enerik72 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Θα ήθελα να διαλέξω ένα θέμα που αφορά τους περισσότερους gamers εκεί έξω, και θα ήθελα από εσάς να μου λύσετε την εξής ερώτηση, τι κάρτα γραφικών να πάρω. Τα specs του υπολογιστή μου είναι: cpu: Intel i3 2100 2nd gen 3.10 GHz duo cores (όχι και το καλύτερο δλδ.) ram:4gb και γενικά έναν όχι και τόσο καλό υπολογιστή έκαναν περίπου 220 ευρώ χωρίς την SSD 65 ευρώ που πήρα σε ένα πολύ μικρό κουτί που παίρνει πολύ low profile κάρτες . Θέλω μια κάρτα γραφικών low profile μέχρι 150 ευρώ το πολύ ώστε να παίζω καλά το fortnite αλλά και άλλα..Θα ήθελα μια σίγουρη απάντησε σας παρακαλώ....
Sheogorath Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, enerik72 είπε Θα ήθελα να διαλέξω ένα θέμα που αφορά τους περισσότερους gamers εκεί έξω, και θα ήθελα από εσάς να μου λύσετε την εξής ερώτηση, τι κάρτα γραφικών να πάρω. Τα specs του υπολογιστή μου είναι: cpu: Intel i3 2100 2nd gen 3.10 GHz duo cores (όχι και το καλύτερο δλδ.) ram:4gb και γενικά έναν όχι και τόσο καλό υπολογιστή έκαναν περίπου 220 ευρώ χωρίς την SSD 65 ευρώ που πήρα σε ένα πολύ μικρό κουτί που παίρνει πολύ low profile κάρτες . Θέλω μια κάρτα γραφικών low profile μέχρι 150 ευρώ το πολύ ώστε να παίζω καλά το fortnite αλλά και άλλα..Θα ήθελα μια σίγουρη απάντησε σας παρακαλώ.... 1050/ti low profile.
atheatos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, enerik72 είπε Θα ήθελα να διαλέξω ένα θέμα που αφορά τους περισσότερους gamers εκεί έξω, και θα ήθελα από εσάς να μου λύσετε την εξής ερώτηση, τι κάρτα γραφικών να πάρω. Τα specs του υπολογιστή μου είναι: cpu: Intel i3 2100 2nd gen 3.10 GHz duo cores (όχι και το καλύτερο δλδ.) ram:4gb και γενικά έναν όχι και τόσο καλό υπολογιστή έκαναν περίπου 220 ευρώ χωρίς την SSD 65 ευρώ που πήρα σε ένα πολύ μικρό κουτί που παίρνει πολύ low profile κάρτες . Θέλω μια κάρτα γραφικών low profile μέχρι 150 ευρώ το πολύ ώστε να παίζω καλά το fortnite αλλά και άλλα..Θα ήθελα μια σίγουρη απάντησε σας παρακαλώ.... Υπαρχει και η επιλογη μιας και φτανεις σε αυτο το ποσο να πουλησεις μητρικη ,επεξεργαστη και μνημες κανενα 50 αρικο ή και παραπάνω . Και μετα να προσθέσεις τα 150 ωστε να πας σε 2200g με 8gb ram dual channel.
enerik72 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, atheatos είπε Υπαρχει και η επιλογη μιας και φτανεις σε αυτο το ποσο να πουλησεις μητρικη ,επεξεργαστη και μνημες κανενα 50 αρικο ή και παραπάνω . Και μετα να προσθέσεις τα 150 ωστε να πας σε 2200g με 8gb ram dual channel. Αυτό είναι λίγο δύσκολο να γίνει καθώς δεν θα έχω καρτα γραφικων και τα χρηματα ειναι περισσοτερα 3 ώρες πριν, tyf είπε για καινουργια καρτα μιλας η μεταχειρισμενη? καινούργια ,λογικά ,δεν ξέρω πως να αγοράσω μεταχειρισμένη.
3DJIN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 παρε την πιο φθηνη 1050,αλλα δεν ξερω απο μνημη αν θα εχεις προβλημα γιατι 4gb ram ειναι οριακα
koolisk6 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 αν εχεις καποιο dell sff, πες ακριβως ποιο μοντελο, γιατι μπορει να παιρνει μονο single slot καρτα μη πας κ παρεις καμια 1050 κ δε χωραει δλδ περιοριζεσαι μαξ σε 1030
dpolal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, koolisk6 είπε αν εχεις καποιο dell sff, πες ακριβως ποιο μοντελο, γιατι μπορει να παιρνει μονο single slot καρτα μη πας κ παρεις καμια 1050 κ δε χωραει δλδ περιοριζεσαι μαξ σε 1030 Επιπλέον να μας πεί και το τροφοδοτικό που έχει επάνω πόσα WATT σηκώνει. Ιδανικά θα ήταν κάποια 1050 low profile αλλά με υπερβολικά μικρό PSU μπορεί να έχει άλλα προβλήματα μετά.
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Είναι αυτός που δεν γράφει στο θέμα, είστε και εσείς που απαντάτε. Θα μπει στο θέμα, θα δει τι πρέπει να γράψει, μην κουράζεστε να τα βγάζετε με το τσιγκέλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις