Προς το περιεχόμενο

Galaxy S8 vs Nokia 7 Plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tinapo είπε

το kinito365 αξιόπιστο;

στο skyfon που έστειλα μήνυμα πριν 3 μέρες ρωτώντας για εγγύηση ακόμη να απαντήσουν, σκέψου μετά την αγορά τι θα γίνει

Για το πρώτο να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω.

Μπορεί να έχουν πάρει κάποιοι αλλά να μην έχουν βάλει αξιολόγηση για πολλούς και διάφορους λόγους.

Στο δεύτερο γιατί ρωτάς για εγγύηση?

Κανονικά 2 χρόνια έχει.

Αν πάθει κάτι το στέλνεις στην ανάλογη αντιπροσωπεία ή το στέλνει το κατάστημα (ανάλογα την πολιτική του).

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, saruman123 είπε

Κανονικά 2 χρόνια έχει.

Αν πάθει κάτι το στέλνεις στην ανάλογη αντιπροσωπεία ή το στέλνει το κατάστημα (ανάλογα την πολιτική του).

Επειδή δεν βρήκα στη σελίδα του κινητού αναφορά για εγγύηση έστειλα ένα μήνυμα και ρωτούσα τι θα κάνω, θα το στείλω πχ σ' αυτούς ή στην αντιπροσωπεία;

Με το ενδεχόμενο ενός νέου αγοραστή/πελάτη πίστευα ότι θα είχα απάντηση, τώρα δεν μπορώ να κάνω υποθέσεις και κρυώνει η υπόθεση

Εσύ από που καταλαβαίνεις ότι το Nokia 7+ έχει 2 χρόνια εγγύηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/12/2018 στις 5:20 ΜΜ, beverlover είπε

Καλησπέρα στο παρεάκι, μιας και έρχεται το δώρο σε λίγο καιρό πρέπει να το σπαταλήσουμε κάπου οπότε θα ήθελα καμιά βοήθεια μεταξύ αυτών των 2 (κάθε άλλη γνώμη για διαφορετικό δεκτή), κλείνω περισσότερο προς το S8 κυρίως λόγο της edge οθόνης αφού και το πόκοφον είναι εξίσου μάχιμο σε χαρακτηριστικά απλά με κερδίζει το design και η οθόνη σαφώς στο samsung, για βοηθήστε λίγο τη κατάσταση!

Υ.Γ η αδελφή μου πήρε πρόσφατα το A7 2018 που δε ξέρω αν μπορεί να συγκριθεί με τα 2 παραπάνω αλλά σίγουρα φαίνεται εξίσου μάχιμο ειδικά στη κάμερα, τέλος πληροφοριακά να πω ότι το κινητό το έχω καθαρά για social media, browsing και λίγο φωτογραφική, δεν είμαι απαιτητικός χρήστης αλλά πάντα κοιτάω αυτό που κρατάω στα χέρια μου να μου αρέσει κι ας μου είναι "άχρηστο" εφόσον μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με κάποιο mid range κινητό..

Δεν διαβάζω τα σχόλια  γιατί είναι πολλά, αλλά ΔΕΝ  υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στο Α7 και το S8.

Η σειρά S είναι πολυ πολυ ανώτερη απ τα J και τα Α της samsung.

(Πάρτο από bestprice, θα το βρεις φθηνά)

18 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οπως σου ειπα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας απο καποια αλυσιδα να τα δεις απο κοντα,μην περιμενεις απο ακυρα videακια να βγαλεις ακρη.

Αλλα και παλι ο λογος που αξιζει το Nokia 7 plus σε σχεση με το S8 δεν ειναι για την καμερα(φωτογραφιες/video),ειναι για τα υπολοιπα που εχει οπως αναβαθμισεις/ενημερωσεις,καθαρο android(οπως το mi a2 σου)και το κυριοτερο η μπαταρια του.

Το τελευταιο ειδικα ειναι κατι που ξενερωσε τους περισσοτερους κατοχους S8 γιαυτο και πηγαιναν στα Plus μοντελα ή φετος στο Note 9.

Θα πάρει One UI το S8 σε λίγο καιρό. 

Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από stock android σε θέμα ταχύτητας κλπ. 

Το χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή σε S9 (beta 2 συγκεκριμένα) 

Η μπαταρία είναι λίγο άθλια είναι η αλήθεια, συμφωνώ. 

Εδώ έχουμε beta 3 

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, HateMe είπε

Θα πάρει One UI το S8 σε λίγο καιρό. 

Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από stock android σε θέμα ταχύτητας κλπ. 

Δεν εχει σχεση.

Stock android=no bloatware,κοινως οχι αχρηστες εφαρμογες που η εταιρεια βαζει στο κινητο δικες της με το ζορι.

Για αυτο το λογο και τα stock android κινητα παιρνουν νωριτερα τις μεγαλες αναβαθμισεις απο κινητα με δικα τους skin,γιατι ειναι πιο ευκολο να γραφτουν για αυτα οι αναβαθμισεις.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν εχει σχεση.

Stock android=no bloatware,κοινως οχι αχρηστες εφαρμογες που η εταιρεια βαζει στο κινητο δικες της με το ζορι.

Για αυτο το λογο και τα stock android κινητα παιρνουν νωριτερα τις μεγαλες αναβαθμισεις απο κινητα με δικα τους skin,γιατι ειναι πιο ευκολο να γραφτουν για αυτα οι αναβαθμισεις.

Δεν υπάρχουν άχρηστες εφαρμογές στο S9. Ό,τι δεν σ αρέσει απλά το κάνεις uninstall. 

Μόνο τα word/excel είναι προεγκατεστημένα μαζί με το chrome το οποιο χρησιμοποιούν οι περισσότεροι. Άμα δεν σ αρέσουν, απλά κάνεις ένα disable και τέλος. 

Πρέπει να ξεφύγετε απ τις εποχές του Galaxy S / S2 που όντως είχαν σαβούρες μέσα οι συσκευές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, HateMe είπε

Δεν υπάρχουν άχρηστες εφαρμογές στο S9.

Γιατι πρεπει καθε φορα να γραφονται τα ιδια?

Πηγαινε στο video και κανε παυση στο 1:10.Το γεγονος οτι σχεδον για καθε μια εφαρμογη σου εχει η Samsung και μια αντιστοιχη δικη της ειναι bloatware.

Και υποψη(επειδη μιλησες για S2)το video αυτο ειναι απο περυσι με το S8.

Επισης τι σχεση εχει ο Chrome με το bloatware?Ο Chrome ειναι της Google......

Για να μην αναφερω τα γνωστα περι bixby.Ειπαμε καλα κινητα τα Samsung αλλα οχι τελεια.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατι πρεπει καθε φορα να γραφονται τα ιδια?

Πηγαινε στο video και κανε παυση στο 1:10.Το γεγονος οτι σχεδον για καθε μια εφαρμογη σου εχει η Samsung και μια αντιστοιχη δικη της ειναι bloatware.

Και υποψη(επειδη μιλησες για S2)το video αυτο ειναι απο περυσι με το S8.

Επισης τι σχεση εχει ο Chrome με το bloatware?Ο Chrome ειναι της Google......

Για να μην αναφερω τα γνωστα περι bixby.Ειπαμε καλα κινητα τα Samsung αλλα οχι τελεια.

Το ξέρεις πως όλα αυτά στο 1:10 μπορείς να τα κάνεις uninstall χωρίς να χρειαστεί να κάνεις root, έτσι;

Αντιθέτως τον chrome δεν μπορείς. 

Επίσης, στο S9 δεν υπάρχει ούτε μια απ αυτές τις εφαρμογές. 

Samsung link: Δεν υπάρχει καν προεγκατεστημένη.

Gear Manager: Επίσης δεν υπάρχει.

Knox EMM: Μια απ τα ίδια.

Email: Υπάρχει αλλά το κάνεις uninstall (χωρίς να χρειαστεί να κάνεις root)

Chat on: Επίσης δεν υπάρχει.

S voice: Uninstall.

Smart things: Επίσης uninstall.

S console: Δεν το χω δει ποτέ και δεν ξέρω τι είναι :P 

Watch on: Μια απ τα ίδια. ^

Milk: Επίσης δεν το χω ξανά δει.

S note: Το χρησιμοποιώ αν και μπορείς να το κάνεις ΚΑΙ αυτό uninstall. 

Το bixby το χρησιμοποιώ και στο one ui έχει γίνει αρκετά καλύτερο και πιο ελαφρύ σε σχέση με του oreo.

Στο S8 δεν ξέρω αν υπάρχουν οοοοοοολα αυτά, αλλά αν γίνεται να τα σβήσεις όλα αυτά απ το S9, γίνεται και στο S8.

Αν δεν γίνεται τώρα με το τρέχον update, θα γίνεται με το One UI. 

ΥΓ. Αν θες μπορώ να κάνω factory reset στο κινητό μου και να σου στείλω με video recording να δεις τι υπάρχει προεγκατεστημένο μέσα, και το πως σβήνω αυτά που σου ανέφερα πιο πάνω. 

ΥΓ2. Τα έγραψα όλα αυτά επειδή έκανες quote το "Στο S9 δεν υπάρχουν άχρηστες εφαρμογές" 

ΥΓ3. Ένα βίντεο που πήγα βρήκα τώρα απ το S8 να δω από περιέργεια αν υπάρχουν ολες αυτές οι εφαρμογές που λες. 

Μάντεψε.

15:32.

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ.
4 ώρες πριν, saruman123 είπε

Για το πρώτο να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω.

Μπορεί να έχουν πάρει κάποιοι αλλά να μην έχουν βάλει αξιολόγηση για πολλούς και διάφορους λόγους.

Κανονικά 2 χρόνια έχει.

γενικά τα σκρουτζομάγαζα έχουν 2 χρόνια εγγύηση; από το συγκεκριμένο που αγοράζω δίνει 1..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, beverlover είπε

γενικά τα σκρουτζομάγαζα έχουν 2 χρόνια εγγύηση; από το συγκεκριμένο που αγοράζω δίνει 1..

Βάση πολιτικής έχεις 2 χρόνια επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας από όπου και να το πάρεις (εντός ευρωπαϊκής Ένωσης).

Στα Xiaomi είναι το μπέρδεμα.

6 ώρες πριν, tinapo είπε

Επειδή δεν βρήκα στη σελίδα του κινητού αναφορά για εγγύηση έστειλα ένα μήνυμα και ρωτούσα τι θα κάνω, θα το στείλω πχ σ' αυτούς ή στην αντιπροσωπεία;

Με το ενδεχόμενο ενός νέου αγοραστή/πελάτη πίστευα ότι θα είχα απάντηση, τώρα δεν μπορώ να κάνω υποθέσεις και κρυώνει η υπόθεση

Κανονικά αν είναι σοβαρό κατάστημα το πας και το στέλνουν εκείνη στην αντιπροσωπεία.

Αλλιώς το πας εσύ σε κάποιο Nokia Care ή νομίζω και στην Arvato.

Το Skyfon που είδα έχει 2 χρόνια εγγύηση.

Πάρτο από εκεί που έχει και καλύτερες αξιολογήσεις.

http://skyfon.gr/NOKIA-7-PLUS-4GB-64GB-BLACK-EU?ref=bestprice.gr

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tinapo είπε

Αφου σε γραφουν σαν νεο αγοραστη που λες,κοιταξε και εσυ σε αλλο καταστημα κατα προτιμηση απο σκρουτζ που εχει αγορασει και παραπανω κοσμος και ειναι πιο γνωστα τα καταστηματα(γιαυτο και ειναι λιγο ακριβοτερα).

Δημοσ.

Ενα παράδειγμα.

Δες αξιολογήσεις στο Citisshop στο Best Price τη μπινελίκι πέφτει από το κατάστημα παρακαλώ και δες και στο σκρουτζ.

Η μέρα με την νύχτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, saruman123 είπε

Βάση πολιτικής έχεις 2 χρόνια επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας από όπου και να το πάρεις (εντός ευρωπαϊκής Ένωσης).

Στα Xiaomi είναι το μπέρδεμα.

Κανονικά αν είναι σοβαρό κατάστημα το πας και το στέλνουν εκείνη στην αντιπροσωπεία.

Αλλιώς το πας εσύ σε κάποιο Nokia Care ή νομίζω και στην Arvato.

Το Skyfon που είδα έχει 2 χρόνια εγγύηση.

Πάρτο από εκεί που έχει και καλύτερες αξιολογήσεις.

BestPrice iconNOKIA 7 PLUS 4GB 64GB BLACK EU (253,50€ στο Skyfon)

κι εκεί που έχω 90% καταλήξει ότι τελικά θα πάω για το Nokia, συναντάω χθες έναν μπάρμπα μου και μου βγάζει το note 8, ντάξει δεν είναι ολόιδια με το s8 αλλά ρε μάγκες αυτή η κωλόedge οθονάρα με βάζει πάλι σε σκέψεις πάνω που είχα σχεδόν ξεμπερδέψει χαχαχαχα (για το s8 όχι το note)

Επεξ/σία από beverlover
Δημοσ.
1 ώρα πριν, beverlover είπε

κι εκεί που έχω 90% καταλήξει ότι τελικά θα πάω για το Nokia, συναντάω χθες έναν μπάρμπα μου και μου βγάζει το note 8, ντάξει δεν είναι ολόιδια με το s8 αλλά ρε μάγκες αυτή η κωλόedge οθονάρα με βάζει πάλι σε σκέψεις πάνω που είχα σχεδόν ξεμπερδέψει χαχαχαχα (για το s8 όχι το note)

Έτσι είναι αυτά....😁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, beverlover είπε

Εγώ σου είπα. 

Πάρε το S8 και σε λίγο καιρό θα πάρει και το One UI. 

Τα έχω γράψει όλα αναλυτικά πάνω σε ποστ και έχω βάλει και βίντεο. 

Στα λέω σαν κάτοχος και όχι σαν τύπος που διαβάζει άρθρα απ τα lidl με ανακρίβειες και παραπληροφορεί τον κόσμο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, beverlover είπε

Μπορεις να ριξεις ακυρο στην αγορα για λιγο καιρο να μαζεψεις χρηματα να πας στο S9 τωρα που πεφτει η τιμη του.

Επισης μπορεις να δεις και σε αγγελιες μηπως πετυχεις τιποτα οικονομικο.

Ειναι τεραστια η διαφορα των amoled οθονων,ειδικα των super amoled της samsung σε σχεση με τις ips.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...