saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 "δε παίρνω hi end συσκευές των τρελών χρημάτων" Οπότε γιατί να χαλάσεις 380€+ για κάτι πρώτων θα το αλλάξεις σε 6 μήνες.... κατά δεύτερον τα Χριστούγεννα αν πάρει την Pie το S8 ενώ ήδη την έχει το Nokia σύν ότι για τουλάχιστον 2 χρόνια θα έχει ακόμη αναβαθμίσει!!! Και τρίτον αφού είσαι ευχαριστημένος με hi end άρα και το Nokia θα σου φανεί αρκετά καλό.
beverlover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εγώ θα σου δώσω και τις συγκρίσεις τις κάμερας και των δύο. S8 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.6 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.9 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.2 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.9 Nokia 7 plus Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.6 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.2 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.2 Διαθέτει ισχυρό φλας; 7.4 λίγο καλύτερη σέλφι, ντάξει αφού έχει καρλ ζαις λογικό, το θέμα είναι ότι μου μάμησες λίγο γιατί μπήκα να δω για το νοκια και πέτυχα το νοκια 8 σιροκο και εχασα τη γη ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ (ξεφεύγει βέβαια σε τιμή δυστυχώς αλλα το τσιμπούσα άνετα πιστεύω) 2 λεπτά πριν, liakinen είπε ψάξε λίγο και για το LG V30 η αλήθεια είναι ότι ο τελευταίος έρωτας και μαζί η τελευταία φορά που είδα και μου άρεσε lg ήταν το g3 χαχαχαχα, θα το τσεκάρω όμως 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Αυτο ειναι σιγουρο,μιλαμε για σχεδον 2 χρονων κινητο οπως λες και εσυ. Βεβαια και το pocophone σε λιγο καιρο και αυτο θα θεωρειται out of date οταν κυκλοφορησουν τα νεα κινητα με τον τελευταιο καινουργιο snapdragon. Για μενα αν σε ενδιαφερει η μπαταρια χτυπα το nokia 7 plus που αναφερθηκε,κρατα χρηματα και του χρονου αν ειναι αγορασε κατι αλλο καλυτερο. Εχει πολυ καλη μπαταρια,ενημερωσεις τις παιρνει στην ωρα του,η καμερα του ειναι μια χαρα για τα χρηματα αυτα και το σημαντικοτερο σου μενουν και λεφτα στην τσεπη. To pocophone στα 280ευρω οπως αναφερθηκε εχει κουκουρουκου εγγυηση.Μονο απο αλυσιδες ή απο mistore εχει την ιδια 2ετων εγγυηση με τα αλλα κινητα. θα το σκεφτώ σοβαρά..
AntiCambeR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, beverlover είπε το S8 είναι ακριβότερο κατά 90 ευρώ.. Ναι,με 1 χρόνο εγγύηση περιμένοντας να το στείλουν Κίνα και να επιστρέψει σε κανά μήνα.Για διετή εγγύηση πρέπει να αγοραστεί η απο My Gad στα 340€ η απο You.gr στα 360€.Οπότε η διαφορά είναι αμελητέα. Προσωπικά ήμουν ανάμεσα σε LG G6 που είναι τίμιο για τα χρήματά του με τις ατέλειές του,σε S7 κυρίως λόγω της καλής κάμερας και του αλλά και οθόνης amoled, όμως χωρίς πλέον updates,μόνο στα 200€ άξιζε σε προσφορά.Και σε S8.Τελικά πηρα το XZ1 στα 229€ που έχει και αυτό 2-3 ατέλειες αλλά αξίζει,παίζει να είναι πιο γρήγορο απο το S8 γιατί έχει ελαφρύ UI.Γλίτωσα 140€.Οταν πχ σε κανά 2 χρόνια θα βρίσκεις το S8 και S9 σε τιμή χώμα θα το πάρω.Εχω την Pie απο μέσα Νοεμβρίου,ούτε το S9 δεν την έχει πάρει επίσημα. Αν έβγαζα αρκετά χρήματα ή αν είχα την οικονομική δυνατότητα που είχα πριν 10 χρόνια με μερικές χιλιάδες € στην άκρη μπορεί να έπαιρνα κινητό με 1000€. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από AntiCambeR
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, liakinen είπε ψάξε λίγο και για το LG V30 Και αυτό πάει για 2 χρόνια.... Επίσης επειδή δεν βρήκα πλήρες στοιχεία για την κάμερα του σου δίνω του DxOmark(δεν είναι Ευαγγέλιο) μιας και αυτός το έχει αξιολογήσει και πες μου αν αξίζει.... DxOMark Score 82 MOBILE 87 PHOTO 73 VIDEO
beverlover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε "δε παίρνω hi end συσκευές των τρελών χρημάτων" Οπότε γιατί να χαλάσεις 380€+ για κάτι πρώτων θα το αλλάξεις σε 6 μήνες.... κατά δεύτερον τα Χριστούγεννα αν πάρει την Pie το S8 ενώ ήδη την έχει το Nokia σύν ότι για τουλάχιστον 2 χρόνια θα έχει ακόμη αναβαθμίσει!!! Και τρίτον αφού είσαι ευχαριστημένος με hi end άρα και το Nokia θα σου φανεί αρκετά καλό. το ότι δεν παιρνω hi end τρελών χρημάτων αναφερόμουν κυρίως σε συσκευές όπως είπα τρελών χρημάτων δηλαδή 600-800-1000 ευρώ, ντάξει τα 380 οκ σαφώς και είναι λέφτά, σχεδόν όλο μου το μηνιάτικο που λέει ο λόγος, απλά το γ***μενο το s8 έχει αυτή την edge οθόνη πέραν όλων των άλλων καλών που έχει και γι' αυτό μου είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσω.. 2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ναι,με 1 χρόνο εγγύηση περιμένοντας να το στείλουν Κίνα και να επιστρέψει σε κανά μήνα.Για διετή εγγύηση πρέπει να αγοραστεί η απο My Gad στα 340€ η απο You.gr στα 360€.Οπότε η διαφορά είναι αμελητέα. Προσωπικά ήμουν ανάμεσα σε LG G6 που είναι τίμιο για τα χρήματά του με τις ατέλειές του,σε S7 κυρίως λόγω της καλής κάμερας και του αλλά και οθόνης amoled, όμως χωρίς πλέον updates,μόνο στα 200€ άξιζε σε προσφορά.Και σε S8.Τελικά πηρα το XZ1 στα 229€ που έχει και αυτό 2-3 ατέλειες αλλά αξίζει,παίζει να είναι πιο γρήγορο απο το S8 γιατί έχει ελαφρύ UI.Γλίτωσα 140€.Οταν πχ σε κανά 2 χρόνια θα βρίσκεις το S8 και S9 σε τιμή χώμα θα το πάρω. φίλε μου εγώ μετά το XA ultra δε ξαναπάω σε σόνι όσο καλά κινητά και να βγάζει μετά από αυτό, και σε μένα και σε φίλους δυστυχώς βγήκε προβληματικό όπως αποδείχθηκε και γενικά στη πορεία οπότε η σχέση μου από εκεί και πέρα με τη sony τελείωσαν
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, beverlover είπε λίγο καλύτερη σέλφι, ντάξει αφού έχει καρλ ζαις λογικό, το θέμα είναι ότι μου μάμησες λίγο γιατί μπήκα να δω για το νοκια και πέτυχα το νοκια 8 σιροκο και εχασα τη γη ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ (ξεφεύγει βέβαια σε τιμή δυστυχώς αλλα το τσιμπούσα άνετα πιστεύω) Το Nokia 8 sirocco και το Nokia 7 plus είναι τα μοναδικά Nokia που έχουν καλή κάμερα(γνώμη μου).
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εγώ θα σου δώσω και τις συγκρίσεις τις κάμερας και των δύο. S8 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.6 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.9 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.2 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.9 Nokia 7 plus Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.6 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.2 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.2 Διαθέτει ισχυρό φλας; 7.4 1000 συγνωμη αλλα θα πρεπει καποιος να ειναι το λιγοτερο ασχετος(για να μην πω καμια αλλη εκφραση για το site που βαθμολογει)για να μου βαζει ποιοτητα νυχτερινων φωτογραφιων καλυτερου του nokia 7 plus,οχι σε σχεση με το S8 αλλα και γενικα το ολο 9.2/10. Στο ειχα ξαναγραψει και πιο παλια οτι τα νουμερα τους ειναι κυριολεκτικα οτι να ναι και δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα.Σιγα μην εχει mid range συσκευη καλυτερες φωτογραφιες απο τις κορυφαιες ναυαρχιδες του 2017.Εδω ουτε καν οι ναυαρχιδες της Nokia δεν εχουν ιδια ποιοτητα φωτογραφιων.
Alexandros7474 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, vargas είπε Είναι δυναμίτης το poco μην ακούς τους haters .έχει πουλήσει τρελά και όχι άδικα .. θέματα δεν έχει πέρα από μεμονωμένα περιστατικά και η κάμερα του με gcam.χωρις root δλδ με ένα απλό install κοιτάζει στα μάτια τον ανταγωνισμό. Έχει μπαταρίαρα ραδιόφωνο και audio jack . Δεν εχει καλύτερη οθόνη από το. S8 κ σίγουρα είναι πιο premium.τo s8 Σ όλα τα άλλα είναι μπροστά το poco Επίσης έχει ips οθόνη αν δεν κάνω λάθος Επισης δεν έχει ip68 Επίσης είναι πλαστικό από πίσω
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το Nokia 8 sirocco Το Nokia 8 Sirocco μονο καλη καμερα δεν εχει. https://www.gsmarena.com/nokia_8_sirocco-review-1772p5.php ----Απο πλευρας φωτογραφιων δυστηχως φαινεται να υστερει σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου και κυριως φαινεται να υστερει σε video(λογω παλιοτερου snapdragon 835 οπως και τα τελευταια huawei κινητα)παρα πολυ. Δεν υπαρχει δυνατοτητα για 4κ 60fps και σε 4κ 30fps απουσιαζει σταθεροποιηση(ουτε eis,ουτε ois). Το πιο περιεργο ειναι οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα για 1080p 60fps. Mονο 1080p 30fps και μονο με EIS(δεν εχει OIS)το οποιο δεν μπορει να απενεργοποιησεις.
beverlover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το Nokia 8 sirocco και το Nokia 7 plus είναι τα μοναδικά Nokia που έχουν καλή κάμερα(γνώμη μου). σου λέω έπαθα ζημιά με το σιρόκο απλά ξεφεύγει από τα χρήματα μου γιατί πάει 500+ αλλιώς το είχα τσιμπήσει.. 1 λεπτό πριν, Alexandros7474 είπε Επίσης έχει ips οθόνη αν δεν κάνω λάθος Επισης δεν έχει ip68 Επίσης είναι πλαστικό από πίσω το πόκοφον θα το αποκλείσω μάλλον και θα φτιάξω καινούργιο τίτλο s8 vs nokia 7 plus
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το Nokia 8 Sirocco μονο καλη καμερα δεν εχει. https://www.gsmarena.com/nokia_8_sirocco-review-1772p5.php ----Απο πλευρας φωτογραφιων δυστηχως φαινεται να υστερει σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου και κυριως φαινεται να υστερει σε video(λογω παλιοτερου snapdragon 835 οπως και τα τελευταια huawei κινητα)παρα πολυ. Δεν υπαρχει δυνατοτητα για 4κ 60fps και σε 4κ 30fps απουσιαζει σταθεροποιηση(ουτε eis,ουτε ois). Το πιο περιεργο ειναι οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα για 1080p 60fps. Mονο 1080p 30fps και μονο με EIS(δεν εχει OIS)το οποιο δεν μπορει να απενεργοποιησεις. 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε 1000 συγνωμη αλλα θα πρεπει καποιος να ειναι το λιγοτερο ασχετος(για να μην πω καμια αλλη εκφραση για το site που βαθμολογει)για να μου βαζει ποιοτητα νυχτερινων φωτογραφιων καλυτερου του nokia 7 plus,οχι σε σχεση με το S8 αλλα και γενικα το ολο 9.2/10. Στο ειχα ξαναγραψει και πιο παλια οτι τα νουμερα τους ειναι κυριολεκτικα οτι να ναι και δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα.Σιγα μην εχει mid range συσκευη καλυτερες φωτογραφιες απο τις κορυφαιες ναυαρχιδες του 2017.Εδω ουτε καν οι ναυαρχιδες της Nokia δεν εχουν ιδια ποιοτητα φωτογραφιων. Συγνώμη αλλά τα έχω δει από κοντά και στα δικά μου μάτια εμένα μου άρεσαν (πάντα η γνώμη μου).
beverlover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, jonnis44gt είπε Φιλε μου με βαση αυτα που ζητας και το οτι δεν κρατας πολυ της συσκευες παρε to samsung και θα εισαι κομπλε! προς τα εκεί κλείνω φίλε μου, απλά τα παιδιά έβαλαν στο παιχνίδι και το nokia 7 plus το οποίο δεν είχε τύχει να δω και παίζει και αυτό τώρα αλλά πιστεύω και πάλι το s8 λόγο edge οθόνης θα με κερδίσει στο τέλος..
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, beverlover είπε σου λέω έπαθα ζημιά με το σιρόκο απλά ξεφεύγει από τα χρήματα μου γιατί πάει 500+ αλλιώς το είχα τσιμπήσει.. το πόκοφον θα το αποκλείσω μάλλον και θα φτιάξω καινούργιο τίτλο s8 vs nokia 7 plus Κοίτα εγώ δεν λέω να μην πάρεις το Samsung. Σαφώς και είναι καλύτερο ,αλλά εγώ στο λέω από χρηματικής απόψεις , αναβαθμίσεων, μπαταρίας και ότι άλλο εν πάση περιπτώσει έχει. Μπορεί να μην σου αρέσει λόγο ντιζάιν,λόγο χοντροκοψιά ,χίλια δύο. Ότι σου κάτσει στο μάτι είναι πιστεύω και το σωστό. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
beverlover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Κοίτα εγώ δεν λέω να μην πάρεις το Samsung. Σαφώς και είναι καλύτερο ,αλλά εγώ στο λέω από χρηματικής απόψεις , αναβαθμίσεων, μπαταρίας και ότι άλλο εν πάση περιπτώσει έχει. Μπορεί να μην σου αρέσει λόγο ντιζάιν,λόγο χοντρικά είναι χίλια δύο. Ότι σου κάτσει στο μάτι είναι πιστεύω και το σωστό. σίγουρα δε μπορούμε να τα έχουμε όλα γι' αυτό κι εγώ ήθελα και κάποιες απόψεις από εδώ ώστε να βοηθηθώ λίγο στην επιλογή μου αν και μάλλον τώρα μου τα κάνατε πιο δύσκολο με το nokia που βάλατε στο παιχνίδι χαχαχα
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, beverlover είπε σίγουρα δε μπορούμε να τα έχουμε όλα γι' αυτό κι εγώ ήθελα και κάποιες απόψεις από εδώ ώστε να βοηθηθώ λίγο στην επιλογή μου αν και μάλλον τώρα μου τα κάνατε πιο δύσκολο με το nokia που βάλατε στο παιχνίδι χαχαχα Έτσι πάει από εκεί που δεν το περιμένεις. Στο κάτω κάτω λεφτά είναι αυτά. Η αναζήτηση κινητού πάντα είναι δύσκολη και ιδικά όταν έχεις κάτι στάνταρ και με λίγα λεφτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα