saruman123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Το μόνο κακό που βλέπω στο S9 είναι η μπαταρία του. Το κράζουν σε αυτό τον τομέα.
HateMe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το μόνο κακό που βλέπω στο S9 είναι η μπαταρία του. Το κράζουν σε αυτό τον τομέα. Θα συμφωνήσω σ αυτό. Βέβαια παίζει ρόλο η φωτεινότητα της οθόνης σ αυτό. με 25-30% φωτεινότητα και full 4g (με τέλειο σήμα) βγάζεις πάνω από 4-5 ώρες (το μαξ μου είναι 5 ώρες και 45 λεπτά) Με 100% φωτεινότητα και 4g βγάζεις μαξ 3 ώρες και λίγα λεπτά. Ένα powerbank σώζει την κατάσταση βέβαια. ΥΓ. Είναι ο λόγος που θα αλλάξω σε S9 plus σε λίγο καιρό, μιας και κρατάει 1 ώρα παραπάνω sot και θα μου είναι κουτί για την χρήση που του κάνω.
beverlover Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Έτσι είναι αυτά....😁 άσταααα 3 ώρες πριν, HateMe είπε Εγώ σου είπα. Πάρε το S8 και σε λίγο καιρό θα πάρει και το One UI. Τα έχω γράψει όλα αναλυτικά πάνω σε ποστ και έχω βάλει και βίντεο. Στα λέω σαν κάτοχος και όχι σαν τύπος που διαβάζει άρθρα απ τα lidl με ανακρίβειες και παραπληροφορεί τον κόσμο. στο τέλος εκεί με βλέπω, απλά όπως είχαν γράψει και λίγο πριν, ο ΜΟΝΟΣ λόγος που με έκανε λίιιιιγο πίσω είναι το να μη μείνει πίσω σε θέματα update σε λίγο καιρό.. 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Μπορεις να ριξεις ακυρο στην αγορα για λιγο καιρο να μαζεψεις χρηματα να πας στο S9 τωρα που πεφτει η τιμη του. Επισης μπορεις να δεις και σε αγγελιες μηπως πετυχεις τιποτα οικονομικο. Ειναι τεραστια η διαφορα των amoled οθονων,ειδικα των super amoled της samsung σε σχεση με τις ips. το έχω δει και το s9 αλλά πιστεύω τουλάχιστον τώρα δεν αξίζει αυτά τα παραπάνω χρήματα σε σχέση με αυτά που σου δίνει το s8, όσο για τις οθόνες πιστεύω όλοι θα συμφωνήσουν με αυτό που είπες, είναι άλλη φάση..
HateMe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, beverlover είπε άσταααα στο τέλος εκεί με βλέπω, απλά όπως είχαν γράψει και λίγο πριν, ο ΜΟΝΟΣ λόγος που με έκανε λίιιιιγο πίσω είναι το να μη μείνει πίσω σε θέματα update σε λίγο καιρό.. το έχω δει και το s9 αλλά πιστεύω τουλάχιστον τώρα δεν αξίζει αυτά τα παραπάνω χρήματα σε σχέση με αυτά που σου δίνει το s8, όσο για τις οθόνες πιστεύω όλοι θα συμφωνήσουν με αυτό που είπες, είναι άλλη φάση.. Σε σχέση με το S8 έχει καλύτερο δακτυλικό αποτύπωμα (δεν λέω μόνο για το μέρος που το έχουν βάλει) Είναι πιο γρήγορο. Έχει καλύτερη κάμερα (πίσω, η μπροστά ξέρω πως δεν έχει διαφορές με του S9) Καλύτερο ήχο (stereo) Περισσότερες αναβαθμίσεις. Αξίζει τα 100 ευρώ παραπάνω που έχει σε σχέση με τα 350 του S8. ΥΓ. Τα note, έχουν καλύτερες οθόνες απ την σειρά S, δεν το λέω εγώ, το λένε όσοι έχουν δουλέψει και τα 2 δίπλα δίπλα.
beverlover Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, HateMe είπε Σε σχέση με το S8 έχει καλύτερο δακτυλικό αποτύπωμα (δεν λέω μόνο για το μέρος που το έχουν βάλει) Είναι πιο γρήγορο. Έχει καλύτερη κάμερα (πίσω, η μπροστά ξέρω πως δεν έχει διαφορές με του S9) Καλύτερο ήχο (stereo) Περισσότερες αναβαθμίσεις. Αξίζει τα 100 ευρώ παραπάνω που έχει σε σχέση με τα 350 του S8. ΥΓ. Τα note, έχουν καλύτερες οθόνες απ την σειρά S, δεν το λέω εγώ, το λένε όσοι έχουν δουλέψει και τα 2 δίπλα δίπλα. ναι ντάξει σίγουρα είναι ποιοτικότερα αλλά αυτή τη στιγμή να σου πω την αλήθεια προσωπικά δε θα τα έδινα τα +100 για το s9, ίσως αν ήταν στο 50ρικο να το σκεφτόμουν..
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, beverlover είπε ναι ντάξει σίγουρα είναι ποιοτικότερα αλλά αυτή τη στιγμή να σου πω την αλήθεια προσωπικά δε θα τα έδινα τα +100 για το s9, ίσως αν ήταν στο 50ρικο να το σκεφτόμουν.. Αν ηταν στο 50ρικο η διαφορα δεν θα ειχε λογο υπαρξης το S8 Περαν τουτου νομιζω οτι εχουμε ψιλο ξεφυγει μιας και ειμαστε κοντα 9 σελιδες για αγορα κινητου. Βαλτα ολα κατω απο πλευρας υποψηφιων κινητων και οποιον κρινεις οτι σε καλυπτει σε ολα να το αγορασεις. Ουτως ή αλλως λιγες ειναι οι επιλογες και τα χρηματα συγκεκριμενα
beverlover Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Αν ηταν στο 50ρικο η διαφορα δεν θα ειχε λογο υπαρξης το S8 Περαν τουτου νομιζω οτι εχουμε ψιλο ξεφυγει μιας και ειμαστε κοντα 9 σελιδες για αγορα κινητου. Βαλτα ολα κατω απο πλευρας υποψηφιων κινητων και οποιον κρινεις οτι σε καλυπτει σε ολα να το αγορασεις. Ουτως ή αλλως λιγες ειναι οι επιλογες και τα χρηματα συγκεκριμενα μετά από 9 σελίδες σχεδόν όπως είπες κι εσύ κατέληξα ότι τελικά θα αγοράσω το samsung, τώρα το θέμα είναι ότι σκέφτομαι αν θα πάρω το απλό η αν θελήσω τελικά να δώσω αυτά τα 100+ για το plus, η ειρωνία βέβαια είναι ότι με 20 30 ευρώ επιπλέον αντί για το s8+ πας σε s9..
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, beverlover είπε μετά από 9 σελίδες σχεδόν όπως είπες κι εσύ κατέληξα ότι τελικά θα αγοράσω το samsung, τώρα το θέμα είναι ότι σκέφτομαι αν θα πάρω το απλό η αν θελήσω τελικά να δώσω αυτά τα 100+ για το plus, η ειρωνία βέβαια είναι ότι με 20 30 ευρώ επιπλέον αντί για το s8+ πας σε s9.. Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις οσον αφορα την μπαταρια(αν δεν κανεις πολυ βαρια χρηση)σιγουρα το S9 αξιζει περισσοτερο. Φυσικα περνα μια βολτα και απο καποιο καταστημα να τα δεις απο κοντα,το S8+ τα μονα θετικα που εχει ειναι η λιγο μεγαλυτερη οθονη και η λιγο μεγαλυτερη μπαταρια.
beverlover Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις οσον αφορα την μπαταρια(αν δεν κανεις πολυ βαρια χρηση)σιγουρα το S9 αξιζει περισσοτερο. Φυσικα περνα μια βολτα και απο καποιο καταστημα να τα δεις απο κοντα,το S8+ τα μονα θετικα που εχει ειναι η λιγο μεγαλυτερη οθονη και η λιγο μεγαλυτερη μπαταρια. αν είναι να δώσω τα 100+ για να πάω σε s8+ σαφώς και θα προτιμούσα το s9 όπως είπα και πιο πάνω, s8+ & s9 30 ευρώ διαφορά ακριβότερο το s9 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από beverlover
chios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Με τέτοια άθλια μπαταρία που έχουν το S8, s9 τα θεωρώ πολύ κακή αγορά, τώρα εσύ ξέρεις τις απαιτήσεις σου εσύ αποφασίζεις τι θα πάρεις, τουλάχιστον στο plus είναι κάπως καλύτερη η μπαταρία του. 1
beverlover Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, chios είπε Με τέτοια άθλια μπαταρία που έχουν το S8, s9 τα θεωρώ πολύ κακή αγορά, τώρα εσύ ξέρεις τις απαιτήσεις σου εσύ αποφασίζεις τι θα πάρεις, τουλάχιστον στο plus είναι κάπως καλύτερη η μπαταρία του. η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και ο τσίτα σκληρός χρήστης οπότε είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάω η μπαταρία, εξάλλου έχει γρήγορη φόρτιση αν χρειαστεί κάτι πιο άμεσο οπότε για 'μένα δεν είναι πρόβλημα..
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Αν θες να δεις δήγματα από το Nokia 7 plus έχουμε ανεβάσει στο ανάλογο ποστ.
HateMe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Αν θες να δεις δήγματα από το Nokia 7 plus έχουμε ανεβάσει στο ανάλογο ποστ. Τραγικά αποτελέσματα σε σχέση με S8/S9... 😮 Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από HateMe
beverlover Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, HateMe είπε Τραγικά αποτελέσματα σε σχέση με S8/S9... 😮 όντως, δε ξέρω αν ο φίλος που τις τράβηξε δεν έκανε καλές λήψεις γιατί μια τόσο καλή και πάνω απ' όλα zeiss κάμερα δεν νομίζω να βγάζει τόσο άσχημης ποιότητας φώτο, παίζει να είναι χειρότερες και από του mi a2 lite που έχω τώρα (όχι ότι έχει άσχημες κάμερες γενικά αλλά δε συγκρίνονται και με των 2 κινητών που συγκρίνουμε) Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από beverlover 1
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, HateMe είπε Τραγικά αποτελέσματα σε σχέση με S8/S9... 😮 38 λεπτά πριν, beverlover είπε όντως, δε ξέρω αν ο φίλος που τις τράβηξε δεν έκανε καλές λήψεις γιατί μια τόσο καλή και πάνω απ' όλα zeiss κάμερα δεν νομίζω να βγάζει τόσο άσχημης ποιότητας φώτο, παίζει να είναι χειρότερες και από του mi a2 lite που έχω τώρα (όχι ότι έχει άσχημες κάμερες γενικά αλλά δε συγκρίνονται και με των 2 κινητών που συγκρίνουμε) Μην ξεχνάτε ότι μου τις στείλανε για να τις ανεβάσω. Παίζει σημαντικό ρόλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα