Προς το περιεχόμενο

Galaxy S8 vs Nokia 7 Plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, saruman123 είπε

Μην ξεχνάτε ότι μου τις στείλανε για να τις ανεβάσω.

Παίζει σημαντικό ρόλο.

Να στις στείλουν μέσω email που δεν χάνουν την ποιότητα τους. 

Αν στις έστειλαν μέσω social media, κακώς τις ανέβασες. Ανούσιο βασικά :P  

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εδώ έχω μια με S8

Screenshot_20181210-190931__01.jpg.439fafffdb76a65a424ce4447a60cea8.jpg

Ρε συ, μη τις ανεβάζεις έτσι. Είναι τέρμα ανούσιο με εντελώς χάλια ανάλυση. αχαχαχαχαχαχαχ 

Είναι λες και την έβγαλες απ το Nokia 6660 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, HateMe είπε

Ρε συ, μη τις ανεβάζεις έτσι. Είναι τέρμα ανούσιο με εντελώς χάλια ανάλυση. αχαχαχαχαχαχαχ 

Είναι λες και την έβγαλες απ το Nokia 6660 

Αυτό το γνωρίζω.

Απλός την ανέβασα για να δεις ότι και με S8 είναι χάλια.

Δημοσ.

παίδες πολύ ίσως με βρίσουν γι' αυτό που θα πω τώρα απλά με τόσα ψαξίματα κτλ πλέον και επειδή ξέρω "το πως συμπεριφέρομαι" στο θέμα κινητό με βλέπω τελικά να παίρνω καμιά mid range συσκευή πάλι αφού ξέρω ότι αν πάρω τελικά s8 θα το πουλήσω γιατί θα με χαλάσει με τον καιρό η μπαταρία του η θα σταματήσουν τα updates στον επόμενο χρόνο, από την άλλη δε με τρελλαίνει αφάνταστα το Nokia ώστε να πω το παίρνω αύριο που λέει ο λόγος κτλ κτλ οπότε με βλέπω να ανοίξω κάνα άλλο θέμα η και όχι και απλά να αρχίσω να βλέπω reviews παίρνοντας πάλι κάνα κινητό με μαξ κάνα 300άρι, είτε το Α7 18 που είχα αναφέρει και πριν κάτι μέρες ότι μου αρέσει όσο το έχω δει από την αδελφή μου ή κάνα pocophone που είναι vfm και είδα ότι το noche μπορεί να καλυφθεί αν το βαρεθώ (δε το ήξερα), ή αν δω και κάποιο xiaomi πάλι σε αυτά τα λεφτά το οποίο δεν έχει πέσει ακόμα στα μάτια μου και δεν έχω τσεκάρει, βέβαια επειδή με ξέρω όπως είπα και πιο πάνω όοολα αυτά μπορεί να αναιρεθούν και τελικά να βρεθώ με s8 χαχαχαχα, όλα λίγα πολύ τα βαριέμαι εύκολα, απλά αν πάρω κάτι καλύτερο απλά θα κρατηθεί λίγους μήνες παραπάνω, ο καθένας με τις λόξες του..

όποιος φίλος νομίζει ότι έχει πάντως την υπομονή να τα ξαναπούμε πολύ ευχαρίστως να τον δω στο καινούργιο θέμα μου 😂

Δημοσ.
Στις 10/12/2018 στις 7:04 ΜΜ, HateMe είπε

Να στις στείλουν μέσω email που δεν χάνουν την ποιότητα τους. 

Αν στις έστειλαν μέσω social media, κακώς τις ανέβασες. Ανούσιο βασικά :P  

Update 

Στο ποστ ανέβηκαν η κανονικές φωτογραφίες του Nokia 7 plus.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...