώτηση, τι κάρτα γραφικών να πάρω.

Τα specs του υπολογιστή μου είναι:

cpu: Intel i3 2100 2nd gen 3.10 GHz duo cores (όχι και το καλύτερο δλδ.)

ram:4gb

και γενικά έναν όχι και τόσο καλό υπολογιστή έκαναν περίπου 220 ευρώ χωρίς την SSD 65 ευρώ που πήρα σε ένα πολύ μικρό κουτί που παίρνει πολύ low profile κάρτες .

Θέλω μια κάρτα γραφικών low profile μέχρι 150 ευρώ το πολύ ώστε να παίζω καλά το fortnite αλλά και άλλα..Θα ήθελα μια σίγουρη απάντησε σας παρακαλώ....

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, enerik72 είπε

Θα ήθελα να διαλέξω ένα θέμα που αφορά τους περισσότερους gamers εκεί έξω, και θα ήθελα από εσάς να μου λύσετε την εξής ερώτηση, τι κάρτα γραφικών να πάρω.

και γενικά έναν όχι και τόσο καλό υπολογιστή έκαναν περίπου 220 ευρώ χωρίς την SSD 65 ευρώ που πήρα σε ένα πολύ μικρό κουτί που παίρνει πολύ low profile κάρτες .

Θέλω μια κάρτα γραφικών low profile μέχρι 150 ευρώ το πολύ ώστε να παίζω καλά το fortnite αλλά και άλλα..Θα ήθελα μια σίγουρη απάντησε σας παρακαλώ....

1050/ti low profile.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, enerik72 είπε

Υπαρχει και η επιλογη μιας και φτανεις σε αυτο το ποσο να πουλησεις μητρικη ,επεξεργαστη και μνημες κανενα 50 αρικο ή και παραπάνω .

Και μετα να προσθέσεις τα 150 ωστε να πας σε 2200g με 8gb ram dual channel. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, atheatos είπε

Υπαρχει και η επιλογη μιας και φτανεις σε αυτο το ποσο να πουλησεις μητρικη ,επεξεργαστη και μνημες κανενα 50 αρικο ή και παραπάνω .

Και μετα να προσθέσεις τα 150 ωστε να πας σε 2200g με 8gb ram dual channel. 

Αυτό είναι λίγο δύσκολο να γίνει καθώς δεν θα έχω καρτα γραφικων και τα χρηματα ειναι περισσοτερα

3 ώρες πριν, tyf είπε

για καινουργια καρτα μιλας η μεταχειρισμενη?

καινούργια ,λογικά ,δεν ξέρω πως να αγοράσω  μεταχειρισμένη.

Δημοσ.

αν εχεις καποιο dell sff, πες ακριβως ποιο μοντελο, γιατι μπορει να παιρνει μονο single slot καρτα

μη πας κ παρεις καμια 1050 κ δε χωραει

δλδ περιοριζεσαι μαξ σε 1030

Δημοσ.
5 ώρες πριν, koolisk6 είπε

αν εχεις καποιο dell sff, πες ακριβως ποιο μοντελο, γιατι μπορει να παιρνει μονο single slot καρτα

μη πας κ παρεις καμια 1050 κ δε χωραει

δλδ περιοριζεσαι μαξ σε 1030

Επιπλέον να μας πεί και το τροφοδοτικό που έχει επάνω πόσα WATT σηκώνει.
Ιδανικά θα ήταν κάποια 1050 low profile αλλά με υπερβολικά μικρό PSU μπορεί να έχει άλλα προβλήματα μετά.

Δημοσ.

Είναι αυτός που δεν γράφει στο θέμα, είστε και εσείς που απαντάτε.

Θα μπει στο θέμα, θα δει τι πρέπει να γράψει, μην κουράζεστε να τα βγάζετε με το τσιγκέλι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...