Προς το περιεχόμενο

Galaxy S8 vs Nokia 7 Plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, beverlover είπε

φίλε μου εγώ μετά το XA ultra δε ξαναπάω σε σόνι όσο καλά κινητά και να βγάζει μετά από αυτό, και σε μένα και σε φίλους δυστυχώς βγήκε προβληματικό όπως αποδείχθηκε και γενικά στη πορεία οπότε η σχέση μου από εκεί και πέρα με τη sony τελείωσαν :)

Δυστυχώς το service της Sony είναι λαχείο.Ομως μην μου συγκρίνεις το XZ1 με το σάπιο XA Ultra του 2016 με τον προβληματικό επεξεργαστή Mediatek.Ολα τα κινητά υπάρχουν πιθανότητες να βγάλουν προβλήματα.Μάλλον δεν έχεις διαβάσει για προβλήματα σε ακριβά κινητά των 1000+€ όπως σε iPhone ή Samsung που χαλάνε οι οθόνες.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Έτσι πάει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Στο κάτω κάτω λεφτά είναι αυτά.

Η αναζήτηση κινητού πάντα είναι δύσκολη και ιδικά όταν έχεις κάτι στάνταρ και με λίγα λεφτά...

η αλήθεια είναι ότι έχω δώσει μόνο μια φορά πάνω από 300+ ευρώ για κινητό γιατί συνήθως παίζω μπάλα στο 200άρι με μιντ συσκευές γι' αυτό κοιτάω τώρα αυτό που θα πάρω να μου αρέσει όσο περισσότερο γίνεται παντού..

6 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Δυστυχώς το service της Sony είναι λαχείο.Ομως μην μου συγκρίνεις το XZ1 με το σάπιο XA Ultra του 2016 με τον προβληματικό επεξεργαστή Mediatek.Ολα τα κινητά υπάρχουν πιθανότητες να βγάλουν προβλήματα.Μάλλον δεν έχεις διαβάσει για προβλήματα σε ακριβά κινητά των 1000+€ όπως σε iPhone ή Samsung που χαλάνε οι οθόνες.

δε τα σύγκρινα απλά σου είπα ότι και καλύτερο να είναι αυτό που μου είπες ότι πήρες ύστερα από αυτή την εμπειρία δε θα ξαναπάω σε sony,  κρίμα γιατί ήταν πολύ καλό κινητό το xa, απλά είχε δυο τρια προβληματικά σημεία.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Συγνώμη αλλά τα έχω δει από κοντά και στα δικά μου μάτια εμένα μου άρεσαν (πάντα η γνώμη μου).

Εχεις δει απο κοντα τις φωτογραφιες του Nokia 7 plus και ειναι επιπεδου galaxy S9+(αφου τις βγαζει καλυτερες το εν λογω site απο το S8),ειδικα οι νυχτερινες ληψεις?

Κοροιδευομαστε τωρα αγαπητε?

Σε mid range κινητο ολα αυτα?Δεν μιλαμε αν βγαζει καλες φωτογραφιες ή κακες,εδω μιλαμε αν βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο τις κορυφαιες ναυαρχιδες της αγορας οπως λεει το εν λογω site.

Για να μην σχολιασω το οτι δεν εχουμε ιδεα απο που βγαινουν αυτες οι βαθμολογιες.

Μα ειναι δυνατον mid range κινητο να εχει 9.2/10 βαθμολογια σε βραδυνη καμερα,οταν ουτε η ιδια η ναυαρχιδα το Nokia 8 δεν εχει τετοια καμερα?

34 λεπτά πριν, beverlover είπε

η αλήθεια είναι ότι έχω δώσει μόνο μια φορά πάνω από 300+ ευρώ για κινητό γιατί συνήθως παίζω μπάλα στο 200άρι με μιντ συσκευές γι' αυτό κοιτάω τώρα αυτό που θα πάρω να μου αρέσει όσο περισσότερο γίνεται παντού..

δε τα σύγκρινα απλά σου είπα ότι και καλύτερο να είναι αυτό που μου είπες ότι πήρες ύστερα από αυτή την εμπειρία δε θα ξαναπάω σε sony,  κρίμα γιατί ήταν πολύ καλό κινητό το xa, απλά είχε δυο τρια προβληματικά σημεία.. 

Αν ειχες συμπληρωσει την φορμα αγορας κινητου θα ηταν καλυτερα τα πραγματα :)

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχεις δει απο κοντα τις φωτογραφιες του Nokia 7 plus και ειναι επιπεδου galaxy S9+(αφου τις βγαζει καλυτερες το εν λογω site απο το S8),ειδικα οι νυχτερινες ληψεις?

Κοροιδευομαστε τωρα αγαπητε?

Σε mid range κινητο ολα αυτα?Δεν μιλαμε αν βγαζει καλες φωτογραφιες ή κακες,εδω μιλαμε αν βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο τις κορυφαιες ναυαρχιδες της αγορας οπως λεει το εν λογω site.

Γιατί είπα εγώ ότι βγάζει καλύτερες?

Και δεν ανέφερα S9+.

Είπα ότι είναι αντάξιο του S8 στα μάτια τα δικά μου.

Αναγκαστικά έδωσα τα σατιρικά του συγκεκριμένο site.

Ναι γιατί ένα mid range κινητό να μην βγάζει καλές φωτογραφίες (στο επίπεδο του πάντα).

Παράδειγμα το Mi Note 3 δεν είναι καλό?

Το Poco F1 με την Gcam μια χαρά τα πάει και αυτό.

Για το support ,εγγύηση κλπ δεν το συζητώ για την Samsung.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Γιατί είπα εγώ ότι βγάζει καλύτερες?

Και δεν ανέφερα S9+.

Είπα ότι είναι αντάξιο του S8 στα μάτια τα δικά μου.

Αναγκαστικά έδωσα τα σατιρικά του συγκεκριμένο site.

Ναι γιατί ένα mid range κινητό να μην βγάζει καλές φωτογραφίες (στο επίπεδο του πάντα).

Παράδειγμα το Mi Note 3 δεν είναι καλό?

Το Poco F1 με την Gcam μια χαρά τα πάει και αυτό.

Για το support ,εγγύηση κλπ δεν το συζητώ για την Samsung.

Μα προφανως και ειναι παραλογο ρε Saruman.

Spoiler

Εδω η ιδια η ναυαρχιδα της Nokia το Nokia 8 και δεν βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο τις ναυαρχιδες της Samsung,και θα βγαζει το mid range κινητο της και ειδικα στις νυχτερινες που ειναι οι μονες που γονατιζουν τα περισσοτερα κινητα?

Και αν βγαζει καλυτερες(με βαση το site που ανεφερες)απο το S8+ σημαινει οτι ειναι στα ιδια με το S9+.

Στο ειχαμε γραψει και πιο παλια οτι αυτα τα νουμερα που ανεβαζει το εν λογω site που δεν εχω ιδεα ποιο ειναι,απλα δεν στεκουν στην πραξη.

Μου ανεφερες το dxomark μετα.

Δες σε αυτο πως βγαζει την  ναυαρχιδα της εταιρειας το Sirocco σε σχεση με το S8

https://www.dxomark.com/nokia-8-sirocco-dual-cam-mid-ranger-2/

https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s8-mobile-review-high-photo-potential/

Με λιγα λογια αν δεν μπορει η ναυαρχιδα μιας εταιρειας να βγαλει καλυτερες συνολικα φωτογραφιες σε ποιοτητα,δεν γινεται το mid range της να βγαζει καλυτερες,απλη λογικη.

Για τα περι Gcam που αναφερεις δεν διαφωνω αλλα προφανως και οταν γινονται μετρησεις/συγκρισεις,συνηθως γινονται με stock καμερες κινητων.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Μα καλα τωρα.....καθεστε και πιστευετε site που βαθμολογουνε ντεμεκ τα κινητα σε φωτογραφικη?

DX0...ειλικρινα τωρα...... ειλικρινα....το πιστευεται? εχετε δει βαθμολογιες που βαζουνε σε διαφορα κινητα? οι ανθρωποι τα αρπαζουν γερα απο τις εταιρειες!

Βαθμολογισανε περσι κινητο midrange πιο ψηλα απο μια ναυαρχιδα!! εαν αυτο δεν σας προβληματιζει ε τοτε τι να πω!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ας μη ξεφεύγουμε από το θέμα παίδες, βοηθήστε απλά έναν συμπολίτη σας (όπως σωστά κάνετε εδώ και πόση ώρα) να κάνει λίγο πιο εύκολη την επιλογή του! 😁

Y.Γ έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα άλλαξα τελικά και τον τίτλο οπότε πλέον έχουμε s8 εναντίον Nokia 7 Plus :P :P :P

Επεξ/σία από beverlover
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, beverlover είπε

ας μη ξεφεύγουμε από το θέμα παίδες, βοηθήστε απλά έναν συμπολίτη σας (όπως σωστά κάνετε εδώ και πόση ώρα) να κάνει λίγο πιο εύκολη την επιλογή του! 😁

Y.Γ έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα άλλαξα τελικά και τον τίτλο οπότε πλέον έχουμε s8 εναντίον Nokia 7 Plus :P :P :P

Nokia 7 plus

+ειναι φθηνοτερο(100ευρω στην τσεπη δεν τα λες και λιγα με 2χρονια εγγυηση και οχι 1 οπως στο pocophone)

+μπαταρια που δεν θα σε κρεμασει.Στο S8 σιγουρα θα ψιλο απογοητευτεις απο την μπαταρια του αν το δουλευεις το κινητο(γιαυτο και εβγαλε και το S8+ υποτιθετα)

+Εχει πολυ καλυτερη υποστηριξη σε ενημερωσεις λογω android one(ηδη πρεπει να εχει android 9 και θα παρει και android 10 λογικα)

+Δεν ειναι απο γυαλι η κατασκευη αλλα απο αλουμινιο αρα δεν φοβασαι μην σπασει

Εκει που κερδισει το S8 αν σε ενδιαφερει ειναι

+αδιαβροχοποιηση/ασυρματη φορτιση

+Οθονη

+Καλυτερη κεντρικη καμερα

+Μεγαλυτερη ποικιλια σε αξεσουαρ(αν σε ενδιαφερει)

Διαλεγεις και παιρνεις

• Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, lazlos είπε

Μα καλα τωρα.....καθεστε και πιστευετε site που βαθμολογουνε ντεμεκ τα κινητα σε φωτογραφικη?

DX0...ειλικρινα τωρα...... ειλικρινα....το πιστευεται? εχετε δει βαθμολογιες που βαζουνε σε διαφορα κινητα? οι ανθρωποι τα αρπαζουν γερα απο τις εταιρειες!

Βαθμολογισανε περσι κινητο midrange πιο ψηλα απο μια ναυαρχιδα!! εαν αυτο δεν σας προβληματιζει ε τοτε τι να πω!!

Όπως αναφέρθηκε δεν είναι κανένα Ευαγγελίο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Υπάρχει και το Nokia 7.1 Plus η X7 με καλύτερο Cpu+Gpu και με OIS.Μήπως τώρα είσαι σε τρίλημμα;  😁

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9058&idPhone2=9342

Ειναι ομως ακριβοτερη https://www.skroutz.gr/s/16246787/Nokia-7-1-64GB.html

Εχει το Notch,και μικροτερη μπαταρια.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μα προφανως και ειναι παραλογο ρε Saruman.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εδω η ιδια η ναυαρχιδα της Nokia το Nokia 8 και δεν βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο τις ναυαρχιδες της Samsung,και θα βγαζει το mid range κινητο της και ειδικα στις νυχτερινες που ειναι οι μονες που γονατιζουν τα περισσοτερα κινητα?

Και αν βγαζει καλυτερες(με βαση το site που ανεφερες)απο το S8+ σημαινει οτι ειναι στα ιδια με το S9+.

Στο ειχαμε γραψει και πιο παλια οτι αυτα τα νουμερα που ανεβαζει το εν λογω site που δεν εχω ιδεα ποιο ειναι,απλα δεν στεκουν στην πραξη.

Μου ανεφερες το dxomark μετα.

Δες σε αυτο πως βγαζει την  ναυαρχιδα της εταιρειας το Sirocco σε σχεση με το S8

https://www.dxomark.com/nokia-8-sirocco-dual-cam-mid-ranger-2/

https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s8-mobile-review-high-photo-potential/

Με λιγα λογια αν δεν μπορει η ναυαρχιδα μιας εταιρειας να βγαλει καλυτερες συνολικα φωτογραφιες σε ποιοτητα,δεν γινεται το mid range της να βγαζει καλυτερες,απλη λογικη.

Για τα περι Gcam που αναφερεις δεν διαφωνω αλλα προφανως και οταν γινονται μετρησεις/συγκρισεις,συνηθως γινονται με stock καμερες κινητων.

Δεν μπορείς να το διανοηθείς ,δεν μπορείς να το καταλάβεις,το θεωρείς παράλογο εε εντάξει πήγαινε δες το.

Σου εξηγήσα στα δικά μου μάτια θεωρώ στα λεφτά του είναι καλό από το να πάρεις ένα redmi note 5/6 και πάει λέγοντας.

Μπορεί σε εσένα να μην σου αρέσει για πολλούς και διάφορους λόγους

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δεν μπορείς να το διανοηθείς ,δεν μπορείς να το καταλάβεις,το θεωρείς παράλογο εε εντάξει πήγαινε δες το.

Σου εξηγήσα στα δικά μου μάτια θεωρώ στα λεφτά του είναι καλό από το να πάρεις ένα redmi note 5/6 και πάει λέγοντας.

Μπορεί σε εσένα να μην σου αρέσει για πολλούς και διάφορους λόγους

Που κολλαει το redmi note 5/6?Εγω για συγκριση Nokia 7 plus με Galaxy S8+ μιλαω οπως λεει ο τιτλος,καθαρα στο κομματι της καμερας με βαση τα νουμερακια απο ενα site που ανεβασες.

Προφανως και το Nokia 7 plus ειναι 3φορες καλυτερο απο τα redmi,αλλα δεν αναφερθηκαν πουθενα στο θεμα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.....

Ας δει το βίντεο και τα σχόλια  ο ts και ας αποφασίσει εφόσον τα δει και από κοντά.

Και πρωτού πείτε κάτι το S8+ έχει την ίδια κάμερα με το S8 😁

Απλός δεν βρήκα βίντεο για το S8.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Πάντως αν η ποιότητα κατασκευής του νοκία 7 πλας είναι σαν του νοκια 8 άντε γεια. Ξεβαμματα πολύ εύκολα στο μπλε σασσι του, ξεφλουδίζουν τα γράμματα νοκια, ενώ η οθόνη του δεν ξέρω κατά πόσο αντιχαρακτικη είναι. Με ίδια χρήση νοκια 8 και s7 , το δεύτερο ήταν σαν καινούργιο μετά από μήνες ενώ το πρώτο ούτε για μεταχειρα δεν το έπαιρναν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...