vargas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Επίσης έχει ips οθόνη αν δεν κάνω λάθος Επισης δεν έχει ip68 Επίσης είναι πλαστικό από πίσω Είναι splash proof το ότι είναι πλαστικό δεν το βρίσκω κακό ειδικά αν υπάρχει πτώση . Γυαλί vs πλαστικό ...όλοι ξέρουμε ποιος κερδίζει ..plus η amoled έχει κ αυτή τα θέματα της ,burn in , είναι που θα πέσεις ότι οθόνη κ.αν έχει
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Τα αυτονόητα δεν τα συγκρίνουμε γιατί ξέρουμε ότι το S8 είναι καλύτερο. Αλουμίνιο με πλαστικό είναι.
beverlover Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα και πάλι παίδες μόλις ήρθα από δουλειά, έκατσα άναψα τσίγαρο και διαβάζω τις απαντήσεις και οφείλω να σας ευχαριστήσω και πάλι που κάνετε τον κόπο και με βοηθάτε, στο βιντεάκι που ανέβασε ο φίλος οι φώτο φαίνονται ισάξιες (και μπορώ να πω ότι μου φάνηκαν και πιο ρεαλιστικά τα χρώματα του Νόκια) και σαν να σκέφτομαι πιο έντονα πλέον το Νόκια γιατί φαίνεται εξίσου καλό και πιο καινούργιο όσο να 'ναι, επίσης το google one το έχω και στο mi a2 lite που έχω τώρα στη κατοχή μου και φαίνεται οκ συν του ότι γλυτώνω και καμιά 80αριά ευρώ αν τελικά πάω στο Νόκια, τσέκαρα λίγο και το 7.1 που είπε ένας φίλος πιο πάνω αλλά δε με τρέλανε για αυτά τα χρήματα, έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με το mi a2 lite που έχω με χαμηλότερο επεξεργαστή και χαμηλότερη μπαταρία, ίδια οθόνη με noche το οποίο δε μπορώ να πω ότι με τρελαίνει τελικά στα 5,84, ίσως μου άρεσε σε μεγαλύτερη οθόνη.. Υ.Γ η ips lcd του Nokia είναι ίδια πχ με μια παρόμοια ips lcd ενός xiaomi; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από beverlover
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, beverlover είπε καλησπέρα και πάλι παίδες μόλις ήρθα από δουλειά, έκατσα άναψα τσίγαρο και διαβάζω τις απαντήσεις και οφείλω να σας ευχαριστήσω και πάλι που κάνετε τον κόπο και με βοηθάτε, στο βιντεάκι που ανέβασε ο φίλος οι φώτο φαίνονται ισάξιες (και μπορώ να πω ότι μου φάνηκαν και πιο ρεαλιστικά τα χρώματα του Νόκια) και σαν να σκέφτομαι πιο έντονα πλέον το Νόκια γιατί φαίνεται εξίσου καλό και πιο καινούργιο όσο να 'ναι, επίσης το google one το έχω και στο mi a2 lite που έχω τώρα στη κατοχή μου και φαίνεται οκ συν του ότι γλυτώνω και καμιά 80αριά ευρώ αν τελικά πάω στο Νόκια, τσέκαρα λίγο και το 7.1 που είπε ένας φίλος πιο πάνω αλλά δε με τρέλανε για αυτά τα χρήματα, έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με το mi a2 lite που έχω με χαμηλότερο επεξεργαστή και χαμηλότερη μπαταρία, ίδια οθόνη με noche το οποίο δε μπορώ να πω ότι με τρελαίνει τελικά στα 5,84, ίσως μου άρεσε σε μεγαλύτερη οθόνη.. Υ.Γ η ips lcd του Nokia είναι ίδια πχ με μια παρόμοια ips lcd ενός xiaomi; Ξεχασα να αναφέρω ότι στην συσκευασία του Nokia υπάρχουν και hands free(βασικά το διάβασα 😛) Όσα για την ips lcd κυκλοφορούν διάφορες ανάλογα το κινητό ,αλλά δεν είναι και σίγουρο αν είναι η ίδια με Xiaomi ή άλλου κινητού.
beverlover Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Ξεχασα να αναφέρω ότι στην συσκευασία του Nokia υπάρχουν και hands free(βασικά το διάβασα 😛) Όσα για την ips lcd κυκλοφορούν διάφορες ανάλογα το κινητό ,αλλά δεν είναι και σίγουρο αν είναι η ίδια με Xiaomi ή άλλου κινητού. όντως το ότι εν έτη 2018 περιλαμβάνει hands free είναι μεγάλο ατού, ρε που καταντήσαμε 😂
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, beverlover είπε όντως το ότι εν έτη 2018 περιλαμβάνει hands free είναι μεγάλο ατού, ρε που καταντήσαμε 😂 Στα σχολεία στο βίντεο(αν τα είδες) η περισσότεροι λένε αυτό ακριβώς που είπες,ότι είναι πιο ζωντανα τα χρήματα και πιο ρεαλιστικά. Και δεν γλιτώνεις 80€ αλλά 103€ 😁 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, beverlover είπε Οπως σου ειπα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας απο καποια αλυσιδα να τα δεις απο κοντα,μην περιμενεις απο ακυρα videακια να βγαλεις ακρη. Αλλα και παλι ο λογος που αξιζει το Nokia 7 plus σε σχεση με το S8 δεν ειναι για την καμερα(φωτογραφιες/video),ειναι για τα υπολοιπα που εχει οπως αναβαθμισεις/ενημερωσεις,καθαρο android(οπως το mi a2 σου)και το κυριοτερο η μπαταρια του. Το τελευταιο ειδικα ειναι κατι που ξενερωσε τους περισσοτερους κατοχους S8 γιαυτο και πηγαιναν στα Plus μοντελα ή φετος στο Note 9.
beverlover Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Στα σχολεία στο βίντεο(αν τα είδες) η περισσότεροι λένε αυτό ακριβώς που είπες,ότι είναι πιο ζωντανα τα χρήματα και πιο ρεαλιστικά. Και δεν γλιτώνεις 80€ αλλά 103€ 😁 300 κατοστάρικα παίζει ετοιμοπαράδοτο το 7 plus ενώ το s8 αν δε κάνω λάθος πριν κάτι μέρες που το είχα κοιτάξει τελευταία φορά έπαιζε στα 380, δε κοίταξα τα σχόλια απλά στα μάτια μου έτσι φάνηκε από το βίντεο που πόσταρες πριν.. 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Οπως σου ειπα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας απο καποια αλυσιδα να τα δεις απο κοντα,μην περιμενεις απο ακυρα videακια να βγαλεις ακρη. Αλλα και παλι ο λογος που αξιζει το Nokia 7 plus σε σχεση με το S8 δεν ειναι για την καμερα(φωτογραφιες/video),ειναι για τα υπολοιπα που εχει οπως αναβαθμισεις/ενημερωσεις,καθαρο android(οπως το mi a2 σου)και το κυριοτερο η μπαταρια του. Το τελευταιο ειδικα ειναι κατι που ξενερωσε τους περισσοτερους κατοχους S8 γιαυτο και πηγαιναν στα Plus μοντελα ή φετος στο Note 9. από θέμα ταχύτητας είναι κάπως ίδια; αν θυμάμαι έχει λίγο καλύτερο cup το s8; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από beverlover
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, beverlover είπε 300 κατοστάρικα παίζει ετοιμοπαράδοτο το 7 plus ενώ το s8 αν δε κάνω λάθος πριν κάτι μέρες που το είχα κοιτάξει τελευταία φορά έπαιζε στα 380, 251€ κάνει τώρα το 7 plus. Το S8(Single) 353€ 42 λεπτά πριν, beverlover είπε από θέμα ταχύτητας είναι κάπως ίδια; αν θυμάμαι έχει λίγο καλύτερο cup το s8; Ελαφρός καλύτερο το S8,αλλά δεν ξέρω αν η διαφορά φαίνεται. Μην ξεχνάς ότι το 7 plus έχει Pure android που είναι πιο απροβλημάτιστο με σχέση του S8 που ενδέχεται σε βάθος χρόνου να προκύψουν κάποια κολλήματα. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
beverlover Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε 251€ κάνει τώρα το 7 plus. Το S8(Single) 353€ Ελαφρός καλύτερο το S8,αλλά δεν ξέρω αν η διαφορά φαίνεται. Μην ξεχνάς ότι το 7 plus έχει Pure android που είναι πιο απροβλημάτιστο με σχέση του S8 που ενδέχεται σε βάθος χρόνου να προκύψουν κάποια κολλήματα. που βρήκες τέτοιες τιμές; κι εγώ θέλω χαχαχα, τώρα το κοίταξα στο skroutz και οι τιμές ξεκινούν από τις τιμές που σου είπα..
beverlover Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, idefixius είπε bestprice.gr και πάλι τώρα το είδα και αυτά που ξεκινούν με τόσα δε τα έχουν, ετοιμοπαράδοτα παίζουν στις τιμές που προείπα..
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ετοιμοπαράδοτο δεν θα βρεις ασχέτως αν λένε σε 1-2 μέρες κλπ,μόνο αν πας σε κάποια αλυσίδα και το έχουν εκείνη την στιγμή. https://kinito365.gr/product/nokia-7-plus-4g-64gb-dual-sim-black-copper-eu/?ref=bestprice.gr https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=609&ref=bestprice.gr Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
tinapo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 το kinito365 αξιόπιστο; στο skyfon που έστειλα μήνυμα πριν 3 μέρες ρωτώντας για εγγύηση ακόμη να απαντήσουν, σκέψου μετά την αγορά τι θα γίνει
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, tinapo είπε το kinito365 αξιόπιστο; στο skyfon που έστειλα μήνυμα πριν 3 μέρες ρωτώντας για εγγύηση ακόμη να απαντήσουν, σκέψου μετά την αγορά τι θα γίνει Καταστημα χωρις καμια αξιολογηση,δεν θα το λεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα